Şimdi Ara

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (880. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.980
Cevap
38
Favori
436.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • madem rakibinden oyuncu alacaksın al drogbayı al sow u,alamazsın çünkü onlar büyük düşünüyor. senin gibi arta kalanları toplamıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taraftara rağmen yine de şu işten vazgeçmediler ya bir şey diyemiyorum artık, bıkmadılar hala şu çöp oyuncuları toplamaktan, ezikliğin de artık bu kadarına pes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ILKER]

Dany transferi gündeme geldiğinden beri ciddi bir tepki var camiada... Nasıl olmasın ki? Bu kulübü yönetenler (seçilmiş ya da profesyonel) yıllardır bu kulübü sevenleri “diğerlerine” karşı hep mahçup ettiler, boynunu büktüler...

Dany’nin iyi/kötü futbolcu olduğunu geçtim. Emin olun işin orasında değilim. Benim için bu transferin en önemli yanı, psikolojik boyutudur. Beşiktaş için “en yukarı segmentin” altını kabullenmişliğin resmidir. Ciddi bir imaj zedelenmesidir... Bu kulübü sevenlerin diğerlerine karşı yine mahçup edilmesidir...

-Maalesef- transferi Önder Özen ve Biliç’in istediklerini de biliyorum. Dany'i Antep'ten alıyor olsan emin ol ses çıkmaz. Dediğim gibi onlar kendilerince kısa vadeli plan yapıp, yara bandı gözüyle bakmış olabilirler. Ama burada gözden kaçırdıkları bir şey var, yönetime oranla ikisinin arkasında olan ciddi bir taraftar desteği ve sinerji... Bu hamleleriyle çok ciddi bir risk alarak onu bir anda yok ettiler... Artık kimse kimseye “Bekle kardeşim, sabret, planlar var, geleceğin takımı kuruluyor, işler planlı programlı gidiyor, sabır lazım vs.” gibi telkinlerde bulunmaz, bulunamaz...

Dany’nin sektirdiği her top aslında Biliç’in sektirdiği top olacak, Dany’nin arkasına kaçırdığı her adam aslında Önder Özen’in arkasına kaçırdığı adam olacak... Bu riski almaya değer miydi? Kesinlikle HAYIR! Senin 2.lik (Şampiyonlar Ligi) yolundaki en önemli rakibin Galatasaray. Onun altında olduğunu psikolojik olarak gösterdin. Kadrosunda düşünmediği adamı kiralayıp, sezonu Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte tamamlamış, hazır olarak yeni sezonda teslim edersin! Tabi o arada Rakibin, Dany’den doğan boşlukla gerekli takviyesini yapıp, sezon sonu senin üstünde olmak için her türlü hamleyi yapar. Sen de yol açarsın...

Hıı, şunu da görmezden gelmeyelim; Önder Özen’in de Biliç’in de kafasında alınacak, takıma “cuk” oturacak isimler vardı. Ama 4-5-6 milyon Euro... Hafta itibariyle en önemli rakibin Galatasaray, zaten senden oldukça iyi olan kadrosuna 15 milyon Euro’luk bonservis ödeyerek bir çok takviye yapmışken, sen de bu şartlarda Sportif Direktör ve Teknik Direktörü’ünden Mancini ve Yanal’la rekabet etmesini beklemeyeceksin... Yönetim olarak sezon sonu hesap soracaksan, kısmen eşit şartları oluşturup hesap soracaksın...

Tabi bunların hiç birisi Özen ve Biliç’in Dany’i transferine bahane olmaz, olmamalı. Hiç kimseyi almıyor, bütçe vermiyorsa yönetim; Pedro ile, Escude ile, Ersan ile, Sivok ile bitirseydiniz sezonu. Bu riski almasaydınız. Beşiktaşlılar’ın tek tutunacak dalları sizler iken, o dalları kırmasaydınız...

İşin sonunda mahcup olmayı o kadar çok istiyorum ki, vallahi de billahi de...

Ergin Aslan

Adam tam benim düşüncelerimi yazmış,çok doğru bir yazı

Kesinlikle çok doğru bir tespit. Bütçen sınırlı olur ona göre adam seçersin amenna. Zaten durumumuz ortada. En kötü kimseyi alma Toraman'ı affet.

Ama kalkıp mücadele verdiğin bir takımın yollamak için fırsat kolladığı adamı alırsan sonunu hazırlarsın. Tamamen prestij kaybı. Bundan 3-4 sene önceki Gs'ye döndük desek doğru bir tespittir.

Görünen o ki sezon sonu olası bir başarısızlıkta Başkan ve yönetim kendilerini kurtarmak için "biz sizin dediğiniz isimleri aldım ama olmadı haydi size güle güle" söyleyip, Bilic ve Özen'i yollayacaklar.

• pes diyorum pes.

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903 12 dk.

Scout ekibi Dany`mi izlemis :((
  • önder özen geldiğinde benim görev sürem boyunca fenerbahçeden oyuncu gelmeyecek takıma dedi sonra onca tepkiye rağmen ayağına top değmemiş sezer geldi. şimdi de gsnin elden çıkartmak için fırsat kolladığı dany geldi.
    ayrıca daha bugün fikret orman divan kurulunda artık beşiktaş tasarruf yaparak büyüyemez dediği halde sırf ucuz olduğu için ve günü kurtarmak adına gidip dany'yi aldılar. demirören zamanında gösteriş için parasına bakılmadan oyuncular geliyordu sportif bi başarı yoktu türkiye kupalarındaki başarıyı saymazsak. orman zamanında sürekli ucuz yollu transferlere yönelindi yine sportif bi başarı yok iki senedir, türkiye kupasında bile turu geçemiyoruz dua edelim de şu stad söylendiği gibi yeni sezon başında yetişsin yetişmez ise seneye de çöpe giden bi yıl olacak. gerçi bu kadro yapısıyla yeni stadda oynasan ne oynamasan ne

• Al iş şu Murat Özen gibi adamların ağzına düştük.
  • Bunun üstüne Buz gibi Bira iyi gider ne yapalım
  • Ulan forumdaki liselilerle dalga da geçemiyorum şimd. Adamlar ilk defa haklı. Dany nedir arkadaş?
  • Ulan sana sağlam söverdim de
  • Ben yarı sezonluk olarak Bjk li olmayı bıraktım gençler kusura bakmasınlar bizimle alay ediyorlar resmen bir de adama 600bin para vermisler yazıktır su taraftar karşılacagi alayi nasıl engelliyecekler

• Önder özen de orada heykel bu transfere nasıl izin verir

• quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

Al iş şu Murat Özen gibi adamların ağzına düştük.

En çok koyan da bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalimkurt

Defansımız süper beyler ayakta alkışlayın

Motta-Ersan-Dany-Serdar(who shoots his own goalkeeper)

Yazık çok yazık

Tolga sakatlandı Cenk var aboo
  • @Encarnacion

Bu kadar basit ha iftira atmak. Gözünle gördün mü ? Allah korkusuda yok içinizde. Yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

Ben yarı sezonluk olarak Bjk li olmayı bıraktım gençler kusura bakmasınlar bizimle alay ediyorlar resmen bir de adama 600bin para vermisler yazıktır su taraftar karşılacagi alayi nasıl engelliyecekler

Kardesim tamam alinmasina biz de karsi ciktik da , adami karin tokluguna oynatacak halleri yok. Adam yarim sezonda bunu kazaniyorsa ve sen kiraliyorsan vereceksin bu parayi. Garip durum yok bunda. Hic kiralanmamaliydi orasi ayri. Ha takimi birakman konusunda da
  • Kaledede Cenk'e kaldık. Tolga'da 2.derece yırtık varmış sanırım 1 ay yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

Ben yarı sezonluk olarak Bjk li olmayı bıraktım gençler kusura bakmasınlar bizimle alay ediyorlar resmen bir de adama 600bin para vermisler yazıktır su taraftar karşılacagi alayi nasıl engelliyecekler

Kardesim tamam alinmasina biz de karsi ciktik da , adami karin tokluguna oynatacak halleri yok. Adam yarim sezonda bunu kazaniyorsa ve sen kiraliyorsan vereceksin bu parayi. Garip durum yok bunda. Hic kiralanmamaliydi orasi ayri. Ha takimi birakman konusunda da

Kiralancaksa maaş yardımı yapılacak şekilde kiralansin adamların hem kontenjanını aç hem de maliyetini dusur şaka gibi bence tepki konulması lazım

• selamun aleyküm beyler bayanlar forumda yeniyim ilk mesajımı yazıyorum :D jones transferimi yattı mı acaba ?
  • Dany Sağ Bek oynatırlarmı?
  • Rüzgar Sağnak çok güzel yazmış

Dany iyi çıkarsa kimse sana teşekkür etmez ama kötü çıkarsa adamı işinden ettirir.

Ne gerek var bu transfere.

• 
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.