Şimdi Ara

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (896. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.980
Cevap
38
Favori
436.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 894895896897898
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fikret Orman: "Şu anda bir transfer söz konusu değil, ancak futbolda her an her şey olabilir."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

Fikret Orman: "Şu anda bir transfer söz konusu değil, ancak futbolda her an her şey olabilir."

Önder Özen de bugün bir transfer olabilir demişti ofansif olarak.Bişiler dönüyor
  • Transfer sezonu 2 Subat 2014 mesai saati bitimine kadar mi yoksa 23:59 kadar mi?
  • Transfer sezonu 3 Subat 2014 mesai saati bitimine kadar mi yoksa 23:59 kadar mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Transfer sezonu 2 Subat 2014 mesai saati bitimine kadar mi yoksa 23:59 kadar mi?

23.59 da biticek son anlarda bi sürpriz bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Transfer sezonu 2 Subat 2014 mesai saati bitimine kadar mi yoksa 23:59 kadar mi?

23.59 da biticek son anlarda bi sürpriz bekliyorum

gece 01.00 e kdr

• Bu Cenk 1,5 Milyon olayının mantığını da anlamadım zaten inanmadım da..
  • Cenk için antep'e para veren salaktır kimse kusura bakmasın.Sözleşmesi bitiyor adamın.Bilic'in madem forvete ihtiyacı var Ömer'i kullansın.
  • SPORX.COM ‏@sporx 7 dk.

Ara transfer dönemi Türk oyuncular için tamamlanırken, yabancı oyuncularla gece yarısına kadar (01:00) anlaşma yapılabilecek
  • transfer olmaz bu saatten sonra
  • Antep,Toraman ile sezon sonuna kadar anlaşmış.

Lig tv son dakika geçiyor şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

Antep,Toraman ile sezon sonuna kadar anlaşmış.

Lig tv son dakika geçiyor şuan.

cenk olayı bundan dolayı tatlıya bağlandı sanırım
    yazada pektemek kiralık verilebilir
  • Şimdi Toraman ile Cenk bize karşı oynayacak mı
  • Cenk gelse hemen Mustafa yi versek

• İbrahim Toraman Beşiktaş'tan alacaklarından dolayı Antep'e gitmekten vazgeçmiş Maraton'un son dakika haberine göre
  • Varmı transfer olucak mı

• MARATON.COM.TR ÖZEL HABER / Gaziantepspor'a transfer olan İbrahim Toraman bu transferden son anda vazgeçti...

İşte İbrahim Toraman'ın Beşiktaşlı yöneticilere yaptığı açıklama;

"Gaziantepspor beni var eden üzerimde emekleri olan bir kulüp. Şartlar da kötü değil ama Beşiktaş'tan alacak olduğum 2,5 Milyon Euro'yu tahsil edemediğim için Mayıs'a kadar burada kalacağım. Ayrıca çalışmalarımı sürekli devam ettiriyorum, affedilirsem takıma büyük katkı sağlarım. Rusya ve Katar'dan da ciddi teklif var" dedi.

ee neden satmıyorlar teklif var ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath.

MARATON.COM.TR ÖZEL HABER / Gaziantepspor'a transfer olan İbrahim Toraman bu transferden son anda vazgeçti...

"Gaziantepspor beni var eden üzerimde emekleri olan bir kulüp. Şartlar da kötü değil ama Beşiktaş'tan alacak olduğum 2,5 Milyon Euro'yu tahsil edemediğim için Mayıs'a kadar burada kalacağım. Ayrıca çalışmalarımı sürekli devam ettiriyorum, affedilirsem takıma büyük katkı sağlarım. Rusya ve Katar'dan da ciddi teklif var" dedi.

Şartlar da kötü değil ama Beşiktaş'tan alacak olduğum 2,5 Milyon Euro'yu tahsil edemediğim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxxly

quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath.

MARATON.COM.TR ÖZEL HABER / Gaziantepspor'a transfer olan İbrahim Toraman bu transferden son anda vazgeçti...

Şartlar da kötü değil ama Beşiktaş'tan alacak olduğum 2,5 Milyon Euro'yu tahsil edemediğim için

Fikret Orman hiç bir futbolcunun alacağı yok demiştii.

• haber gerçek olmayabilir başkan hiçbir oyuncunun alaağı yok demişti hele 2.5 m euro hiç yoktur senelik aldığı ücret 600-700 bin euro civarı toramanın
  • 
Sayfa: önceki 894895896897898
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.