Şimdi Ara

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (894. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.980
Cevap
38
Favori
436.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 892893894895896
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu çöptemek ve holoskodan bir kurtarsak başka bir şey istemiyorum
  • cenk tosun iyi bir forvet değilki. Beşiktaşı yine gerçek bir forvetsiz yıllar bekliyor demekki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

cenk tosun iyi bir forvet değilki. Beşiktaşı yine gerçek bir forvetsiz yıllar bekliyor demekki.

hocam bende açıkcası aşırı bir beklenti içinde değilim sonuçta mustafada bu yetenek ve potansiyel ile gelmişti hatta ben aşırı umutluydum ama sakatlıklar vs deerken şuan neredeyse bir holosko olma yolunda ilerliyor malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe karşısında aldığı galibiyetle üst sıradaki takımların hemen arkasına yerleşen Eskişehirspor, Türkiye Kupası'nda da final istiyor. Kırmızı siyahlı takım transferin son gününde Beşiktaş'ın kapısını çaldı. İki kulvarda da başarılı olmak isteyen ve rotasyon sorunu yaşayan Eskişehirspor, Holosko'yu siyah beyazlılardan resmen istedi.

Hem kiralık hem de bonservis opsiyonlarını deneyen Eskişehirspor, Slovak futbolcu Holosko'yu renklerine katmak istiyor. Transferin son gününde yaşanan gelişmenin kısa süre sonra sonuçlanması bekleniyor.

Eurosport Türkiye - Eurosport@EurosportCom_TR

kiralık + 2.5 m euro opsiyonlu kiralayalım + bize karşı oynayamaz maddesi koyduralım
  • Holosko giderse nakoulma gelir bence, bu arada 13.00'da Bjk tv'de Dany canlı yayında olcak.

• Medya Beşiktaş ‏@Medya_Besiktas 19 dk.
    BİLGİ | Oyuncumuz Dany Nounkeu, saat 13.00'de canlı yayında BJK TV Haber Bülteni'ne konuk olacak.

Başlıyor şimdi.
  • Eskişehirspor Kulübü Teknik Asbaşkan'ı Mehmet Akman, basında çıkan Holosko ve Mustafa Pektemek'in transfer iddiaları hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Akman, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

-TAKAS DÜŞÜNMÜYORUZ-

Tekliflerinin Beşiktaş Yönetimi tarafından değerlendirildiğini söyleyen Mehmet Akman; " Beşiktaş’tan Mustafa Pektemek ve Holosko’yu istedik, Beşiktaş’ın kapısını çaldık. O yüzden şu anda görüşmeler devam ediyor ama henüz daha neticelenen bir şey yok. Ayrıca takas yoluyla değil, direk 2 futbolcuyu da kiralamak istiyoruz. Çünkü bu saatten sonra kadrodan ayrılan isimlerin yerine futbolcu almak çok zor. Beşiktaş’ın geniş bir kadrosu vardır ama bizim öyle bir şansımız yok. Biz Holsoko ve Pektemek’i istedik. Beşiktaş Kulübü de kendi içerisinde değerlendiriyordur. Sıcak bakarlarsa biz de bu transferi neticelendirmek istiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

• Holosko'yu verelim ama Pektemek kalsın bence.İhityaç olabilir 2.devre.Zaten forvet yok takımda.
  • Serdar Kurtuluş da benden. Tarık ı versinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

Holosko'yu verelim ama Pektemek kalsın bence.İhityaç olabilir 2.devre.Zaten forvet yok takımda.

Her maç banko Mustafa değil de Ömer yedekten girecekse gitmesine razıyım ben.
  • Medya Beşiktaş ‏@Medya_Besiktas 2 dk.
    DANY NOUNKEU: "Beşiktaş forması altında yüzde 50'mi değil yüzde 100'ümü vereceğim. Ve umarım sezon sonunda burada kalırım."

Medya Beşiktaş ‏@Medya_Besiktas 2 dk.
    DANY NOUNKEU: "Taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Onlar bizim 12. gücümüz. Her oyuncu taraftarın desteğini yanında hissetmek ister."

Medya Beşiktaş ‏@Medya_Besiktas 3 dk.
    DANY NOUNKEU: "Ben buradayım ve bu formanın hakkını verebilmek için çok çalışacağım."

Medya Beşiktaş ‏@Medya_Besiktas 3 dk.
    DANY NOUNKEU: "Benim böyle bir röportajım olmadı."

Medya Beşiktaş ‏@Medya_Besiktas 4 dk.
    DANY NOUNKEU: "Beşiktaş taraftarlarının şunu çok iyi bilmesini istiyorum; benim hakkımda çıkan bu tarz spekülatif haberlere inanmasınlar."

Medya Beşiktaş ‏@Medya_Besiktas 7 dk.
    DANY NOUNKEU: "Ben bugün itibariyle Beşiktaş'ın oyuncusuyum. Beşiktaş'ı en iyi şekilde temsil etmem, formanın hakkını vermem gerekiyor."

Medya Beşiktaş ‏@Medya_Besiktas 10 dk.
    DANY NOUNKEU: "Menajerim, Beşiktaş'ın benimle ilgilendiği söylediği anda çok memnun oldum. Gelmekte hiç tereddüt etmedim."

Medya Beşiktaş ‏@Medya_Besiktas 11 dk.
    DANY NOUNKEU: "Beşiktaş'ta başarılı olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım."

Medya Beşiktaş ‏@Medya_Besiktas 11 dk.
    DANY NOUNKEU: "Burda olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok iyi karşılandım. Beşiktaş çok büyük bir kulüp."

• Medya Beşiktaş ‏@Medya_Besiktas 10 sn.
    AHMET KAVALCI: "Cenk Tosun'u transfer etmek adına herhangi bir tasarrufumuz bulunmamaktadır.Oyuncu için şu an hiçbir çalışma yapmadık." (AA)

Yav he he.Adam kendisi doğruladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

Holosko'yu verelim ama Pektemek kalsın bence.İhityaç olabilir 2.devre.Zaten forvet yok takımda.

hem forvet hem kanat oynayabilen bir yabancı alınacaksa mustafa gönderilebilir başka türlü gönderilmez ama holosko gönderilebilir hiç bir sıkıntı olmaz iyi bile olur

• Musa Muhammed A2 ile mi antreman yapıyor ?

• Ahmet Kavalci yine yapmis gunluk konusmasini

• quote:

Orijinalden alıntı: pinwheel

Ahmet Kavalci yine yapmis gunluk konusmasini

ne demiş yine
  • başkandan iyi fırça yedi herhalde artık biten transfer hakkında bile konuşamıyor
  • aslında holsoko ve mustafayı eskişehire kiraya vermektense ikisini antepe kiraya versek cenki şimdi alsak daha mantıklı olur
  • http://tr.wikipedia.org/wiki/Cenk_Tosun wikide cenk dün transfer oldu diyor
  • 
Sayfa: önceki 892893894895896
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.