Şimdi Ara

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (893. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.980
Cevap
38
Favori
436.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 891892893894895
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onder ozenin yayininin videosu var mi trt1deki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önder hoca cok ekstrem bir durum olursa gelecekdedi.Kendimizi hazırlamayalım sonra hayal kırıklığı oluyor.

• büyük ihtimalle almeida'yı elimizde tutamayız.pektemek de gitse cenk ve ömer kalıyor.sezon sonu kaliteli world class bir forvet şart.

bu arada bruma'dan sonra antepin en pahalı oyuncusunu aldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bouche

Önder hoca cok ekstrem bir durum olursa gelecekdedi.Kendimizi hazırlamayalım sonra hayal kırıklığı oluyor.

Onder hoca zaten herseye boyle ıhtımal verıyor bence %80 gelecek kı soylemıs yoksa hıc muhabbetını acmazdı bız yınede
    Uyumadan once duamızı edelım :D
  • Cenk cok inanilmaz iyi bi oyuncu degil bence, ztn tek forvet oynuyoruz elde omer ve mustafa var yetenek olarak onlardan cok farki yok form durumu disinda.Mustafayi fln yollayabilip masrafsiz cenki aliyosan ona itiraz etmem ama yoksa bir suru masraf.

Cenkin aman aman bi ozelligide yok ayrica.
  • Mustafayı senelerdir görüyoruz. Sözde Türkiye'nin en iyi golcülerinden biriydi (en azından potansiyel olarak). Şu durumda Ömer ve Cenk mi yoksa Ömer ve Mustafa mı dersen gözüm kapalı Cenk derim. En azından geldiği takımda genel olarak sürekli oynayan ve gol atan bir oyuncu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transfer donemi bugun 23:59'da mi sona eriyor?

Orta saha olmasindansa, forvet olmasini tercih ederim, Almeida sakatliga cok meyilli bir futbolcu ve o olmadiginda takim cok etkileniyor. Benzer ozellikli bir santrafor alinirsa riske girilmemis olur. Su anki Mustafa ile falan bu is olmaz, Mustafa acilen bir takima kiralanmali ve devamli oynamasi saglanmalidir. 4 m. euro verdiginiz ve performansini degerlendiremediginiz bir futbolcuyu bedavaya veremezsiniz. Mustafa ilginc yetenekleri olan bir hucumcu ama kesinlikle bir santrafor degil bana gore, forvetin arkasinda bir yerlerde pozisyon bulunmali onun potansiyelini ortaya cikartmak isteniyor ise.
  • Önder Özen Cenk'in gelip gelmeyeceği ile ilgilibir şey söyledi mi canlı yayında?
  • Valla arkadaslar formsuzluk durumundan dolayi su aralar oyle ama genel yetenek olarak mustafa ve cenk arasinda level farki yok, hatta bana gore pektemek burun farkiyla onde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floki1903

Jadson olabilirmi acaba o isim

Katar'a gitti diyorlar.

• Eskişehir Holosko ve Pektemek'i istiyor deniyor. Bugün son saatlere kadar hareketli geçecek gibi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctcanbol

Eskişehir Holosko ve Pektemek'i istiyor deniyor. Bugün son saatlere kadar hareketli geçecek gibi...

Adım gibi eminim ikisinide vermezler. Tekini geçtim..
    Ver ikisini, Al Tarık ı. Sağ kanat işini bitir.

Cenk i şimdiden kat kadrona. 1 yabancı 1 kamburdan kurtul. Sağ bek alternatifin olsun, iyi bir yerli golcün olsun.
  • Transfer zor beyler ama böyle Avrupa görmüş 1.80-1.90 boylarında bir ortasaha (Hunt gibi) gelirse 15-15 :) yaparız
  • Allah'ım 2 çöp verelim adam akıllı bi gidelim Tarık'ı alalım diyecem de adam açık açık 'GS'liyim BJK'ye gelmem' dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderStroke®

Allah'ım 2 çöp verelim adam akıllı bi gidelim Tarık'ı alalım diyecem de adam açık açık 'GS'liyim BJK'ye gelmem' dedi.

Gs, BJK li Veyseli aldı bugün
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderStroke®

Allah'ım 2 çöp verelim adam akıllı bi gidelim Tarık'ı alalım diyecem de adam açık açık 'GS'liyim BJK'ye gelmem' dedi.

Gs, BJK li Veyseli aldı bugün

Hocam o konuda biz eşeklik edip almadık Veysel'i Ama Tarık zaten Veysel'den bi adım daha önde hem hız,hem teknik yönünden saçları da uzun Alper'in bek haline benzetiyorum ben oyun tarzları falan da benziyor Ama şu an istesek Eskişehir 7-8 milyon fiyat çeker çok zor.

• ya beyler gozunuzu seviym biri cozsun su son sayfa gormeme sorununu en cok tiklanilan konuya girilmiyo.

• eşikişehirin holosko ve mustafa ile ilgilendiği yazıyor internet sitelerinde acaba kiralık için mi yoksa bonservisiyle mi almak istiyor ben ne olursa olsun mustafanın bonservisiyle gitmesini istemem gidecekse kiralık gitsin holoskoyu bonservisiyle almak isteyen enayi bulursak çok iyi olur hatta holosko+bir miktar paraya tarığı alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paolo Maldini

eşikişehirin holosko ve mustafa ile ilgilendiği yazıyor internet sitelerinde acaba kiralık için mi yoksa bonservisiyle mi almak istiyor ben ne olursa olsun mustafanın bonservisiyle gitmesini istemem gidecekse kiralık gitsin holoskoyu bonservisiyle almak isteyen enayi bulursak çok iyi olur hatta holosko+bir miktar paraya tarığı alalım

cebimizden para toplayıp holoskonun fesih beledini ödemeye razıyım

• 
Sayfa: önceki 891892893894895
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.