Şimdi Ara

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32.630
Cevap
89
Favori
891.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stadyumun da etkisiyle bayağı sıcak geçecek gibi yaz dönemi.
  • Arkadaşlar şimdi bu transfer Gelecek Sezon için gerçekleşecek ya Football Manager'de ne zaman olur bu transfer bu devre arası yamasıyla gelir mi?
  • Erkan Zengin'i istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecek sene kasaya para akışı sağlanmaya başlasın da ondan sonra konuşmaya devam ederiz. Cenk Tosun kesinlikle iyi transfer. Mustafa Pektemek bu kadar formsuzken Almeida'nın da gideceğini düşünürsek Ömer, Cenk ikilisi iyi bir hücum hattı gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath.

Arkadaşlar şimdi bu transfer Gelecek Sezon için gerçekleşecek ya Football Manager'de ne zaman olur bu transfer bu devre arası yamasıyla gelir mi?

Mart'ta devre arası yaması gelecek. Yaz transferlerini yaparlar mı bilmem
  • Alalım yerimizi

• Yazın bu konu çok şenlenecek.
  • Benim gelecek sene için tahminim aslında Dany transferiyle oldu. Şöyle:

1-) Önder Özen, programlı hareket ettiklerini söyledi. 4 adet yabancı oyuncuya imza attırma şansları olacağını söyledi. Gelecek sene sözleşmesi bitecek yabancı oyunlara bakalım:

* Fernandes
    * Hugo Almeida
    * Escude
    * Ramon Motta

Açıkçası yönetimin hiçbiriyle sözleşme yenileyeceğini düşünmüyorum. Özellikle Fernandes ve Escude'nin gözden çıkarıldığını çoğu kişi hem fikir. Gönül isterdi ki Fernandes %100 formuyla oynasın imza atsın ama yönetimin, %50'nin altında oynayacak ve 3.5 milyon euro talep edecek bir Fernandes yerine yeni bir kan aradıklarını düşünüyorum. Olması gereken bu bence.

Escude'nin yaşından ve ağırlığından dolayı imza yenilenmeyecektir. Sadece bu iki oyuncudan elde edilecek kazanç bonservis dışında 3.200.000 milyon euro. Tabi ki Fernandes'in yerine aynı kalitede alınacak oyuncunun maliyeti kesinlikle bu kazançla karşılanamayacak.

Hugo Almeida'nın yaşı ilerliyor ama form grafiği de yükseliyor. Dünya kupası olduğu için oldukça istekli. Kupada başarılı olacak bir Almeida'nın peşine Avrupa kulüpleri takılır mı? Almeida Beşiktaş'ta kalmak mı ister? Şuanki formunu koruyabilir mi? Bence bunları yönetim profesyonelce düşünüyor o yüzden acele etmiyor.

Ramon Motta günü kurtarmak için yapılan bir transfer gibi ama net bir yorum yapamıyorum çünkü katkı sağladığı yadsınamaz.

2-) Yabancı statüsü. Kulüp Türk oyuncularına şimdiden yatırım yapıyor. Planlama açısında aslında kulüp iyi gidiyor ama burası Türkiye. Yarın öbür gün yabancı sınırı kalkarsa başımız çok ağrır. Cenk Tosun'a verilen 1.700.000 milyon eurolar başımızı çok ağrıtır.

3-) Kulüp için transferde olacaktır. Özellikle Olcay, Oğuzhan ve Necip için yeni sözleşme hazırlanacaktır.

4-) Eneramo, Sezer Öztürk, Mustafa Pektemek, Escude, İbrahim Toraman, Gökhan Süzen temizlenmesi gereken oyuncular. Sadece bu oyuncuların maliyeti yılda 14 milyon Türk lirası. Kulüp bunları düşünecektir.

5-) Stat açılışı ve şampiyonlar ligine direk katılımı olması durumunda iki adet yıldız transferi beklemek gerek Hugo Almeida ve Fernandes yerine.

Daha aklımda var ama üşendim yazmaya siz devam edin arkadaşlar.

• Yeni konu hayırlı olsun,bol trollü günler yaşayacağız yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Benim gelecek sene için tahminim aslında Dany transferiyle oldu. Şöyle:

1-) Önder Özen, programlı hareket ettiklerini söyledi. 4 adet yabancı oyuncuya imza attırma şansları olacağını söyledi. Gelecek sene sözleşmesi bitecek yabancı oyunlara bakalım:

* Fernandes
    * Hugo Almeida
    * Escude
    * Ramon Motta

Açıkçası yönetimin hiçbiriyle sözleşme yenileyeceğini düşünmüyorum. Özellikle Fernandes ve Escude'nin gözden çıkarıldığını çoğu kişi hem fikir. Gönül isterdi ki Fernandes %100 formuyla oynasın imza atsın ama yönetimin, %50'nin altında oynayacak ve 3.5 milyon euro talep edecek bir Fernandes yerine yeni bir kan aradıklarını düşünüyorum. Olması gereken bu bence.

Escude'nin yaşından ve ağırlığından dolayı imza yenilenmeyecektir. Sadece bu iki oyuncudan elde edilecek kazanç bonservis dışında 3.200.000 milyon euro. Tabi ki Fernandes'in yerine aynı kalitede alınacak oyuncunun maliyeti kesinlikle bu kazançla karşılanamayacak.

Hugo Almeida'nın yaşı ilerliyor ama form grafiği de yükseliyor. Dünya kupası olduğu için oldukça istekli. Kupada başarılı olacak bir Almeida'nın peşine Avrupa kulüpleri takılır mı? Almeida Beşiktaş'ta kalmak mı ister? Şuanki formunu koruyabilir mi? Bence bunları yönetim profesyonelce düşünüyor o yüzden acele etmiyor.

Ramon Motta günü kurtarmak için yapılan bir transfer gibi ama net bir yorum yapamıyorum çünkü katkı sağladığı yadsınamaz.

2-) Yabancı statüsü. Kulüp Türk oyuncularına şimdiden yatırım yapıyor. Planlama açısında aslında kulüp iyi gidiyor ama burası Türkiye. Yarın öbür gün yabancı sınırı kalkarsa başımız çok ağrır. Cenk Tosun'a verilen 1.700.000 milyon eurolar başımızı çok ağrıtır.

3-) Kulüp için transferde olacaktır. Özellikle Olcay, Oğuzhan ve Necip için yeni sözleşme hazırlanacaktır.

4-) Eneramo, Sezer Öztürk, Mustafa Pektemek, Escude, İbrahim Toraman, Gökhan Süzen temizlenmesi gereken oyuncular. Sadece bu oyuncuların maliyeti yılda 14 milyon Türk lirası. Kulüp bunları düşünecektir.

5-) Stat açılışı ve şampiyonlar ligine direk katılımı olması durumunda iki adet yıldız transferi beklemek gerek Hugo Almeida ve Fernandes yerine.

Daha aklımda var ama üşendim yazmaya siz devam edin arkadaşlar.

çok güzel katılıyorum

• Önlerden alayım yerimi
  • buralar ilerde çok değerli olacakmış
  • Atiba Hutchinson'ın sözleşmesinin feshedilmesini umarak konu hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Atiba Hutchinson'ın sözleşmesinin feshedilmesini umarak konu hayırlı olsun.

şaka yapıyorsun sanırım?

Atiba'nın ASKERLERİYİZ!

bu arada Oğuzhan'a acilen iyileştirme yapılmalı...
  • Sağlam transferler haberleri paylasırız inşallah

• Sag bek, sol bek sart seneye...

• bu nedir ya

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları
  • Bol yararlu transferler olur insallah

• quote:

quote:

şaka yapıyorsun sanırım?

Atiba'nın ASKERLERİYİZ!

hiç tartışamıycam atiba ortasahadaki çöplerden birisidir veli kavlak gibi oyunculara alışık olduğunuz için atiba size xavi gibi geliyor. topa vurma özürlü
  • quote:

quote:

quote:

şaka yapıyorsun sanırım?

Atiba'nın ASKERLERİYİZ!

hiç tartışamıycam atiba ortasahadaki çöplerden birisidir veli kavlak gibi oyunculara alışık olduğunuz için atiba size xavi gibi geliyor. topa vurma özürlü

Tartışamazsın zaten Futboldan anlamıyorsun çünkü.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.