Şimdi Ara

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.469
Cevap
76
Favori
2.069.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilic için Kasımpaşa ve Başakşehir haberleri çıktı.

Sanırım Avcı gerçekten geliyor.
  • Bir oyuncu aynı transfer döneminde iki kez transfer olabiliyor mu ? Ljajic'i alıp satmayalımda bir sezon izlediğimizi diğer sezon izleyemiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Resmen Murat 124ten inip Ferrari’ye binicez : D

Bu arada konu sahibi arkadaş kim acaba ben hiç daha önce bu konularda görmedim kendisini.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10 Numara

Bilic için Kasımpaşa ve Başakşehir haberleri çıktı.

Sanırım Avcı gerçekten geliyor.
    Kasımpaşa ile anlaşacak haberi okumuştum ben, Başak'da, Okan'a teklif götürebilirmiş.

• Çok şükür ne konuştuğu anlaşılan suratı sürekli sirke satmayan bir hoca görücez. Muhabirlerin sordukları sorulara bir tane düzgün ve elle tutulur bir cevap verdiğini görmedim ben şgnin. En son Kagawa bugün ilk 11’ de bir yorumunuz var mı sorusunda verdiği cevap beni koparmıştı. :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 27 Mayıs 2019; 1:49:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

Çok şükür ne konuştuğu anlaşılan suratı sürekli sirke satmayan bir hoca görücez. Muhabirlerin sordukları sorulara bir tane düzgün ve elle tutulur bir cevap verdiğini görmedim ben şgnin. En son Kagawa bugün ilk 11’ de bir yorumunuz var mı sorusunda verdiği cevap beni koparmıştı. :))))
    şenolun teknik bilgisi sıfır
  • Cenk Tosun: "Ben Beşiktaş'tan devre arasında gittim. Yerime nokta transfer yapılamadı. O sene şampiyonluğu kaçırdık. Bu sene de Burak Yılmaz devre arasında geldi. Sezon başı gelse her şey farklı olabilirdi." (DHA)

cenk varken de ilk yarı toplanan 30 puan var gittikten sonra ikinci yarı 41 puan toplandı 4. olduk kendini futbolcu sanıyor bu da
  • Necip
    Pekto
    Lens
    Larin
    Q7
    Mirin
    Medel
    Roco
    Aras( dönecek kiralıktan)

Öncelikli olarak şunların gittiği haberini almayı nasip etsin Allah.

• Beyler yeni konumuz ve sezonumuz hayırlı olsun. İnşallah derbilerde cesur, forma adaleti olan bir hocamız olur. Necip'i az Oğuzhan'ı çok görmemiz dileğiyle...

• Gitmesi gereken isim çok da bunları kim alacak soru işareti.
  • Kepler Laveran kullanıcısına yanıt
    Olur. Fenerbahçe, Emenike’yi aldığı sezon satmıştı.

Bu arada neden oyuncularımızı satıyoruz? Sattığımız için şampiyonluk kaybettik zaten. Ben bildim bileli bizde yıldızlaşan hemen gidiyor. Tutamıyoruz oyuncuları.

Adem bırakın oynasın 5-6 sene. Bu takımın Alex’i olsun.

• Yeni konu hayirli olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

öyle kabadayı falan şampiyon oluyorsun da sezon boyu keyif alıyorlar mı bakalım futbol kalitesi yerlerde böyle şampiyon olsan ne olacak şampiyonluk 1 günlük bi mutluluk sezonun genelinde ki futbola bakmak lazım bunun içinde ofansif futbol oynatan birisi lazım bu isim Abdullah Avcı.

Alıntıları Göster
    ofansif futbol? Abdullah Avcı?
  • Sergen gelsin.Sergen ölüyü bile oynatır.Abdullah Avcı gelirse daha şimdiden büyük takım yönetmedi ki,büyük takım yönetmek farklıdır,baskı altında başarılı olmak zordur diye yorumcuların ağzından çıkacak cümleleri sezebiliyorum.
  • Doğru düzgün, bilinçli transfer hamlelerinin yapıldığı, yönetimin taraftarı yok saymadığı,mhk ve tff'nin başrol oynadığı güzel zevkli bir sezon olması dileğiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Ricardo Quaresma

Sergen gelsin.Sergen ölüyü bile oynatır.Abdullah Avcı gelirse daha şimdiden büyük takım yönetmedi ki,büyük takım yönetmek farklıdır,baskı altında başarılı olmak zordur diye yorumcuların ağzından çıkacak cümleleri sezebiliyorum.
    Sadece saha içi yok ki ? Saha dışı ,yönetim..Bunlar çok daha önemli.

Biz saha dışındaki sorunlar yüzünden 2 yılda bu hale geldik mesela ? Sergen sıkıntı olur bu yönetimle.
  • Sergen zoru görünce bırakp gider gibi geliyor bana. Zora sıkıya gelemeyen bir yapısı var. Gelecekse bile bu sezon için erken.
  • Atibanin yanina Ndiaye ye çöksek ya bizde.Orta sahaya oyle biri lazim hatta kanat icinde onyekuru da olur everton la iliskilerimiz iyidir..ancak 2 tane ust duzey şart oglu şart..lyundima gibi bi ayiboğan bizede lazim..

• Sergen egoist lakayt şuan için Beşiktaş'ı çalıştıramaz. Bi anadolu kulübüyle Türkiye kupasını avrupa liginde oynamayı vs kazanırsa belki daha sonra değerlendirilebilir. Abdullah Avcı şuanda bana çok sıcak gelmeye başladı Lucescu falan aman deyim....
  • Planlanarak transferleri yapılmış, her şey yerli yerinde hayırlı bir sezon geçirmemiz dileğiyle...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.