Bildirim
[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (7. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
BAŞAKŞEHİR:
Üzülerek görüyoruz ki her gün gazetelerde ve televizyonlarda teknik direktörümüz Abdullah Avcı ve futbolcularımızın farklı kulüplere transfer olacağı iddia edilmektedir. Medyada sıkça yer alan bu haberler tamamen gerçek dışıdır. Kulübümüze yurt içinden herhangi bir resmi teklif gelmemiştir.
Basında çıkan asılsız haberlerle kamuoyuna yanlış bilgilendirmeler yapılmaktadır. Kulübümüzün resmi yayın organlarından herhangi bir açıklama olmadığı sürece transferlerle ilgili çıkan haberlere lütfen itibar etmeyiniz. -
Quaresma ve Lens kesin gitmeli ikisinin toplam gol rakamı 4 şaka gibi şaka -
-
Ben vasat bir kaleci oldugunu dusunuyoru..oynayabilecegi en iyi oyun bu bence..ekstra hic bir aryisi olmayan siradan bir kaleci..ayrica cok kirilgan bir yapisi var..bir tane artisi var desen tmm derimm.kornerlerde cikip top alamaz..puan kazndiracak kurtarisi yok..cekilen sutlarin cogunu sektiren bi tarzi var..oyun kurmasi yok..takima guven duygusu vermiyor..kalmasinin fayda verecegini sanmiyorum..bu adama guvenip sans vermek takima yapilacak en buyuk kotuluktur..bi futbolcu performans olarak dusmusse eski haline gelmesi pek mumkun olmuyor..ornek lens fb deyken oynarken kiskanirdik bize geldi eski halinden eser yok..olmuyorsa gondermek mantikli..bide yeni gelen hocs baksin mantigi riskli..son haftalardaki performansinida abartili buluyorum..ekstra bisey gormedik yani..kale onemli bi pozisyon..muslera mondragon taffarel gs nin sampiyonluklarinda akla gelen isimlerden.ama bizim sampiyonluklarda kalecilerin hicbiri akla gelmez..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok istedim var ya forma sponsorluğu için New Balance ya da Puma ile sözleşme imzalamamızı ama bizim yönetim yine Adidas ile anlaşmış -
-
Abdullah Avcı'da Bilic'i gördüm resmen. -
Yaniquote:
Orijinalden alıntı: M3lank0lik
Abdullah Avcı'da Bilic'i gördüm resmen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Futbolda Beşiktaş'ta nasıl bir devamlı nükseden sakatlık varsa futbolcularda.Teknik adamlarda da sonunu getiremeyenleri alma durumu var.Resmen özenle seçiliyor isteniyor demek.quote:
Orijinalden alıntı: rizelli1903
Yani
Alıntıları Göster -
Yeni konumuzmuş, hayırlı uğurlu olsun inşallah.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beşiktaşla şampiyonluk yarışına girmek,son düzlüğe girmek ve Başakşehirle girmek arasında büyük fark var.Bilic'in elindeki kadro çok iyi değildi fakat rakiplerin halini de düşününce o noktaya getirdikten sonra şampiyon olabileceğimiz bir dönemdi beceriksizlik etti katılıyorum.Kaliteli oyuncular olmasa da güzel bir takım bıraktı ama bir daha yollarımız kesişmez umarım Hamzalı,İsmail Kartallı rakiplere o noktadan şampiyonluk verdi.quote:
Futbolda Beşiktaş'ta nasıl bir devamlı nükseden sakatlık varsa futbolcularda.Teknik adamlarda da sonunu getiremeyenleri alma durumu var.Resmen özenle seçiliyor isteniyor demek.
Alıntıları Göster
Abdullah Avcı'nın durumu Bilic ile aynı değil.Taraftar desteği yok herşeyden önce.Şampiyonluktan bahsediyoruz ama taraftarı olmayan bir takımı niye şampiyon yapamadı diye adam asıyoruz.Kadrosu da yaşlı oyunculardan kurulu.Taraftarı olsa bile ligin sonunu getiremeyebilirdi bu kadro.
-
Abdullah Avcı'nın büyük takımda başarılı olabileceğini sanmıyorum. Başakşehir'de taraftar olmadığı için baskı olmadan rahat çalışıyordu ama Beşiktaş'a gelirse milyonlarca taraftarın baskısını hissedecek. Bence Sergen sizin için daha iyi bir tercih olur. Bir teknik adam, çalıştırdığı takımı tutuyorsa ayrı bir sinerji oluşuyor. Mesela Ünal Karaman gerçek Trabzonsporlu ve bu sene başarılı oldu. Fatih Terim'i zaten söylemeye gerek yok.
Besiktasin seneye ilk 2te bitirecegine inananlar artilasin sayinizi görelim.
Adamın arkasında siyasi güç var.Yetersiz mi.quote:
Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi
Beşiktaşla şampiyonluk yarışına girmek,son düzlüğe girmek ve Başakşehirle girmek arasında büyük fark var.Bilic'in elindeki kadro çok iyi değildi fakat rakiplerin halini de düşününce o noktaya getirdikten sonra şampiyon olabileceğimiz bir dönemdi beceriksizlik etti katılıyorum.Kaliteli oyuncular olmasa da güzel bir takım bıraktı ama bir daha yollarımız kesişmez umarım Hamzalı,İsmail Kartallı rakiplere o noktadan şampiyonluk verdi.
Abdullah Avcı'nın durumu Bilic ile aynı değil.Taraftar desteği yok herşeyden önce.Şampiyonluktan bahsediyoruz ama taraftarı olmayan bir takımı niye şampiyon yapamadı diye adam asıyoruz.Kadrosu da yaşlı oyunculardan kurulu.Taraftarı olsa bile ligin sonunu getiremeyebilirdi bu kadro.
Alıntıları Göster
-
GSlilerin algı oyunlarına kapılmış görüyorum seniquote:
Adamın arkasında siyasi güç var.Yetersiz mi.
Alıntıları Göster -
Siyasi güç maç kazandırdı mı Abdullah Avcı'ya? Arkasında siyasi güç var demek maçları usulsüz şekilde kazandırılması demek diğer türlü başka sahaya nasıl etki edecek bu siyasi güç? Bir takıma maç kazandırılmak isteniyorsa kazandırılır.Son 7 maçın 1'ini kazanmış bir takım var ortada hani güç nerede.Finansal olarak bir güç var evet ama hani maç mı kazandırdı o güç Abdullah Avcıya.Maç kazandırılan takımları gördük son haftalarda ama çok girip başka takımın taraftarlarını çekmek istemiyorum konuya geçen sezonun konusundan çıkmadılar bari buraya doluşmasınlar.quote:
Adamın arkasında siyasi güç var.Yetersiz mi.
Alıntıları Göster
-
RTE'nin bizzat ben kurdum dediğim.Başkanlığını yapan kişinin aynı zamanda İBB'de başkan vekilliği yaptığı kişi daha ne diyeyim ben o transferleri ne ile yapıyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: Vict0ry
GSlilerin algı oyunlarına kapılmış görüyorum seni
Alıntıları Göster -
Milli takımdaki durumu Bizde de başa geçerse ne olurun özeti ha oldu geldiği zaman söz söylemeye hakkınız yok onu belirteyim adamın ne olduğu belli ortada.quote:
Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi
Siyasi güç maç kazandırdı mı Abdullah Avcı'ya? Arkasında siyasi güç var demek maçları usulsüz şekilde kazandırılması demek diğer türlü başka sahaya nasıl etki edecek bu siyasi güç? Bir takıma maç kazandırılmak isteniyorsa kazandırılır.Son 7 maçın 1'ini kazanmış bir takım var ortada hani güç nerede.Finansal olarak bir güç var evet ama hani maç mı kazandırdı o güç Abdullah Avcıya.Maç kazandırılan takımları gördük son haftalarda ama çok girip başka takımın taraftarlarını çekmek istemiyorum konuya geçen sezonun konusundan çıkmadılar bari buraya doluşmasınlar.
Alıntıları Göster
-
Milli takımı bıraktığında yıl 2013'tü aradan 6 yıl geçmiş. 2014'te Başakşehir'in başına geçtiğinde Başakşehir 2.ligden Süper lige yeni çıkmıştı Başakşehirle 5 sezonda 2 kez ikinci,1 kez üçüncü,2 kez dördüncü oldu.Bu adam gayet başarılı bir hoca.İnsanların istemesi de çok doğal.İstemeyenlerinde kendince nedenleri vardır saygı duyarım ama bu kadar önyargı olmasını anlamıyorum.
Abdullah Avcı gelip başarısız da olabilir.Her gelecek yeni hoca gibi riskler taşıyor ama adayların arasında başarı şansı en yüksek olanı.Sergen Yalçın'ı bende seviyorum isterim de ama A.Avcı'dan daha büyük bir risk,Dede Lucescu mu gelsin? Tayfun Korkut daha mı iyi olur A.Avcı'dan?
Zamanında Şenol Güneş'in gelmesini istedim.Şampiyon yaptı sevindim,saçmaladı karşısında oldum gitmesini istedim.
Abdullah Avcı gelir başarısız olursa yine gitmesini isterim,eleştiririm.Gelmesini istediğim adam başarısız oldu diye konuşma hakkımı elimden alamaz kimse.Sizin karşı çıktığınız adam gelip şampiyon yaparsa sizin sevinmeye hakkınız yok gibi bir şey söylemem ne kadar saçma olursa senin bu söylediğinde saçma.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X