Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
81
Favori
2.139.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N'Sakala ve Cisse, ikisi de patır patır dökülüyor. Seneye Caner ve Burak'ı aratacakları kesin.
  • Bize Aboubakar V2 lazım.
  • Müteahhit in yöneteceği Türk Futbolu'ndan ne beklersiniz ki?
    Nefret ediyorum bu kesimden. Ülkenin her kurumunda her alanında bunlar ne isterse o oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden alacakları Cisse bu mu ya. Adam 30 saniye ayağında tutamadı topu. Nasıl o kadar gol atmış anlamadım. Nsakala fena değil.
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    fabri dönebilir. hem kendisinin beşiktaş'a hem de beşiktaş'ın kendisine ihtiyacı var.
  • Arkadaşlar şu final maçında ki oyuncular için o kötü, bu ayakta duramıyor, bu ne ya gibi yorumlara gerek yok. Maç zaten rezalet. İki takımda da ayakta olan isim mi var ? Maç mı izliyoruz ne izliyoruz belli değil. Oyuncu performansı yorumluyorsunuz. Maçta pozisyon yok.

Heh bu mesajı yazdığım gibi ligin gol kralı kaleye giderken kaydı düştü. Ne yani şimdi Sörloth çöp mü diyelim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto Baggio -- 29 Temmuz 2020; 23:4:39 >
  • Yeni sezon formalari ile ilgili var gelişme ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o ts başkanının el hareketi neydi öyle ?

• en azından yarın ts'nin cezası kaldırılırsa bjk avrupa ligi gruplarına kalıyor.

olan alanya ve gs'ye olacak: biri 2 (alanya) diğeri(gs) 3 tur oynayacak

ek olarak ts'nin başkanının ergenler gibi el kol yapmasına kahkahaa attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 29 Temmuz 2020; 22:36:48 >
  • Sahaya girip adam kovalayan TS başkanının az önce yaptığı harekete pek şaşırmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

o ts başkanının el hareketi neydi öyle ?
    Bunlar lafta efendi geçiniyor bu Trabzon şehrinin suyunda mi havasında mi bilmiyorum ama Rize'de falan böyle değil bunlar bir acayip

Van Erzurum ve Trabzonlulardan uzak durucan

• Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    Rize'de aynı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N'sakala için benim bir itirazım yok. Sol bek neticede, İsmail Köybaşı ve Caner ile şampiyon olmuş takımız. Adamı rezil de etmez vezir de. Fakat bu Cisse işi hiç aklıma yatmıyor. Ceza sahasında adamın önüne topu getirdin mi o topu kaleye sokuyor eyvallah ama onun dışında çok bir olayı yok. Sırtı dönük çok başarılı değil. Burak gibi gezen, pas alan, ikiye bir yapan, uzaktan vuran bir tarzı da yok.

Takımın geri kalanı şiir gibi oynayıp bol pozisyon üretirse ne ala, yoksa işimiz zor.
  • valla bizde o potansiyeli görmüyorum ama çok eleştirdiğim fatih terim ve yaverleri seneye bunları iç sahada döverse tek laf etmem, göğsüm kabarır hatta

• Erol Bulut inanılmaz yetersiz bir teknik direktör. Umarım Fenerle anlaşır. Fener seneye de pasifize olmuş olur böylece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Rize'de aynı.
    Trabzon kadar değil rizeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Alıntıları Göster
    Demek ki aynıymış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Alıntıları Göster
    İki ilde de bulundum. Rize katbekat daha beter. Hiç boşa hikaye anlatma.
  • N sakala gayet iyiydi. Pozisyon alması defansif hamleleri ve sürati bizim için iyi olacak. Cisse de yedek SF olarak alınabilir tek güvenip yola çıkılmaz.

• valla ben transfer politikasının yabancı sınırı 1 sene ertelendi diye değişeceğini sanmam. sen şimdi normalde almıcağın bi adamı alıp 3 senelik kontrat yapamazsın, seneye yine problem.

ilk11 de 8 yabancı oynatma şartının olmıcak olması rahatlatabilir bi nebze.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.