Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
81
Favori
2.139.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sporx.com
    Süper Lig'de 21 takım modeli geliyor!
    https://www.sporx.com/super-ligde-21-takim-modeli-geliyor-SXHBQ867929SXQ

Önümüzdeki sene 21 takım ile lig oynanacakmış. Alman ligi dışındaki büyük ligler hep 20 takım, bizde de olur herhalde.

• Fabrice kullanıcısına yanıt
    Sabah saatlerinde TRT de gördüm ben de haberi. Olması muhtemel bir durum ama inşallah olmaz.

18 takımın maçlarını seyreden kaç kişi var ki 20 takımın maçlarını seyreden kaç kişi çıkacak.

Örnek verdikleri ligler bizden çok üst seviyede İtalya İngiltere Fransa vs..

Bizden daha kalitelii olan Almanya Portekiz gibi ligler de 18 takımla oynanıyor.

Bence bizim lige 18 takım bile çok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye Ligi için 20 takım demek, ligi bitirmek demektir.

20 takımlı liglere bakarsanız çoğunda üst sıralardaki takımlar, alt taraftan kopma yaşıyor. Ligde 2-3 tane çok kötü takım olması demek, ligin başlamadan bitmesi demek.

Türk takımları zaten Avrupa'da başarılı olamıyor. 20 takımlı ligdeki maç takviminde, Avrupa'da başarı daha da imkansız hale gelecek.

Sırf 3-5 tane Kayseriliyi, Malatyalıyı memnun etmek için ligi 20 takımlı hale getirmek demek, cenazesi kalkmış Türk futbolunun tabutuna son toprağı atmak demektir.
  • Bu sene küme düşme olmazsa aynı talep gelecek sene de gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 29 Temmuz 2020; 15:34:54 >
  • Anc diyor ki para yok bonservis veremiyoruz. İmza parası veremeyiz. Geçen seneden lajic ve nkodou bonservis lerini odeyemedik daha diyor.

İyi guzel de sayın başkan niye hâlâ 1 m euro verip nskala yi alıyorsun ki bu adam en fazla 200 - 300 bin Euro eder.

Neden 35 yaşındaki Gökhan Gönül e 800 bin 900 bin Euro teklif ediyorsunuz.

Neden ileride satıp para kazanabileceğiniz genç adamları almıyorsunuz. Her zaman olmuş adamı almaya çalışmayın.

Anadolu kulüpleri örnek Kasımpaşa ucuza alıp nasıl satış yapıyor. Alanya da başka takımlar da yapabiliyorsa biz neden yapamıyoruz.

Bu zihniyet devam ettiği sürece klüp borcu hiç bir Zaman azalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KOVA_ÇAĞI_KARTALI

_ Şimdi acaba bazı gerçek çakma replika tüysüz yüzsüz kartal olamayan akbabalar susar mı?

_ Sayın Sergen hoca, sayın Başkan ve Yönetime destek çıkma zamanı evet kaliteli Beşiktaş taraftarı siyah beyaz ve arma aşıkları # BIRAKMAM yazıp SMS atıyoruz.

_ Bir ihtimal CL oynayacağız elensek bile uefa direk guruplardan başlıyor şimdi takıma destek olma vakti.

_ İmkan dahilin de sayın Sergen hocayı dinledi iseniz, yurt dışından 4-5 görüşmemiz var dedi kimi istiyor ise imkan dahilinde destek olarak alınmasına...

_ Evet 3.ncü olduk bu takım ile sonrası gelecek bir de sanırım bu yıl düşme pandomi sebebi ile kalka bilir Lig 21 takımla oynanır diye düşündüm. :)
    _ Ne demişim 25 TEMMUZ 2020 de ;

_ " ... Bu yıl düşme pandomi sebebi ile kalka bilir Lig 21 takımla oynanır diye düşündüm. :) "

_ Biz de futbol sportif bir faaliyet değildir. İhtiyaç halinde joker bir aparattır ve hep birileri kayrılır, desteklenir, borçları silinir, vergisi af olur.

_ Peki bu taa virüs hızlandığın da pandomi sonrası seyircisiz oynanan döneme denk gelen... 2 ya da 3.ncü hafta da düşünülen ama şampiyon olacak ve ilk 5 sırayı etkileyeceği korkusu ile açıklanmayan bir karar olabilir.

_ Her neyse koca koca allame-i cihan büyük ulu spor muhabiri köşe yazarı gazeteci süper yorumcu (antipatik) geçinen ağır abiler bu haberi atlamışlar. Oysa 12 eylül sonrası Türkiye kupasını alan 2.Lig takımı Ankaragücü en belirgin örnektir ( sanırım 1980/1981 yılı ) üst lige terfi etmiştir.

_ Hatta ben daha da ileri gidip süper ligin 22 takım olacağını düşündüm, kim o 22'inci takım derseniz Adana demirspor ve Karagümrük maçında elenen takım da alınır gibi bir his var içimde. seneye olmadı 5 takım düşer :)

_ Bu yayıncı kuruluş için daha çok decoder daha çok müşteri daha çok para demek ve siyasiler için güzel bir seçim yatırı mı ola bilir mi?

_ Neyse unutmadan dedikoducu çekirdek çitleyen transfer isteyen onu alma bunu al diyen forum fesatları haydin #BIRAKAM seni yaz SMS at görelim ne kadar kartalsınız.

SON BİR ŞEY DAHA EKLEYEYİM BUNU İYİ OKUYUN

_ sAYIN sERGEN HOCAYI NASIL BULUYOR SUNUZ? GENELİNİZ İYİ HATTA SÜPER DİYECEK.

_ Evet haklısınız hocamız Sergen sizin çöp dediğiniz, süper Lig topçusu olamaz dediğiniz adamlar ile 3.ncü oldu.

_ Az dedikoduyu kesin takıma destek olun SMS atın EFT yapın ki, sayın Sergen hocanın istediği topçular alınsın kafasın da planladığı rüya takıma kavuşalım. haydi SMS atmaya dedikodusuz az trollüğü bırakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOVA_ÇAĞI_KARTALI -- 29 Temmuz 2020; 16:24:38 >

• Lig 18 takımlıyken bile kalite düşük. 21 takım olunca düşünemiyorum bile. Bence sayıyı çoğaltmaktan ziyade azaltmak daha iyi. Mesela 16 olabilir. 90'ların başında zaten 16'ydı.
  • bu 50 bin tl maaş alan oyuncuya %15 indirim yaptırma hikayesi palavra değil mi beyler? aylık 3 bin lira veremeyecek adam kaldırsın kendini atsın bir yerden
  • MAF10 kullanıcısına yanıt
    _ Ben farklı düşünüyorum.

a) Gençlere daha çok yer verilecek bu yeni yıldızlar çıka bilir demek.

b) Maç kondisyonu artacak bu ileri ki yıllar da kondisyon olarak yansıyacak.

c) Milli takım havuzu, rekabet için artacak.

d) Maç malibiyet ve beraberlik puanı Anadolu takımlarına hırs katacak.

e) Bazı şişirme balon hocaların gerçek yüzü görünecek maske düşecek. ( sezon da 1 yada 2 maç bağlayan art niyet daha çok maç bağlamak zorun da kalacak )

_ Liste uzar gider bunlar artıları olabilir. Tabii eksileri vardır buyurun yazın bizler de öğrenelim.
  • Takım artarsa yayın geliri de azalacak
    Ne salak salak işler peşinde bunlar ya
    Futbolun içine ettiniz illa sıvayalım diyorlar

Ne yapın edin yabancı sınırı gelmesini engelleyin gerisi fasa fiso

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitescere

Anc diyor ki para yok bonservis veremiyoruz. İmza parası veremeyiz. Geçen seneden lajic ve nkodou bonservis lerini odeyemedik daha diyor.

İyi guzel de sayın başkan niye hâlâ 1 m euro verip nskala yi alıyorsun ki bu adam en fazla 200 - 300 bin Euro eder.

Neden 35 yaşındaki Gökhan Gönül e 800 bin 900 bin Euro teklif ediyorsunuz.

Neden ileride satıp para kazanabileceğiniz genç adamları almıyorsunuz. Her zaman olmuş adamı almaya çalışmayın.

Anadolu kulüpleri örnek Kasımpaşa ucuza alıp nasıl satış yapıyor. Alanya da başka takımlar da yapabiliyorsa biz neden yapamıyoruz.

Bu zihniyet devam ettiği sürece klüp borcu hiç bir Zaman azalmaz.
    BJK gs fb ile paşa bir değil ki bir tanınmış a oyuncusunu diyelim paşa 300 bin e alabilirken BJK gs fb içindeki rekabete menajer ve arka planda dönen gümbürtüye göre 800 bine alır en az.

Senin çok ucuz oyuncu Alman için adı sanı bilinmeyen oyuncular bulman lazım bunun içinde networkün olmalı arama tarama maharet lazım kolay değil.

• Hocam tamam katılıyorum dediklerinize ama bizim takımlarımız genel olarak hangi kafada olduğunu siz de biliyorsunuz. Takım sayısının artması durumunda oluşabilecek olumlu durumları minimize edeceklerdir bu kafa yapısıyla. Onların amacı Türk futbolunu nasıl yukarı taşırız değil ki. Her türlü durumu evirip çevirerek kendilerine yarayacak şekle getirirler ve futbolumuz yine bir karış yol katedemez.
  • Bu sene takımın maddi olarak sıkıntı içerisinde olması nedeniyle altyapı oyuncularına daha çok eğilim göstereceğini düşünüyorum, kısa vadede çok verim beklemesem de uzun vadede Beşiktaş'a çok çok fayda sağlayacak oyuncuların çıkacağı görüşündeyim. Sergen Yalçın'ın da altyapıdaki sorunlara açıklamalarında yer verdiğini göz önüne alırsak altyapıya geçmiş yıllara nazaran daha çok önem verileceğini düşünüyorum. Zira takımın borç yükünü hafifletmek için altyapıdan masraf yapmadığı ya da minimum masraf yaptığı oyuncuları parlatarak satmaya da ihtiyacı var. İnşallah bu yıl takımımız için güzel bir sezon olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAF10

Lig 18 takımlıyken bile kalite düşük. 21 takım olunca düşünemiyorum bile. Bence sayıyı çoğaltmaktan ziyade azaltmak daha iyi. Mesela 16 olabilir. 90'ların başında zaten 16'ydı.
    Nerde çokluk orada b*kluk diye boşa dememişler belli tepe takımlar dışında izlenme yok zaten ekstra külfet ayrıca masrafta var artacağına aslen azalmalı 14e düşmeli.Ligimiz premier lig bundesliga değil sonuçta kalitesizlik iyice dip yapar.

Ha ne olur ekstradan 26 hafta sonrası ilk 7 ve son 7 olarak ayrılıp ilk 7 şampiyonluk turu son 7 ise küme düşme turu oynar toplamda 32 Maçla biter lig yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 29 Temmuz 2020; 16:57:53 >
  • Evet eksik söylediğim bu noktaya değinmişsin.

Bu menajer transferi olayından vazgeçmek gerekiyor. Ayrıca para için degil bjk için gelecek oyuncular gelecekse gelir.

Ucuz oyuncu bulmak kolay değil ama yillardir bu zamana kadar dökülen anlamsız paralar ile çok iyi bir ekip kurulurdu.

Ama yapılmaz niye çünkü hazıra alışmışız.

• -Yayın gelirleri zaten az. Takım sayısı artınca pastadan düşen pay azalacak.
    -34 haftalık ligde hafta içi Avrupa maçı olunca kondisyonu yetmiyor takımlarımızın. 40 haftaya çıkarsa Avrupa'da galibiyet alabilen çıkmaz.
    -Her hafta maç yapmadan geçen bir takım olacak. FB-GS'nin maçı olduğu hafta oturup BJK maçı izleyemeyeceksiniz.

• Küme düşmenin olmadığı sezonda şampiyon da olmasın o zaman.

Saçma sapan işler.
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    her mac ayni 11le cikmasinlar. en az 23 tane futbolcu var kadroda
  • Böyle olmaz ilk 3 şampiyon sayılsın. Bir şey söylemeden şak diye karar alıyorlar inanılmaz.
    Daha geçen gün saçma sapan bir yerde aklımdan TFF'nin ne kadar boş bir kurum olduğunu geçiriyordum geleceği görmüşüm herhalde :D

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.