Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76.392
Cevap
81
Favori
2.139.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koita haberleri umarım doğru değildir. Anadolu takımlarından oyuncu alacağın zaman en azından 2 sene aynı performansı göstermesini beklemen gerek. Bir sene iyi performans gösterip alınan hemen her futbolcuda patladık. En yeni örneği: Tyler Boyd. Bir sezon bile değil yarım sezonluk performansla. Çok istisnai olsa gerek bizim ligde senelik performansla alınıp tutan oyuncu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaleci;Ersin(19),Utku(22)
    Sağ Bek;?
    Sol Bek;Rıdvan Yılmaz(19)
    Stoper; Erdoğan Kaya(19),Alpay Çelebi(21)
    Ortasaha; Dorukhan(24),Oğuzhan(27),Fatih Aksoy(22),Necip(29),Kartal(19)
    Kanat; Güven(21),Sedat Şahinturk(24)
    Santrafor;Umut Nayir(27)

Gelecek sezon için yerli oyuncularımız bu şekilde bu sezon doğru düzgün süre almamış çocukları yazmadım.Zaten yeterince tecrübesiz oyuncumuz var.Mesela sol beke yabancı alıp Rıdvan'ı rekabete sokabiliriz o rekabete girebilecek seviyeye geldiğini düşünüyorum artık. Ama Sağ bekte Kerem Kalafat için aynı şeyleri söylemem bize bu sezon 2 sağ bek lazım eğer Dorukhan'ı sağ bek olarak düşünmüyorsa Sergen hoca.

Burak(35),Gökhan(35),Caner(31) gibi 3 tane moruktan kurtulduk fakat kaliteli oyunculardı. Elimizde yerli olarak tecrübesiz gençler kaldı 2-3 kişi dışında. Büyük takım seviyesinde yerli yok piyasada o yüzden Anadolu topçusu almamız gerek.Anadolu topçusu oynatacağına altyapıdan oynat diyenleri duyar gibiyim ama o iş öyle kolay değil işte beğenmediğimiz Anadolu topçularının bile tecrübesine ihtiyacımız var önümüzdeki sezon.

Büyük beklentiye girmeden (yabancı kuralının gelmesiyle de birlikte iyice şart oldu) Anadoludan yerli topçuyu çekersin 1-2 tanesinden katkı alsan bile kardır.GS'de Ömer Bayram çıktı bir ara iyi katkı verdi 10 asist yaptı.Adem Büyük çıktı 7 gol attı.Bu adamlardan daha fazlasını beklemek acımasızlık olur.Kapasiteleri belli.

Malatyaspor'dan Gökhan Töre(28),Alanyaspor'dan Onur Bulut(26), Karagümrükten Fatih Kurucuk(22), kaleye Sinan Bolat(31) böyle de transferler yapmamız lazım. Biraz daha tecrübeli yerli stoperde şart Denizli'den Oğuz Yılmaz konuşuluyordu bi ara.Mecburen böyle transferler yapmak zorundayız. MHY ve özellikle Emre Kılınç'ı rakibe kaptırdın. Kaan Ayhan,Kenan Karaman TR'ye gelmek isterlerse büyük ihtimal yine rakiplere kaptıracaksın.Berat Özdemir'i alacak durumun yok gibi.Bu konuda çok eleştiri duyacak yönetim ama yapacakları başka bir şey yok. İnşallah bari yukarıda sayılan isimlere giderler Anadolu'dan 33-35 yaş arası elemanlara gitmezler yerli alacağız diye.Korkuyorum Mustafa Yumlu'ya falan gidecekler diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Bu arada 6. olanlar hala şoku atlatamamışlar, konularında bize laf atmayı ihmal etmiyorlar
    Ben bile şok oldum, adamlar nasıl olmasın?

Adamlar lig tescil edilmesin oynansın diyordu, şampiyonluk hesapları yapıyorlardı, birden 8 maç galibiyet alamadılar, çöp BJK dedikleri 3 sıra üstlerinde bitirdi.
  • Gurbetçi pazarını bilmiyorum ama Türkiye'den gelse Beşiktaş'da ilk 11'i zorlar diyebileceğim o kadar az oyuncu var ki. Hakan Yıldırım, Aytaç Kara, Nazım Sangare, Onur Bulut (?), Erdoğan Yeşilyurt (?)...Sonrası yok hemen aklıma gelen. BŞK, TS, FB ve GS'den kimseyi alamayacağımızı düşünerek yazıyorum elbette.

Bütün kulüpler 14 yabancıya göre kadro yapılandırdığı için varsa da biz göremedik. Böyle damdan düşer gibi acemice yabancı kararı alınır mı arkadaş? 12-11-10-9 diye düşürüyorum dersin. Bir tane kulüp, bir tane teknik direktör, bir tane taraftar çıkıp da bu kararı desteklemedi. Bizim ergen atarlı sabık teknik sorumlu adı altında sahaya çıkan şahıs ortaya bir laf attı diye bütün Süper Lig'in çektiği çileye bak.

• Arkadaslar elimizdeki yasi kucu oyunculardan sadece Ridvan ve Ersin is yapar. Digerleri gercekten yeterli degil. Guven bile kac mac oynadi sizce Besiktas seviyesinde mi? Guvenle 1 sezon dusunebilen var mi ?

Tamam biz diyoruz kotu gidise de raziyiz ama bu cocuklarla cikmak hem onlari uzer hem Besiktas i uzer. İntihar takimi gibi bir sey olur ozguvenleri kalmaz. Zaten Sergen Hoca da dedi sampiyonluga oynar Besiktas diye. Biri sakatlanir oynatirsin ama 1 sezon gecmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 28 Temmuz 2020; 14:55:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Arkadaslar elimizdeki yasi kucu oyunculardan sadece Ridvan ve Ersin is yapar. Digerleri gercekten yeterli degil. Guven bile kac mac oynadi sizce Besiktas seviyesinde mi? Guvenle 1 sezon dusunebilen var mi ?

Tamam biz diyoruz kotu gidise de raziyiz ama bu cocuklarla cikmak hem onlari uzer hem Besiktas i uzer. İntihar takimi gibi bir sey olur ozguvenleri kalmaz. Zaten Sergen Hoca da dedi sampiyonluga oynar Besiktas diye. Biri sakatlanir oynatirsin ama 1 sezon gecmez.
    Kusura bakılmasında şu bjk Gs Fb seviyesini anlamadım.Şöyle denilse daha iyi olmaz mı.Göze hoş gelen futbol sunacak yetenekte ve takımla uyumluluk sağlayabilecek bir nebze şampiyonluğada katkı sunacak oyuncular dense kısaca takıma seviye atlatacak oyuncu değil dense daha doğru olmaz mı.Sonuçta şunu deyim bu takımların bir seviye baraj gibi değeri eşiği yok.

Ha desem takım devamlı bir çizelgede oynasa ve öyle bir seviyesi olsa desem anlarımda ne fb ne gs ne bjk nin bir standardı yok zaten sezonluk olan bir olgu şu olguyu real barça ne bileyim ManCity için şuan dersin yada bayern için ama bizim takımlarımızda o derece bir görüntü yok.Dıştan bakarsak ağır vasatlar.Dev aynasında görmeyelim kendimizi bu her takım için geçerli.

Göze hoş gelen bir futbol sunulsa meyveside şampiyonluk olabilirse ne mutlu onun dışında beklenti yok zaten.

Benim takıldığım nokta takımlara seviye biçmek.

• Şu anki kadromuza birkaç takviye ile ( 2 tanesi kaleci ve santrofor olmak kaydı ile)ligde şampiyon olmak zor değil. Neticede yarıştığımız takımların çapı ve kalitesi herkesin malumu. Esas sıkıntı eskaza şampiyonlar ligine falan gidersek bu kadroyla ne hallere düşeriz. Düşüncesi bile ürkütücü.
  • MAF10 kullanıcısına yanıt
    Allah terimin kura şansını verdikten sonra bir şey olmaz hocam (bu seneki hariç). Artık zaten şampiyonlar liginde 5 yemeyecek Türk takımı yok. Şuan ki kadrolarla kim giderse gitsin kevgir olur. Bizim amacımız alacağımız paralarla borcu eritmek olur. Belki şansa bir iki maçta kazanırız belli mi olur 4. torba takımını yenerek
  • Bizim borç 1,5 ya da 2 milyar lirayı bulduğu söyleniyor. Bu borç bitmez.Tam tersine artar. Seba'dan Bilgili'ye borç arttı. Bilgili'den Demirören'e borç arttı. Demirören'den Orman'a borç arttı. Orman'dan Çebi'ye borç arttı. Çebi'den sonra da borç azalmaz aksine artmaya devam eder.

Bize rahmetli SEBA gibi bir adam gelmeden bu borç bitmez.Ama bu devirde Seba'yı da o koltukta oturtmazlar. Çünkü taraftar hep şampiyonluk ister. Borca bakmaz.
  • Bugün kulüpler birliği toplantısı var. Şu yabancı kuralı saçmalığını kaldıracak ya da en azından esnetecek bir adım atarlar inşallah.

Evet Beşiktaşlıyız, maç çamurdan da olsa izleriz ama arkadaş Caner'in penaltı golüyle kazandığımız en son Malatyaspor - Beşiktaş maçı muadili maçlar da kaderimiz olmamalı.
  • MAF10 kullanıcısına yanıt
    Hocam ülke bu haldeyken kimsenin borcu azalmaz. Dün euro 8 TL idi, şuan 8.17 oldu. Diyelim ki euro bazında 300 milyon borcu var kulübün (2.5 milyar) dünden bugüne 17 kuruş artış ile borcumuz durduk yere 51 milyon lira arttı. Peki dünden bugüne ne kadar para kazanmıştır kulüp koca bir sıfır. peki 51 milyon lira ne kadar kaç euro ediyor 6.5 milyon euro. Bir günde adem layiç almış gibi borcumuz arttı. Hayırlı işler. (Hesabımda bir yanlış varsa uyarabilirsiniz.)
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    diğer gençler nasıl acaba kayra erdoğan fln kiralık olanlar
  • Kamece kullanıcısına yanıt
    bankalar birliği bize ve diğer takımlara ne vaad ediyor, gelirlere el koyuyorda 10 senede borcunuzu silecem mi diyor mesela
  • Mischevious60 kullanıcısına yanıt
    Yok be hocam ne borç silmesi, onlarda babasının hayrına kredi vermiyor faiz alıyor rakamlar ufak gibi duruyor ancak alınan meblağ büyük olduğu için ödediğimiz faizin haddi hesabı yok. Sana günlük veya kısa vadeli borçlarını ödemen için nakit yaratıyor ama 10 senelik gelirine güle güle diyorsun.

Ülke ekonomisi düzelmeden bizim futbol yavaş yavaş somali ligine döner. Euro Dolar düşmeyeceğine göre borçta bitmezzzz. Kimse bu borcu bitiremez düşüremez iddaa ediyorum. Sadece borcun hızlanmasını düşürürler.
  • "beşiktaş'ta maaş indirimini kabul eden oyuncular" diye haber bildirimi geldi. girdim baktım; rıdvan, ersin, kerem, kartal, erdoğan'ın maaşları indirilmiş. çocuklara maaşlarınızı indirin demişler muhtemelen, onlar da indirmişler.

ulan bunların toplam maaşı vida'nın maaşının 10'da 1'idir bunlara ne indirimi yapıyosunuz ? valla ayar oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 28 Temmuz 2020; 17:58:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

"beşiktaş'ta maaş indirimini kabul eden oyuncular" diye haber bildirimi geldi. girdim baktım; rıdvan, ersin, kerem, kartal, erdoğan'ın maaşları indirilmiş. çocuklara maaşlarınızı indirin demişler muhtemelen, onlar da indirmişler.

ulan bunların toplam maaşı vida'nın maaşının 10'da 1'idir bunlara ne indirimi yapıyosunuz ? valla ayar oldum.
    10 da 1 i bile değil hocam 10-15 bin alıyorlarmış
    Valla rezillik sirk jk

• T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız otomatik değil manuel güncelleniyor herhalde ..şimdi 266,373..neredeyse günde 2200 SMS..bence az..bazı arkadaşlar hesap kitap yapıp bu paralarla birşey olmaz diyorlar ama olay psikolojik..dayanışmadır sinerjidir ruhtur..bir SMS ile başlar gitgide büyür,takıma ,hocaya,yönetime,seyirciye yani herkese pozitif motivasyon ve öz güven verir..1 milyon gerçek taraftarımız var diyelim 6 ay süre ile birer SMS atsak yaklaşık 15 milyon euro yapar..az değil..
  • Rıdvanın yıllık aldığı 50 binin yüzde 15 indirim yapılmış, yazıklar olsun ya çok ayıp 50 bin lira alan adamın maaşına göz koyulduysa yazıklar olsun, asıl beşiktaşın çocuğuyum diye geçinen necip yapsın fedakarlığı küçücük çocuğun aldığı aylık 4 bin liraya göz koymuşlar vah ki vah, çok üzüldüm elimde olsa ben versem çocuğun parasının üstünü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

"beşiktaş'ta maaş indirimini kabul eden oyuncular" diye haber bildirimi geldi. girdim baktım; rıdvan, ersin, kerem, kartal, erdoğan'ın maaşları indirilmiş. çocuklara maaşlarınızı indirin demişler muhtemelen, onlar da indirmişler.

Bi halt olmaz bu yönetimden de bakalım ne olacak sonumuz.

• Şampiyonlar Ligi'nde gruptan lider çıkan biz değil mıydık. Cenk tosun u dünyanın parasına satan biz değil mıydık. Ne hâle geldik inanılmaz.100 milyon bulunmazsa Avrupa'ya gidemiyoruz. Bu hale getirenler i Allah'a havale ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.