Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76.392
Cevap
81
Favori
2.139.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuşulan kaleciler arasında bence en iyi tercih Sinan Bolat olur diye düşünüyorum.
  • Ya Mehmet Topal falan deniliyor. Takımda sosa gittiğinden beri 8 numara yok Atiba 6, Elneny 6 ve Dorukhan 6 numara zaten (Dorukhan 8 numara falan değil arkadaşlar :D) alın kardeşim şu Mensah'ı alamıyosan da Mehmet Topal gibi yaşlı adamı getirmeye sıcak bakıyorsa yönetim Fernandes'i getirsinler maliyeti ne kadar olabilir Fernandes'in ya.
    Edit: Fernandes serbest bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaresma_12 -- 27 Temmuz 2020; 20:48:39 >
  • haydi benden de bi duyum. duyumcu. lawagolem istihbarat. geliyor gelmekte olan diyomuşum şu aşağıda videosunu koyduğum arkadaşı önerdim. gökhan töre'nin olmaması halinde ilgileneceklerini söylediler. hemen cevap alınca anladım ki önceden de biliyorlar. oyuncuyu da uzun zamandır biliyorum, boşa çıktığını görünce zaman kaybetmeden önerdim. geçen yaz da önerme fikrim vardı ama bi takımla anlaştı ben üşengeçlik yaparken.

ufak çaplı bi valbuena, alejandro gomez etkisi yaratabilirdi olsa ama olucağını sanmıyorum. oyuncudan ziyade gökhan töre mevzusunu söylemek için yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 27 Temmuz 2020; 21:54:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lawagolem kullanıcısına yanıt
    Hocam söyleyin 8 numara alsınlar lütfen ya :D Fernandes boşta 1+1 getirsinler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaresma_12

Hocam söyleyin 8 numara alsınlar lütfen ya :D Fernandes boşta 1+1 getirsinler :D
    hocam çok güzel isimler vardı, ilgileniliyodu biliyorum da ama bu yabancı sınırından sonra karıştı. baksana " gökhan töre olmazsa " diyorlar. yabancı sınırı olmasa törenin adı bile geçmezdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

hocam çok güzel isimler vardı, ilgileniliyodu biliyorum da ama bu yabancı sınırından sonra karıştı. baksana " gökhan töre olmazsa " diyorlar. yabancı sınırı olmasa törenin adı bile geçmezdi.

Alıntıları Göster
    8 numara bakıyolarsa çok güzel. Benim derdim 8 numara. :D
  • quote:

Alıntıları Göster
    Gökhan töre gibi sakatlık riski olan bir futbolcunun adının geçmemesi lazım aslında. 10 maç oynamayacaksa ne yapayım öyle oyuncuyu.
  • Töre Beşiktaş seviyesinde oynayabilir mi sanmıyorum. Malatya'da dura kalka oynuyordu. O dizler ile üzerine sezon planlaması yapılması mümkün değil diye tahmin ediyorum.

• valla biz oğuzhan'ı, töre'yi falan hiç hesaba katmadan konuşuyoruz ama anladığım kadarıyla hoca ve yönetim öyle düşünmüyor. açıkcası ben sırf oğuzhan ve dorukhan yüzünden 8 numara transferi de beklemiyorum. bence elneny yerine 6 numara gelecek ya da olursa elneny tekrar kiralanacak. sergen hoca elneny ısrarla kalsın diyorsa demek ki oranın boşalmasını istemiyor. yani bu kadar elneny diye ısrar eden adamın, olmaması halinde "iyi o zaman fatih oynasın" diyeceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 27 Temmuz 2020; 22:1:33 >
  • Bırakmam Seni kampanyasına sabah 10 da baktım katılım sayısı 264.096 idi ..12 saat sonra bu akşam 22.00 de tekrar baktım 264.105 yani 12 saatte 9 SMS mi atılmış?? umarım yanlışlık bendedir ..aksi taktirde rezillik diz boyu..hepimiz kendimizden utanmalıyız..yönetimde bu konuda ihmalkar, kendi kampanyası ile ilgilenmiyor, bir TV şovu yapmıyor.sanatçılardan destek almıyor, vs.vs...Saldım çayıra mevlam kayıra havasında..Merak ettim her 12 saatte bir not edeceğim..Yönetim de taraftar da sorumluluğunu bilmeli
  • quote:

haydi benden de bi duyum. duyumcu. lawagolem istihbarat. geliyor gelmekte olan diyomuşum şu aşağıda videosunu koyduğum arkadaşı önerdim. gökhan töre'nin olmaması halinde ilgileneceklerini söylediler. hemen cevap alınca anladım ki önceden de biliyorlar. oyuncuyu da uzun zamandır biliyorum, boşa çıktığını görünce zaman kaybetmeden önerdim. geçen yaz da önerme fikrim vardı ama bi takımla anlaştı ben üşengeçlik yaparken.

https://www.youtube.com/watch?v=15brHfqGPi0&feature=youtu.be

ufak çaplı bi valbuena, alejandro gomez etkisi yaratabilirdi olsa ama olucağını sanmıyorum. oyuncudan ziyade gökhan töre mevzusunu söylemek için yazdım.
    Sanırım bu adam başka takıma gitmiş. Oyun görüşü olarak Töre'den 1 tık daha iyi gibi geldi. Ayrıca içe girmesi çok büyük bir artı. Bizde bunu yapan bir kanat yok şuan!
    Töre'de kıkırdak sorunu var. O çok büyük bir engel. Oyuncu tam randımanlı olamıyor.

Yabancı sınırı varken yapacağımız en iyi hareket, Gökhan'ın sağ bek, orta sahadan birinin Oğuzhan veya Dorukhan olması ve sol bekte Rıdvan'ın oynaması.

Kaleci-stoperler-6 no-10 no forvet ve kanatlar yabancı olmalı. Takımın merkez omurgasını bu şekilde dizayn etmeliyiz.

Gökhan ve Rıdvan'a alternatif yabancı bekler olmalı. Defansın 1 tanesi yerli olmalı. Keşke Kaan ayhan'ı alabilsek!

• oyuncu baya yetenekli oyuncu ben 5 6 yıldır biliyorum. sıkı takip etmedim ama biliyorum yani. öyle kolay kolay her kısa pırpır oyuncudan etkilenmem

• Mensah ve Koita'nın menajeri aynıymış. Bugün tesislerde olduğu söyleniyor.

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 27 Temmuz 2020; 23:40:15 >

• Koita geleceğine Larin oynasın daha iyi.
  • Bu arada 6. olanlar hala şoku atlatamamışlar, konularında bize laf atmayı ihmal etmiyorlar
  • Mensah 'ta bonservis sıkıntıları devam ederse ne Beşiktaş ne Galatasaray değerli oyuncu satışı yapmadan mensahı alabilir
    İki takımda para edecek çok oyuncu yok zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Bırakmam Seni kampanyasına sabah 10 da baktım katılım sayısı 264.096 idi ..12 saat sonra bu akşam 22.00 de tekrar baktım 264.105 yani 12 saatte 9 SMS mi atılmış?? umarım yanlışlık bendedir ..aksi taktirde rezillik diz boyu..hepimiz kendimizden utanmalıyız..yönetimde bu konuda ihmalkar, kendi kampanyası ile ilgilenmiyor, bir TV şovu yapmıyor.sanatçılardan destek almıyor, vs.vs...Saldım çayıra mevlam kayıra havasında..Merak ettim her 12 saatte bir not edeceğim..Yönetim de taraftar da sorumluluğunu bilmeli
    _ Aynen yazılanlara katılıyorum, sanırım Kanal D de Yılmaz Erdoğan modaretörlüğün de bir kampanya başlatılacak.

_ Bu Forum da önüne gelen, transfer yorumu yapıyor! bunu alın yok bunu yollayın o hiç yaramaz bu çok iyi vs...

_ Bu kadar cesur yorum yapmak için ayda ortalama en az 5 SMS destek çıkmaları gerek eve t ayda en az 100 TL ver yorum hakkın olsun.

_ Bir Beşiktaşlı olarak aramız da ne kadar luzumsuz gereksiz provaktör var şaşıyorum, bir de hep bir birlerini destekleyen mesaj geçiyorlar.

_ her halta para var, ayrıca beyanları; damarı mı kesseniz siyah beyaz diyen kesim olay yardıma geldi mi tısss.

_ Başka Beşiktaş yok. #BIRAKMAM seni yazıp SMS atıyoruz, ya da havale, eft bu kadar basit.

• o kadar güzel değinmişsiniz ki konuya tabi ki zor durumda olan vatandaşlarımız var onlara bir cümle laf edemeyiz asla hakkımız değil ancak hocam işte sen ben buradaki ahali gibi an be an takımını takip eden destek çıkan taraftarlarımızdan örneğin 500 bin kişi (e o kadarda koca Beşiktaşta olsun) ayda 2 sms atsa 5 ayda Beşiktaş ayağa kalkar 5 milyon sms yapar buda toplamda diğer büyük bağışları es geçtim 100 milyon tl Başkanın Uefaya gitmemiz lazım dediği para çıkar en basitinden yalnız herkes işte çok kötü başlandı,ee takım 7. dur bakalım iddaalı yerde bitircez mi,CL şansı olsa 100 milyon dolar toplarız takım iyi kurulsun diye ee adım adım hepsi oldu sonuç SINIFTA KALDIK GALİBA
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Bırakmam Seni kampanyasına sabah 10 da baktım katılım sayısı 264.096 idi ..12 saat sonra bu akşam 22.00 de tekrar baktım 264.105 yani 12 saatte 9 SMS mi atılmış?? umarım yanlışlık bendedir ..aksi taktirde rezillik diz boyu..hepimiz kendimizden utanmalıyız..yönetimde bu konuda ihmalkar, kendi kampanyası ile ilgilenmiyor, bir TV şovu yapmıyor.sanatçılardan destek almıyor, vs.vs...Saldım çayıra mevlam kayıra havasında..Merak ettim her 12 saatte bir not edeceğim..Yönetim de taraftar da sorumluluğunu bilmeli
    bu otomatik güncellenmiyor sanırım hocam. şu anda 264.106 diyor yani sizin söylediğinizden sadece 1 sms fazla. 14 saatte 1 sms inandırıcı değil.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.