Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
81
Favori
2.139.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya konu sahibi ilk mesaja yazmış. Ben de bir süredir takip etmiyordum takımı. Cidden üzüldüm adamın gitmesine. Harbiden iyiydi eleman

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kültürlü cingen kullanıcısına yanıt
    Boşver hocam karakteri yarımmış aidiyet duygusu olmayan adamların kalmaması daha iyi.
  • Red Alert kullanıcısına yanıt
    Bu 262 bin küsürlü destek sayısı her biri ayrı mesaj için mi acaba? yoksa nakit havaleyle yapılan yardımları da bu sayıya dahil ediyorlar mı ? yani adam 200 TL yollayınca bu sayı 10 artıyor mu bilen var mı ?
  • Biz şampiyonlar ligi hayali kuruyoruz ama başkan'ın söylediğine göre Avrupa kupalarına gidebilmek için 100 milyon TL kaynak bulmamız gerekiyormuş. Sanırım futbolculardan borçsuzluk kağıtlarını alabilmek için gerekiyor. Yardım kampanyası başladığında hiç değilse 5,000,000 taraftar 20 TL'lik bir SMS atar toplarız diyordum ama bizden hayır gelmeyecek gibi görünüyor. Bakalım nasıl olacak bu işler.
  • _ Evet beyler, bayanlar, pamuk eller cebe... #BIRAKMAM yazıp SMS atıyoruz. Hepiniz birden Sergen'ci kesildiniz. Başka Beşiktaş yok.

_ Bir kaç zamandır inceden, inceye malumun algıcı, kemikçi kadrosu; Şenol Güneş Trabzonspora diye akordu bozuk türküye başladı. Malum kaçacak o da milli takım düşü.

_ Neden Milli takım derseniz, alınan son yabancı sınırı ile yerli rağbet görecek eee o zaman milli takım havuzundan faydalanmak gerek, zemin oluşturuyorlar. Daha önce bu yol ile kimleri transfer edip harcayıp yok etmedi bu karakter abidesi bir düşünün! Körpe genç topçuları kandırıp transfer et sonra piyasadan sil, yok et. Sebep rakibe giderse olmaz. yazık ahlak yoksunu bir eylem fark eden kaçmaya çalışıyor en son Mustafa Kapı kaçtı Fransa'ya bari sayın Sergen hocanın son basın toplantısından ders al. yazık
  • Kamece kullanıcısına yanıt
    Herkes 1. 20 veren de 1 20000 veren de 1.

• vc1903 kullanıcısına yanıt
    tamamen eminim. 2. ön elemeyi geçmek şart.

3. ön elemede elenirsek avrupa ligi grupları öncesi playoff var.

eğer şlye hak kazanırsak en kötü uefa grupları garanti gibi bir durum yok.

bununla beraber, trabzon ceza almaz da alanya tr kupasını alırsa, gruplara alanya gider biz uefa grupları için bir ön eleme bir playoff oynarız. o açıdan trabzon ceza alırsa uefa gruplar garanti gibi bir durum da yok anlayacağınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red Alert kullanıcısına yanıt
    O zaman iyi başkan
  • Gökhan Töre olayına çok takılmayın kafasını futbol verirse takımdaki bütün kanat oyuncularından iyi. Ben şahsen gelmesini isterim. Bizdeyken sakatlık geçirdiği için toparlayamadı ama Malatya’da sürekli oynadı. Mevlana Boyd’dan, Lens’ten, Diaby’den kat kat üstün ben artık takımda en azından 1 çalım atıp adam geçecek kanat görmek istiyorum. Yerli olayını da düşününce Gökhan Töre bu takımda banko oynar. Son yıllardaki kanatlarımızı düşününce Gökhan’ın iyi zamanlarındaki performansı veren biri olmadı.

• Yeni konumuz hayırlı olsun. Takımımıza da sonsuz desteğe devam.
  • TSL 11 Eylül'de başlayacak 2020/21 sezonuna.

Transfer dönemi 4 Ağustos'ta başlayacak 5 Ekim'de bitecek.
  • Lawagolem kullanıcısına yanıt
    Yanında Tolgay'ı da alırsanız 3 almazsanız 5.

• Fabrice kullanıcısına yanıt
    Sayın taraftarımız sağolsun bol bol sallamayı biliyor ben çok kötü durumdaki insanimiza asla lafım yok ama habire futbolla yatıp kalkan 1 milyon Beşiktaşlı kulübü kurtarır diyorum ayda 2 sms 5 ay destek çıksalar kulüp kurtulur ama tabi ki olmayacak

Yok hocam sadece 1 artıyor hatta şöyle bir durum var sanırım mesela siz bi hayatınızdan 40 tane atsanız bile sadece 1 sayılır oda siz diye biliyorum bence hatalı bu

• KaraKartal4525 kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam inşallahta öyledir. Total ne kadar yardım edildi acaba onuda açıklasa kulüp
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    ya bide bizim taraftar bazen tolgay niye yedek diye Şenol güneşe kızıyordu. Adam resmen biliyormuşta oynatmıyormuş yine iyi bile verim aldı o yeteneksizden. Bizden uzak Allaha yakın olsun hocam.
    Bi ara valla 200 bini geçmiştik 10 milyon tl demişlerdi ama sonra hiç duymadım çok az yani

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆

• Yakında Kanal D'de Yılmaz Erdoğan'ın sunumuyla yardim kampanyası olacak.

• Forvete Jörgensen gelse ne güzel olur. Fizik olarak Sörlöth ile neredeyse aynı biraz daha teknik versiyonu yaşı da 29'muş.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.