Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76.392
Cevap
81
Favori
2.139.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Göksel Gümüşdağ Babacan'ı bırakmayız demiş. Bu durumda pek tecrübeli yerli kaleci alternatifi kalmıyor. Kim gelecek acaba çok merak ediyorum.
  • A spor tayfası hala ağıt yakıyor en kirli sezonmuş daha kirli sezon görmemişler bla bla. Geçen yıl bunlardan böyle ağlanan yoktu hiç. Bu seneki hakemleri savunduğum yokta, rize başkanını silahım olsa vururdum dedirtecek maçları ne çabuk unutmuşlar geçen yıl ilginç.

Başak avrupada Roma'lı mönchangladbach'lı gruptan çıkarak son 16'ya kaldı ve ülke puanını kıl payı kurtararak lig 1. sinin doğrudan CL gitme hakkını korudu. Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiler helali hoş olsun, geçen yıl çalınan şampiyonlukları bu sene verilmiş oldu. Tek üzüldüğüm ts oldu dar maliyetle çok iyi takım kurdular ama hocasızlık ve hakem faktörüyle geride kaldılar. Bizdeki performansına bakarak, TS kadrosu sergenin elinde olsa içinden geçmişti galiba ligin. Birde tam sergenin oynatacağı tipte kabiliyetli bir hücum hattı vardı ts'nin.

Şimdi sırada uefa kupası var, okan reis avrupa ligi kupasını kaldırıp bize CL biletini hediye edecek inşallah ayrıca ülke puanını rahatlatacak win-win

İnşallah oradanda doğrudan avrupada bir takımın başına geçer okan. GS'nin başına geçerse işimiz var korkunç gs lobisiyle okan birlikteliği sıkıntı bizim ve diğer takımlar için, adam gerçekten zeki ve winner bir hoca, yalan yok hayranlık uyandırıyor, rakibim olarak görmek istemem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 27 Temmuz 2020; 1:17:18 >

• Hiç istemesemde sinan bolat gelir büyük ihtimal.
  • TFF 1.lig playoff finalinde adana demir ve Fatih Karagümrük karşılaşacak.

Yani seneye süper ligde olacak 3 takım Hatayspor,Erzurumspor ve Adana Demir/Karagümrük.

Güzel bir sezon gidişatı olur umarım.Bu arada fikstür ne zaman çekilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrWrong

Okan hocaya daha çok güveniyorum o konuda avrupa ligi kupasını alıp gelecek 3 maç ile hayırlısıyla biz doğrudan CL'ye katılacağız inşallah, boz baykuşlara ve okan hocaya avrupada kalan 3 maçta başarılar, vurduğunuz gol olsun

Alıntıları Göster
    Kopenhag'ı geçerlerse sırada Man. Utd. var hocam. Direk bölüm sonu canavarı. Hadi onu geçtin Inter, Sevilla, Leverkusan, Roma falan derken ciddi ciddi her vurduklarının gol olması lazım kupayı alabilmeleri için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabrice -- 27 Temmuz 2020; 2:0:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Hiç istemesemde sinan bolat gelir büyük ihtimal.
    ben harun'a okeyim aslında. geçen yazdan beri kiralansa fena olmaz diyordum hatta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sergen Hoca'nın bahsettiği "yerli" ve "tecrübeli" kaleci kim acaba? Volkan Babacan değildir inşallah diyoruz, zaten Başakşehir'de bırakmıyormuş. Sinan Bolat değildir inşallah diyoruz, çok içimize sinen bir isim değil. Öte yandan Rize'deki Gökhan ise bu isim o da benim hiç içime sinmiyor. Yerden gelen şutu kurtardığını görmedim o çocuğun. Çizgide sağa sola iyi atlıyor ama hava topu olsun yerden olsun bayağı zayıf. FB'li Harun'un bir başka modeli.

Seçenekler bunlarsa sanırım Sinan Bolat'ı seçerim - kötünün iyisi bunların içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

ben harun'a okeyim aslında. geçen yazdan beri kiralansa fena olmaz diyordum hatta.

Alıntıları Göster
    Zamanında biz ilgileniyorken bursa sırf bize inat bedava paraya verdi çocuğu fenere. hatta kendi taraftarı bile yönetimi istifaya çağırmıştı transfer sonrası. Harun öyle uçan kaçan bir kaleci değil ama volkan ve sinan'dan iyi olduğu kesin.
  • quote:

Zamanında biz ilgileniyorken bursa sırf bize inat bedava paraya verdi çocuğu fenere. hatta kendi taraftarı bile yönetimi istifaya çağırmıştı transfer sonrası. Harun öyle uçan kaçan bir kaleci değil ama volkan ve sinan'dan iyi olduğu kesin.

Alıntıları Göster
    açıkcası fenerbahçe'de kötü oynamış olması çok da umrumda değil çünkü fenerbahçe biraz baskı, gerginlik derken oyuncu öğüten bi takım haline geldi. son 10 yılın milan'ı gibi oldu uzun süredir şampiyonluk gelmeyince normal olarak tüm camianın tahammül katsayısı minimuma indi. o 2 şampiyonluk bizim gazımızı almamış olsa biz de bunun 3 katı kuduruyoduk şu an.

bu arada 2,75 bonservisle gitmiş aslında fena değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 27 Temmuz 2020; 2:15:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

açıkcası fenerbahçe'de kötü oynamış olması çok da umrumda değil çünkü fenerbahçe biraz baskı, gerginlik derken oyuncu öğüten bi takım haline geldi. son 10 yılın milan'ı gibi oldu uzun süredir şampiyonluk gelmeyince normal olarak tüm camianın tahammül katsayısı minimuma indi. o 2 şampiyonluk bizim gazımızı almamış olsa biz de bunun 3 katı kuduruyoduk şu an.

bu arada 2,75 bonservisle gitmiş aslında fena değil.

Alıntıları Göster
    Doğru ama malum dönem harun'un ederi 4.5/5 mılyon arasıydı. Harun sonrası sanırım bursa küme düştü zaten iki sene çocuk çok efor sarfetmişti. Fenerbahçeden hiç bir konuda örnek çıkmaz bir kaç yıldır dediğin gibi öğütücü durumdalar...
    Edit: Kaynak 4.5 seviyesi gösteriyor, doğru aklımda kalmış demekki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 27 Temmuz 2020; 2:26:19 >

• alanya'nın kupa maçından sonra bakalım kaç oyuncu bize geçecek ? ceyhun gülselam falan bile gelebilir he şaşırmayın

• Konuyla ne alaka?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Kopenhag'ı geçerlerse sırada Man. Utd. var hocam. Direk bölüm sonu canavarı. Hadi onu geçtin Inter, Sevilla, Leverkusan, Roma falan derken ciddi ciddi her vurduklarının gol olması lazım kupayı alabilmeleri için.

Alıntıları Göster
    okan hoca yapar bişiler güvenimiz tam magic filan yapar alır gelri kupayı Şaka bir yana oken reis demba bayla falan o kupayı alır gelirse zaten doğrudan manchaster juve barca ayarında bir takımın başına geçmesi lazım, buralarda harcanmasın daha fazla.

• Okanı severim gs başında görmek isterim ama biraz abartılıyor. Hazır sistem üzerine geldi okan, oyuncu maaşları tıkır tıkır ödeniyor, nerdeyse bu sezon aleyhlerine hakem hatası yapılmadı + Pandemi sonrası rakiplerin seyircisiz oynamaları avantaja döndü. Ertuğrul sağlam'ın futbol görüşünü hiç sevmem ama onun aldığı şampiyonluk daha anlamlı. Manu'yu geçme gibi bir ihtimali yok okan'ın. He bu arada unutmadan ekleyeyim almanya lig lideri yoktur, almanya lig şampiyonu vardır oda bayern'dir... o dönem çok konuşuldu araya şey ediyim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 27 Temmuz 2020; 4:29:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciganito

Göksel Gümüşdağ Babacan'ı bırakmayız demiş. Bu durumda pek tecrübeli yerli kaleci alternatifi kalmıyor. Kim gelecek acaba çok merak ediyorum.
    Harun Tekin alana Tolgay Arslan bedava.

Edit: Tolgay Arslan alana Harun Tekin bedava.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 27 Temmuz 2020; 4:48:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Harun Tekin alana Tolgay Arslan bedava.

Edit: Tolgay Arslan alana Harun Tekin bedava.

Alıntıları Göster
    Gönder gelsin ama ali koç sizde kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 27 Temmuz 2020; 5:8:24 >
  • quote:

Gönder gelsin ama ali koç sizde kalsın

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Alıntıları Göster
    harun+türüç kaça olur

• Victor Ruiz takımı terk etti ne demek ya. Fıstık gibi stoperdi lan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kültürlü cingen kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz geriden mi geliyor ne ? Onun üzerine çok olay oldu
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.