Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
76.392
Cevap
82
Favori
2.134.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başakşehir Uefa'yı alırsa direk gidiyoruz hocam 😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kepler Laveran kullanıcısına yanıt
    2.ön eleme turu da tek maç mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Alert

2.ön eleme turu da tek maç mı
    Evet o da tek maç yeni sistemde. Kurada ilk çekilen takımın evinde oynanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafonte

yanlışın var.
    2. ön elemeden başlaycağız. 2. ön elemede elenen uefaya devam etmiyor. tamamen eleniyor.
    3. ön elemede elenen—> uefa playoff
    şl playoffta elenen—> gruplar

yani en azından bir tur geçmemiz şart avrupa kupaları için
    Emin misin hocam?
    3. ön eleme ya da play off direk gruplar. 2. ön elemede gider isen de uefa gruplar için play off diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orox

Duyumu yazan eden kimdir bilmiyorum ama BTD rt atmış ve yazılan isimler zaten bildiğimiz isimler. Eğer doğruysa beni burada en çok Mensah heyecanlandırır. Caner neyse de GG burada kalıp emekli olsa daha iyi olurdu, fizikten düştü ama iyi bir yedek ve lider olur, kadroda bu tarz isimler lazım.
    Mensah Marcelo bile seviye atlatır bize.
    Tosic reyize haber salsınlar geriyi Marcelo Tosic yapalım.
    Sergen'in takımı nasıl olsa gol buluyor bir şekilde. Önemli olan yememek.

• ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    iyi para
  • Sosa'nın gelme ihtimali var mı? Gelirse eğer takımı Atiba'yla 2si şampiyon yapar.
  • Ohhh 1 sene daha Bursa yok hahahahahahahahahahahhahahahahahah

• Bursa ile akhisar gitti Adana demir'e sevindim umarım onlar çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 26 Temmuz 2020; 23:10:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10 Numara

Kendilerini şampiyon görenleri aradı gözüm epey aşağı da kalmışlar

• Sergen Hoca büyük hoca

Düzgün takviyeler ile Bjkyi clye taşır.Ön elemede artık eskisi gibi bölüm sonu canavarları yok.Epl la liga 4.leri de direkt katıldığı için ama tabi yene de kura şansı fena olmaz.Yıllar sonra iki takımı izleyelim clde.

Sergenin başarılı olmasını da isterim.Her maç sonu futboldan anladığı belli oluyor zaten konuşmalarından.Bir de ülkenin etini kemiğini sömüren hoca bozuntuları var.Teknik açıklama yapmayacağım diyorlar ya çok biliyorsunuz sanki diyesi geliyor insanın.
  • Olur mu ya ben oradaki 0 umuduyla yaşıyorum sadece 20 milyon euro girişin yayını carti curtu 30 yapar düşün o maçlar stat full bilet gelirleri en üst düzeyde kanalımız CL hocam etme eyleme

• Lazzow kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var usta şaka mı yapıyorsun ts ne komik takımlara elenip yenilebiliyor evet belki bizde son zamanda kötüydük ama kim ne derse desin şu anda en makul takım Beşiktaş bizim bir şansımız olur ama ts nin eline verir yollarlar moralleri 0

• fernandes reis de boşa çıkmış. yalnız 2 3 sezondur sol açık oynuyor.

• Arkadaşlar bencehttps://birakmamseni.org/ üzerinden destek olabiliriz. Yeni yönetim 3.olarak büyük başarı elde etti.

• Red Alert kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle destek olunmalı bari en azında 500 bini geçelim artık ayıptır işte hep dendi takım şu maçı bu maçı alsın falan filan hepsi oldu 😂 bari 500 bin taraftar 2 şer sms te atamadı mi çok yazık gerçekten

• Yeni konumuz ve sezonumuz hayırlı olsun. Sonlara doğru güzel ivme yakalamıştık. Sergen hoca 1 ay önce gelse belki şampiyonluk umudumuz da olacaktı ama nasipse bu yıl artık.
    Nokta atışı transferi, sakatlıksız bir sezon ümidiyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Sergen Hoca büyük hoca

Düzgün takviyeler ile Bjkyi clye taşır.Ön elemede artık eskisi gibi bölüm sonu canavarları yok.Epl la liga 4.leri de direkt katıldığı için ama tabi yene de kura şansı fena olmaz.Yıllar sonra iki takımı izleyelim clde.

Sergenin başarılı olmasını da isterim.Her maç sonu futboldan anladığı belli oluyor zaten konuşmalarından.Bir de ülkenin etini kemiğini sömüren hoca bozuntuları var.Teknik açıklama yapmayacağım diyorlar ya çok biliyorsunuz sanki diyesi geliyor insanın.
    Okan hocaya daha çok güveniyorum o konuda avrupa ligi kupasını alıp gelecek 3 maç ile hayırlısıyla biz doğrudan CL'ye katılacağız inşallah, boz baykuşlara ve okan hocaya avrupada kalan 3 maçta başarılar, vurduğunuz gol olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 27 Temmuz 2020; 1:0:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Red Alert

Arkadaşlar bencehttps://birakmamseni.org/ üzerinden destek olabiliriz. Yeni yönetim 3.olarak büyük başarı elde etti.
    Dürüst olmak gerekirse yönetimin bir başarısı ya da başarısızlığı yok bu tabloda tamamen sergenin başarısı. Yönetimi önümüzdeki sene göreceğiz. Para yok diye ağlamasınlar trabzonspordan biraz ders alsınlar sörloth ekuban novak gibi adamları nasıl bulup getiriyorsa trabzon, bizimkilerde ağlamak yerine böyle adamları uygun maliyetle bulup getirecekler ki bizde takdir edeceğiz.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.