Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.843
Cevap
106
Favori
1.023.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep dış transfer konuşuyoruz, orada da durumlar çok iç açıcı değil.
    İç transferde ne durumdayız, bakalım bu hafta imzalar gelecek mi ? Rıdvan, Ersin , Serdar, Emirhan gibi oyunculara acil imza attırmak lazım.

Başkan her fırsatta "Beşiktaşın parası " diyor. Bu adamlar bonservissiz giderse yerine koyacağı adamların parası da Beşiktaşın parası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aya kamp var, devre arası anlaşılan Gedson dışında transfer yok hala. Forveti de kaptırdılar. İlk hafta Kenan'ı forvette izleriz artık.

Yazık gerçekten. Daha altyapıdaki çocukların sözleşmesini uzatamayan yönetim yeniden seçildi.

• Heralde Beşiktaş tarihinin en vasıfsız yönetimi olabilir. Bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor

• Gunaydin iyi haftalar herkese,

Zaten secimde guclu bir aday yoktu Cebi kazanacakti hayirli olsun. Umarim hatalardan ders alinmistir. Krediyi 0ladilar cunku Sergen sayesinde aldigimiz sampiyonluktan sonra. Su Ceyhunu ve hocayi kovup duzgun adamlar getirmek lazim. Bana gore onumuzdeki sene kayip olacak yoksa.

Daha transferlere gelmedim bile. Bu adamlarin istedigi transferler yapilirsa zaten basarisiz olacagiz, kosan 0 teknik kontra oyunculari isteyecekler cunku adamlar buyuk takim hocasi ve yoneticisi degil.

Ne diyeyim umudum ve heyecanim 0.

• Cem küçük denen yalama siyaset isterse Beşiktaşı bir gün de bitirir bir telefona bakar demiş

siyasetçiler önce kendi işini tam manasıyla yapsın sonra Beşiktaş'a el atsınlar
    https://tele1.com.tr/cem-kucuk-siyaset-isterse-besiktasi-bir-gunde-bitirir-dedi-tepkiler-ardi-ardina-geldi-631582/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 30 Mayıs 2022; 11:11:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi beklenti nedir yola devam de hedef nedir.

• Bazoer ismi geçmişti. Adam boşta. Keşke alabilseler.

www.transfermarkt.com.tr
    Riechedly Bazoer - Oyuncu profili 21/22
    https://www.transfermarkt.com.tr/riechedly-bazoer/profil/spieler/216443

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• https://twitter.com/Besiktas/status/1531204750816985089?t=jigRacridqB9LObWwxdnQg&s=19

• cengizps3 C kullanıcısına yanıt
    Bu Twiti kim yazmış ise ellerine sağlık cem küçüğe büyük geçirmiş

• Valerien hocayla umudum da heyecanım da 0 anadolu takımı gibi oynamaz koskoca Bjk nerde çöp var onları alacaklar zaten tekniği olmayan oyuncuları

• Hutchinson atibaba kullanıcısına yanıt

İyi guzel diyorsunuz da Diaby Lens Boyd Ozi olan donemde cok mu umutluyduk da sonraki sene sampiyon olduk?

Yapilacak transferlerle takim kimyasi tekrar tutabilir de veya daha kotu halde de olabiliriz. Bunu kimse bilemez. Yasayip gorecegiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

İyi guzel diyorsunuz da Diaby Lens Boyd Ozi olan donemde cok mu umutluyduk da sonraki sene sampiyon olduk?

Yapilacak transferlerle takim kimyasi tekrar tutabilir de veya daha kotu halde de olabiliriz. Bunu kimse bilemez. Yasayip gorecegiz.

Sergen hoca geldi sonra ghezzal abu rosier gibi nokta atışları yapıldı ve takımdaki arkadaşlık uyum vs en üst düzeye çıktı sergen hoca da winnerlığını konuşturup şampiyon yaptı şimdi tabiki görmek lazım ama pek umudum yok

Rosier alindigi zaman da burada bu adamdan bir ssy olmaz İnsta bagimlisi Sporting forumlarina baktim herkes kotuluyordu yazanlar doluydu.

Bu is kimya isi tabii ki teknik onemli ama guzel atmosfer yakalanirsa gerisi geliyor.

Tekniği olmayan adamlar alınacak işi gerçek değil. Hocanın önerdiği oyuncularin olmazsa olmazı fizik mucadele , ama sadece mücadeleci teknigi olmayan adamlar asla değil.

Benim hocadan umudum yok, ama alınacak adamlar da kazma olmayacak. Onu aklimizdan çıkaralım

• quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Tekniği olmayan adamlar alınacak işi gerçek değil. Hocanın önerdiği oyuncularin olmazsa olmazı fizik mucadele , ama sadece mücadeleci teknigi olmayan adamlar asla değil.

Benim hocadan umudum yok, ama alınacak adamlar da kazma olmayacak. Onu aklimizdan çıkaralım

Kazma olmasalar çok iyi de çıksalar hocanın bu sistemiyle 1 yıl daha çöpe gidecek gibi sonra yeni gelecek hoca onun transferleri vs daha kötü

• Beşiktaş'ın ilk iki transferinin Romain Saiss ve Jacob Ondrejka olmasını bekliyorum.

"Murat Özen"

• Ben bu kadar stoper bulma ozurlu bir klup gormedim.Cikan isimlerin hepsi cop

• Sertancanluksenburg kullanıcısına yanıt

ne biliyon lan çöp oldugunu daha bizde oynamadan ?

Bu durum başkana yazar.

Yetkiyi Ceyhuna verdi , 3-4-3 hocası getiirdiler. ona göre transfer yapacaklar.

• Koskoca Dinami Bukres de play out u kaybedip kume dustu tarihinde ilk defa vaybe. Son yillarda sallaniyordu hep ucundan dondu sonunda dondu TR de 3 buyuklerin dusmesi gibi bir olay dusunun.

Bir zamanlarin sampiyonu, avrupayi titreten(kendi capinda) Kizil Kopekler Liga 2 de mucadele edecek. Aglayanlar gordum sokakta tv de vs. Bu utanc hepimizin.  

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.