hani azimov mu masimov mu bi Azeri BEsiktasli vardi klubu alacak. ne oldu fisladi. |
⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi (11. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bu konuda siz HIC konusmayin. kcumhurbaskaninin kapisina dayanip borc sildirme konusu sizin expertiz alaniniz. Biz yapinca da laf mi oluyor.
-
Analist Akademitwitter
“Jordy Caicedo #9 Santrfor 24 Yaş 21/22 Sezonu : 🏟️ 42 Resmi Maç ⚽ 22 Gol 🅰️ 1 Asist Beşiktaş'ın gündemindeki Jordy Caicedo'nun saha içi aksiyonlarını derledik. 🧷 Beğenmeyi ve RT'lemeyi unutmayınız.. https://t.co/s0vuibY2tI”https://twitter.com/analistakademii/status/1530551339113189376 -
Yeni sezondan herkes niye bu kadar negatif
biz ne zaman iddialı olsak sezon hüsranla bitiyor
Sizi bilmem ama bana göre seneye başarılı bir sezon geçireceğiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tecrübeli forvete bakacakları yerde Allah'ın unuttuğu Gana Ligindeki 20 yaşındaki çocuk için görüşüyorlar pes yani.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten kulübe destek vereceği yoktu , şovunu yaptı gitti. Sonra başına gelmeyen kalmadı. Zor kurtardi kendini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Analize gerek yok sirk soytarisini analiz edin daha mantikli.
Erzurumsporda dogru duzgun oynayamayan ricardo gomes ertesi sezon partizanda 58 macta 31 gol atmis.
Bizim ligi kucumsemeyin fiziksel olarak cok zor bir lig kalite yok ama zorluk var.
Bu caicedo falan 5 tane atamaz bu ligte
Niye aday olmuyor
Sizin gibiler yuzunden,gecen secim secmediniz,sampiyonluga gidince anc’ye goklere cikardiniz.Gercekleri goremediniz.Hurser Hoca’yi haketmiyorsunuz
Hürser adaylığını yanlış bilmiyorsam fıko ya karşı koydu anç karşı aday olmadı diye biliyorum
Ayrıca iddialı konuşuyorsan projesini açıklar üyeleri ikna eder bunu yapamayınca suçlu başkaları mi oluyor ayrıca kimin hak edip etmeyeceğimizin kararını sen verecek değilsin bir şey bildiğin yok gelip burda saçmalayıp duruyorsun
hiç kimseye yapmamları lazım kusura bakma da vatandaşa yapmadıklarını kuluplere muhatilere yapamazlar ya herkese ya da hiçbirine
-
ya abi yeter ya bıktırdınız haribden ha muleka için ölüp bitiyorsunuz biz almaya kalkınca haşa Allahın unuttuğu falan da deme bu arada küfür sözü bu
-
Tanımıyorum muleka falan. Tanıyanlara ağla lütfen.
ya git şurdan kardeş 13 gol atmış tanımıyorum diyor birde
-
senin adam atatürk düşmanıyla yayın yaptı bahattin çağdaşla
-
Oğlum deli misin nesin la. Bana ne Allah'ın etougasından mulekasından Allah'ın holiganına bak ya
soytarılık yapma
-
Laf söyleyip bloklamak. Ne kadar da olgun bir hareket
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X