Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi (1508. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.843
Cevap
104
Favori
1.026.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15061507150815091510
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    23 kişilik kadroda 9 Türk var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 4 Haziran 2023; 17:25:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mirtazo01 kullanıcısına yanıt

Yapsın.FB li Futbolcular zaten tatili hak etmiyor.bir an once sezonu acalım.

Ama tek bir mac oynasınlar TK nı alsınlar.

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Dünyada oynanmayan maça 3 puan verilmez Hatay Antep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 4 Haziran 2023; 17:30:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Wellingtonu necibi tayfuru salihi savunanlar olduğu sürece başarı falan gelmez. Milletin beğendiği benim göremediğim ne var bu futbolcularda. Necip her yerde oynuyo diyolar kadroda kalsın deniyor. Her yerde kötü oynuyo adam oynasa ne olur? Oynadığı hangi mevkide iyi mesela? Hepsinde idare etcek kadar oynuyor. Futbolcularin yarısı gitse takım etkilenmez. Ersin umut meras Wellington necip Tayfur Salih amir maxim delle Ali redmond nkodou muleka. Şunların maaş yüküne bak

• Boyalı Basında Beşiktaş'da ödeme Krizi (‼️‼️‼️) haberleri Servis edilecek Murat Özen kaynaklı olmayan haberlere kimse inanmasın Şimdiden uyarıyorum 💯 ⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 milyon euro mu alıyor şampiyon olan?

Welingtonu arabistana satsak alırız o parayı ya

• zaniolo attı

• Fb kafasında bitirmiş maçı

• valencia'nın role bak hahahahaha

• Nelson'un hareketi çok amatörce zaten şampiyonsun lig bitmiş. Vurup geçmek nedir.

• Redmond a neden bu kadar taktığını anlamıyorum bazı arkadaşların. Bu adam oynadığı zaman tek başına maç alabilecek potansiyelde. Ligin belli bölümünde gerçekten kötüydü buna katılıyorum, uyum sorunu yada sene başı iyi hazırlanmamış olabilir. Ancak belli bir bölümden sonra takımın en iyilerinden birisi oldu. Seneye kalırsa bu performansı daha da katlanacaktır. Kaldı ki esas yeri sol kanat bu adamın ve çok az maçta yerinde oynatıldı. Takımda mutlaka kalmalı diye düşünüyorum.

• Hocam en büyük rakibin karşında kupa kaldıracak. Zaten mental sıkıntıları var. Üzerine bif de bu eklenecek. Tarihi fark gelebilir

• muratdem88 M kullanıcısına yanıt

Tarihi fark falan olmaz bence, fb'nin her zaman gs'ye şansı tutmuştur, ne kadar kötü olursa olsun.

• carelesswhisper kullanıcısına yanıt
    Sola Sadio Mane göbeğe Kante gelse keşke de yok işte ANÇ ve Ceyhun olduğu sürece de zor gözüküyor böyle transferler. Fenerin eskisi Zajc falan olacak işler değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 4 Haziran 2023; 19:54:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Spor Toto 1. Lig Play-Off yarı finalinde İstanbul'da 1-0 yenildiği Eyüpspor'u evinde 2-0 yenmeyi başaran Bodrumspor, adını finale yazdırdı. Bodrumspor böylece finalde Pendikspor'un rakibi oldu.

acaip sevindim finalde de pendigi haklarsak iş tamam haydi bastır bodrum

• Adamakıllı oyun planları yok, takım arkadaşına destek yok aslında gs orta sahasını zorlayıp kanattan rahat gol atarlar ama fb işte mental anlamda bitmiş. Tarihi bir fark beklemiyorum gs ye yar ettirmezler⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi 

• carelesswhisper kullanıcısına yanıt

Hocam Allah aşkına 40 maçın 5 tanesinde iyi oynadı adam. 30. haftaya kadar piyasada yoktu. Üç hafta beş hafta hazır değil dersin de 30 hafta hazirlanamiyosa çeksin gitsin bı zahmet. Yine söylüyorum fener maçını tek başına almasa kimse kalmasını istemezdi senede beş gole katkı verecek adamı. Büyük beklentiyle denedik olmadı. Beklentinin çok altında kaldı

• gs 2 tane daha atardı bence ama olmadı

• 
Sayfa: önceki 15061507150815091510
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.