Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi (1513. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
30.843
Cevap
104
Favori
1.026.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15111512151315141515
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hadi ya. Konferansta bile ön elemeyi mi dusuncez yani? Ben ciddi ciddi yarı final, final oynayacağımızi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratdem88 M kullanıcısına yanıt

Öyle. Sözde büyükler senelerdir Avrupa'da bir şey yapmayınca buralara kadar düştük. Sorsan hepsi Avrupa fatihi.

• Roberto Baggio kullanıcısına yanıt

Aynen. Seneye konferansta epey puan kasmak lazım. Hatta bir kaç sene ülke puani duzelene kadar.

• Belçika liginde neler olmuş öyle ya. Samatta da ellerinde kaldı😂

• Bırakın Gs’liler eğlensin, gün onların günü. Her şeyi çok ciddiye almaya gerek yok.

Saçma sapan yazanlara da bakmayın, onların kuyruk acısı halen geçmemiş..

• muratdem88 M kullanıcısına yanıt

UCL imkansız, Avrupa Ligi hayal ama Konferans ligini bir Türk takımı kazanabilir. Oraya odaklanmak gerekiyor.

• Roberto Baggio kullanıcısına yanıt

2. ile 3. aynı sayıda eleme oynayacak bir fark yok.

• tsufrankwoli kullanıcısına yanıt
    Hayır yanlış biliyorsunuz 2.olan 1 ön eleme daha az Oynayacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Son elemede rakip farkı var. Son elemeye kalan 2. sıradan gelen takım, Avrupa'nın düşük seviye liglerinde ki takımlar ile oynuyor. 3. olarak son elemeye kalan takımı Avrupa'nın büyük liglerinde ki takımlar bekliyor. Öyle bir fark var.

Bu doğruysa baya fark var :D

⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi

• kartalizma_26 kullanıcısına yanıt

Evet bu doğru olan bilgi. Bende tam bunu arıyordum. Görüldüğü gibi ne kadar önemli 2. olmak.

• kartalizma_26 kullanıcısına yanıt

juventus roma aston villa, bunlar çok sıkıntı takımlar. Konferansta her türlü bunlardan birisi çıkar karşımıza.

• BJK kullanıcısına yanıt

Deplasmanda adana paşayı delip geçmişsin son maç içerde konya ne yapacak konya zaten bitik.Son maç lig zaten bitti açıkçası.Formalite maçı olacak.

Dere mere diyecek bir hadisede yok şampiyonluk maçı olsa başka derdimde öyle bir hususta yok .Rahat alınır ve sezon biter.

Önümüzdeki seneye şampiyonluk içinde ikincilik iyi yapılan seri vs.

• M3lank0lik kullanıcısına yanıt
    Valla inşallah ben hala güvenemiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 5-6 atarlardı ama işte laubalilik.Yakaldın mı atacaksın diyeceğimde .Türkiye'de o kalibrede bir takım yok.3 ü bulunca rolanti çekiliyor.Bir tek deplasmanda bu kotayı Beşiktaş aşıyor 4 leyerek.⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi 

Şu takımda eksik gedik bir bitse parlayan satılmasa dominasyon sağlanırda nerede.Dominasyon dediğim sezona dominasyon vuran takım yok artık eskisi gibi.Hep bireysel oyuncu performansları ile lig bitiyor.En son domine edende bizdik ligi 2015-16'da.

• Fenere kaybetsek haklıydın bro ⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi 

• BJK kullanıcısına yanıt

Ben izleyemedim rezil Dortmund maçına gittiğimden ama adanada güvenemiyordum.Adana paşayı yenen deplasmanda.Son maç içerde tarumar eder rakibini.Amaçsız konya yahu.Zaten lig bitti.Adamların çoğu tatil kafasındadır deplasman takımlarının.Takımımız güzel noktalar son maçı ve sezonu.

Edit:İlla şomağızlılık yapmayın yahu.

• Konferansı pek önemseyeceğimizi sanmıyorum açıkçası.Konferansı lige başlangıç yolunda sadece antreman olarak kullanırlar yine.UCL olsa farklıydı.

• mrbaronx kullanıcısına yanıt

Çöpshuayi diye boşuna demedik.Misal Weghorst denede Fa Cup finalinda batırdı.Bunlarla şampiyon filan olunmaz.

• 
Sayfa: önceki 15111512151315141515
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.