Yok kanka ondan değil. 8 tane kupa kaldirmis necip bile. Artık keyif almiyodur muhtemelen 😜 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi (1518. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aciklanmaz tff baskaninin daha nef ile beraber yapicak cok projeleri var istanbulda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kupayi gs lilerden fazla tutuyo birakmiyoda 🤣
Bir de Gs camiasını düşün hocam. Muslera nın evcil köpeği bile kupa koleksiyoneri oldu
-
Bu iş bitti bence Gazprom işinin resmileşmesi bekleniyor Transferler için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olabilir bonservisi elinde olduğu için hızlı olmak lazım. Normalde Gazprom için hafta sonu görüşme olacak bugünde netlik kazanacak deniliyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizps3 -- 5 Haziran 2023; 22:22:22 >
Bugün yarın netleşir 💯👍
-
Mehmet Büyükekşi: "Bir takımımız çıkıp 'Diğer takımlar 6 puan almış, ben 1 puan almışım. Hepsini iptal edin' diyor. Böyle bir şey, akla zarar bir şey, mantığı yok. Ayrıca öyle bir karar alsaydık bile, şampiyon yine başka bir takımdı. Bir yandan da hukuksuz diyeceksiniz. Bu, bir kere ligin marka değerine zarar veriyor. Bütün kulüplerimizin, buna karşı çıkması lazım."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 5 Haziran 2023; 22:36:7 >
Ben daha önce Galatasaray taraftarıydım, üyeliğim de var diyen şahıs tam gaz taraftarlığının gereğini yapmaya devam ediyor anlaşılan 😁😁😁
Yalnız fotoda Necip'le Atiba'da gülmüyor
Sanki Yas eviymiş gibi.
-
Tüpçü Beşiktaş düşmanı yeni mi anladınız.
-
Önümüzdeki kış aylarında Afrika Kupası oynanacak. Şuanki kadrodan turnuvaya katılacak isimler; Saiss, Colley, Masuaku, Muleka ve Aboubakar. Beşiktaş için zor bir ay olacak. Transfer politikasını buna göre düzenlemek gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 5 Haziran 2023; 22:59:23 >
Bir TFF başkanı düşünün ki bütün söylemleri ve hareketleri tamamen bir kulübü hedef alsın. Dünyada bunun gibisi yoktur. Tarafsız olması ya da en azından tarafsız davranması gereken futbolumuzun başındaki şahıs, fırsat bulduğu her vakitte bize atıp tutuyor. Gs sine kupayı verirken de yüzü liseli şapşik aşıklar gibiydi herifin. Bu kadar taraflı bir TFF başkanı ilk kez görüyorum. Ulusoy bile yıkanmış paklanmıs kalır bunun yanında. Fikret Orman'ın çok hatası oldu ama şunu biliyorum ki o olsaydı ya buna haddini bildirirdi ya da bu şekilde asla konuşamazdı. Çebi'nin kulübü savunamamasından çok sıkıldım artık
Umarım düşer yakamızdan RTE nefretimin bile önüne geçmek üzere az kaldı
Aslında oynamaları daha iyi ya.Geçen Abu afrika şampiyonluğundan sonra takımıda ateşlemişti işte.
-
Aziz Yıldırım'ı getirip koysalar bunun kadar olamaz, o derece aştı adam artık kendini, yüzünü gördükçe bende de nefret uyanmaya başladı.
Konferans Ligi takımları
Bundesliga : Bayer Leverkusen
Premier Lig : Aston Villa(Unai Emery var başlarında)
Lig 1: Lille
Serie A: Juventus
La Liga : Osasuna
Ayrıca olası Avrupa Liginde de sıkıntı yaratan takımlar gelebilir.
-
Osasuna Hariç iyi bir kadro planlaması yapılmazsa açık olalım hiç iyi şeyler yaşamayız gibi geliyor bana Dsiplin ve Kalite şart
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X