Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi (1518. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.843
Cevap
105
Favori
1.026.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15161517151815191520
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yok kanka ondan değil. 8 tane kupa kaldirmis necip bile. Artık keyif almiyodur muhtemelen 😜

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt

Aciklanmaz tff baskaninin daha nef ile beraber yapicak cok projeleri var istanbulda

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Kupayi gs lilerden fazla tutuyo birakmiyoda 🤣

• muratdem88 M kullanıcısına yanıt

Bir de Gs camiasını düşün hocam. Muslera nın evcil köpeği bile kupa koleksiyoneri oldu

• Transfer gündemimizde olan Daniel Amartey'in paylaşımı.⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cengizps3 C kullanıcısına yanıt
    Bu iş bitti bence Gazprom işinin resmileşmesi bekleniyor Transferler için

Olabilir bonservisi elinde olduğu için hızlı olmak lazım. Normalde Gazprom için hafta sonu görüşme olacak bugünde netlik kazanacak deniliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizps3 -- 5 Haziran 2023; 22:22:22 >
  • cengizps3 C kullanıcısına yanıt
    Bugün yarın netleşir 💯👍

• 10 Numara kullanıcısına yanıt
    96-97 Şenes Erzik den sonra Haluk Ulusoy dönemi gs nin aldığı(!) şampiyonluklar. (Bu arada 96-97 de şampiyonluk sayılarımız eşit gs ile 11-11)
    Bu dönemde tek şampiyonluk alabilmişiz. Tesadüf mü bence değil. Fb de aziz Yıldırım olmasa o şampiyonlukları da zor görürdü o dönem. Şimdi de bu zat çıktı utanmasa üçlü çektirecek.
    ⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Mehmet Büyükekşi: "Bir takımımız çıkıp 'Diğer takımlar 6 puan almış, ben 1 puan almışım. Hepsini iptal edin' diyor. Böyle bir şey, akla zarar bir şey, mantığı yok. Ayrıca öyle bir karar alsaydık bile, şampiyon yine başka bir takımdı. Bir yandan da hukuksuz diyeceksiniz. Bu, bir kere ligin marka değerine zarar veriyor. Bütün kulüplerimizin, buna karşı çıkması lazım."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 5 Haziran 2023; 22:36:7 >
  • Ben daha önce Galatasaray taraftarıydım, üyeliğim de var diyen şahıs tam gaz taraftarlığının gereğini yapmaya devam ediyor anlaşılan 😁😁😁

Yalnız fotoda Necip'le Atiba'da gülmüyor ⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi 

Sanki Yas eviymiş gibi.

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt

Tüpçü Beşiktaş düşmanı yeni mi anladınız.

• Önümüzdeki kış aylarında Afrika Kupası oynanacak. Şuanki kadrodan turnuvaya katılacak isimler; Saiss, Colley, Masuaku, Muleka ve Aboubakar. Beşiktaş için zor bir ay olacak. Transfer politikasını buna göre düzenlemek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 5 Haziran 2023; 22:59:23 >
  • Bir TFF başkanı düşünün ki bütün söylemleri ve hareketleri tamamen bir kulübü hedef alsın. Dünyada bunun gibisi yoktur. Tarafsız olması ya da en azından tarafsız davranması gereken futbolumuzun başındaki şahıs, fırsat bulduğu her vakitte bize atıp tutuyor. Gs sine kupayı verirken de yüzü liseli şapşik aşıklar gibiydi herifin. Bu kadar taraflı bir TFF başkanı ilk kez görüyorum. Ulusoy bile yıkanmış paklanmıs kalır bunun yanında. Fikret Orman'ın çok hatası oldu ama şunu biliyorum ki o olsaydı ya buna haddini bildirirdi ya da bu şekilde asla konuşamazdı. Çebi'nin kulübü savunamamasından çok sıkıldım artık

• carelesswhisper kullanıcısına yanıt
    Umarım düşer yakamızdan RTE nefretimin bile önüne geçmek üzere az kaldı

Aslında oynamaları daha iyi ya.Geçen Abu afrika şampiyonluğundan sonra takımıda ateşlemişti işte.

Aziz Yıldırım'ı getirip koysalar bunun kadar olamaz, o derece aştı adam artık kendini, yüzünü gördükçe bende de nefret uyanmaya başladı.

• Konferans Ligi takımları

Bundesliga : Bayer Leverkusen

Premier Lig : Aston Villa(Unai Emery var başlarında)

Lig 1: Lille

Serie A: Juventus

La Liga : Osasuna

Ayrıca olası Avrupa Liginde de sıkıntı yaratan takımlar gelebilir.

• M3lank0lik kullanıcısına yanıt
    Osasuna Hariç iyi bir kadro planlaması yapılmazsa açık olalım hiç iyi şeyler yaşamayız gibi geliyor bana Dsiplin ve Kalite şart

• 
Sayfa: önceki 15161517151815191520
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.