ne dedim ben tam beşiktaşın kalemi. Türk talisca < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 19 Haziran 2023; 10:39:3 > |
Bildirim
ne dedim ben tam beşiktaşın kalemi. Türk talisca < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 19 Haziran 2023; 10:39:3 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 19 Haziran 2023; 13:1:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bizim konuya girince dosya indiriyor forum...... |
Evet bende de oluyor nedense swf dosyası indirmeye çalışıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
21 haziranda tanıtılacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende de aynı sorun var mobilde. Üst yönetime sordum az önce. Öğlen saatlerinde başladı bu hata. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mesajlara videolar yüklenmiş. Sanırım ondan kaynaklı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 19 Haziran 2023; 17:26:4 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 19 Haziran 2023; 21:3:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni sezon büyük Beşiktaşımıza hayırlı olsun, sonu şampiyonluğumuz ile taçlansın. @inonu88 şans getirirsin umarım |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 19 Haziran 2023; 23:4:34 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 19 Haziran 2023; 23:16:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu da mı gol değil? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hiç beğenmiyorum şu adamı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |