< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (22. sayfa)
-
-
Milli takımı gram önemsemiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Attığı geri pasa bak😂😂
Arda Güler, A Milli Takım tarihinde bir resmi maçta gol atan en genç oyuncu oldu. (Opta)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
• Burnu kırık olduğu için, maskeyle oyuna dahil oldu. • Rahat edemediği için maskesini çıkardı. • Attığı ilk gol iptal edildi. • İkincide golünü attı. Mehmet Umut Nayir.
Kenan Karaman gibi bir süper starın yedek kalması kabul edilemez. Hamit masaya yumruğunu vurur.
-
Fener bu Arda'dan köşeyi döner.
Bizdeki gençlerde 2 maç oynayıp havaya girip torino'da yedek olmak için bize pusu kuruyo.
Hemde bunu bir fenerli menejerle yapıyor.
Allah gencinde karekterlisini nasip etsin..
Arda uzun zaman A Milli Futbol Takımımıza Allah'ın izniyle hizmet edecektir fakat Emirhan yaptığı hatalar sonucu Torino'da bile süre alamadı ve Hatırlanmamayı tercih etti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 19 Haziran 2023; 23:56:4 >
-
alacak mıyız acaba umut u merak ediyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"alacakmıyız" değil. Almalıyız rotasyonda sorun çıkartmaz süre verilince elinden geleni yapar Beşiktaşlı ve zaten bizde daha önce oynadı Beşiktaş Umut'u Umut Nayir Beşiktaş'ı sever.Gelmeli
Maç 11'e 11 oynanırken Mert acayip bir frikik kurtarışı yaptı.
Altay yada uğurcan olsaydı bunu garanti yerdi ve maç biterdi.
İyi kaleci maç kazandırır...
Abi yapmayın ne Umut Nayır'ı. Denenmiş ve olmamış oyuncuların peşinden neden gidelim tekrardan. Belli bir seviyeye kadar geliştirdi kendini ancak rotasyon için bu adamı almak hem kendisine haksızlık hemde bizim genç Semih'e haksızlık olur. Azıcık şu çocuğa güvenip umarım daha fazla şans verir Şenol hoca. Yoksa potansiyeline çok yazık olacak. Bir de şu Hakan Çalhanoğlu hakkaten Türk topraklarında Selçuk Şahin seviyesine falan düşüyor. Anlamak mümkün değil. Arda kardeşimizi de tebrik ederiz inşallah bir an önce Avrupa'ya gidip iyice geliştirir kendisini. Sergen'den sonra gördüğüm en büyük yeteneğimiz
Umut Nayır kesinlikle almamız lazım abi ve cenki sağlam şekilde yedeginde bekler kendinide baya geliştirdi artık eskisi gibi değil daha iyi bitirici
Zamanında larin yerine umutu oynatsaydik dediğimde herkes beni linç etmişti. Senelerce larin çöpüne katlandik. Şimdi aboubakar oynamadiginda yerine muleka giriyor. Hepsinden daha çok iş yapardı umut
hakettiğinden çok daha az konuşuldu bu durum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Umut Nayir: "Küçük bir kırık vardı. Maskeyle denedim ama nefesimi çok tıkıyordu. Çıkardım maskeyi. İyi ki de çıkarmışım. Belki kafayı vuramayacaktım." (TRT Spor)
Arda Güler: "Galibiyeti aldığımız için ve milli formayla ilk golümü attığım için çok mutluyum. Kaleciyi gördüm, hafif geliyordu. Sonra vurdum, Allah'a şükür güzel oldu."
Umut Nayir: "İptal edilen golümde elime çarptığını hissettim ancak olayın heyacanıyla sevindik. Golümde ise Barış çok güzel ortaladı, kaleci çıkaracak diye korktum ama ne mutlu ki gol oldu."
Umut Nayir: "Ben ve Arda sonradan oyuna girip skoru değiştirdik. İnsanları sevindirmenin gururunu yaşıyorum."
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X