Beşiktaş'ın kupa şampiyonluğunu ciddi bir şekilde kutlamasından memnunum. Ne olursa olsun, bu ülkenin en büyük ikinci futbol organizasyonu ve gayet de değerli bir kupa. Sanki alınacak 10 tane farklı kupa var da küçümsüyoruz, lig kupa Avrupa altı üstü üç tane alabileceğin kupa var zaten bir sezon içerisinde. Küçümsemek saçma. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (2799. sayfa)
-
-
Teksas Kartalı...
x (formerly twitter)x.comhttps://x.com/foootballo/status/1794279428182442245?t=7epNakXDaIL3k0M6L1syHQ&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Joáo Sacramento kupa maçını Mou için izledi diye duyumlar vardı.
Acaba işin aslı öyle değil de kendisine sportif direktörlük veya hatta teknik direktörlük teklif etmiş olabilir miyiz?
Bielsa, Mourinho ve Galtier'in taktisyeniydi. Oyuncu izleme konusunda falan uzman...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 25 Mayıs 2024; 21:22:20 >
Tarık Çamdal neyse Necip odur ne eksik ne fazla dolayısıyla Necip Beşiktaş'ın değeri değildir sadece patronu enayi yerine koyan ve maaş alan çalışandır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 25 Mayıs 2024; 22:20:58 >
Mourinho olmayacaksa Conte için bütün şartlar sonuna kadar zorlanmalı derim ben Flick'e Barcelona yazılıyor hatta o iş bitmiş diyor Fabrizo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 25 Mayıs 2024; 22:26:9 >
Betiste Rodri diye bir ortasaha var keşke düşünsek
-
Tarık Çamdal kaç maç oynamış. Kaç yıl oynamış. Necip ile Tarık Çamdal çok farklı durumdalar. Biri bal yapan arı,biri ağustos böceği.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Toni Kroos, Real Madrid'de ki son maçına çıkıyormuş bugün.Daha dün gibi hatırlıyorum Fm'de 16 yaşında Bayern Munich 2. takımından alıp oynatıyordum ahh zaman ne çabuk geçti
-
Ben Paok'taki Razvan'ın da bizde başarılı olabileceğini düşünüyorum. Ama boşta değil maalesef.
-
Haziran a kalmadan hoca açıklanmalı. Gidenler gelenler ilk kampa yetişmeli. Erken kalkan yol alır.
Dediğim gibi TAŞ OLACAKLAR TAŞ
-
Aynen öyle artı iyi gün taraftarı bunlar
-
Takıma süper diyen yok elmayla armudu karıştırıyorsun sizin yaptığınız maç bitmeden yada başlamadan takımı gömmek bunu diyoruz biz he maç biter yenilirsin o zaman göm
-
Kupanın vermiş olduğu rahatlık ne güzel valla. Bugün gençler oynasın forma heyecanı yaşasınlar.
Kupası olanlara iyi pazarlar :P
Biraz önce Twitter'da yine hangi hoca gelmeli diye bir ankete denk geldim. Hala daha yüzde 72 Şenol Güneş çıkıyor, vallahi aklım almıyor artık. Ya bizim taraftarların çoğunluğu akıl tutulması yaşıyor ya da anketlere bot falan basıyorlar. Başka açıklama gelmiyor aklıma.
Yönetimin artık önümüzdeki hafta bu hoca işini çözmesi gerekiyor. En ufak vakit kaybı olacak durumda değiliz. Elimizde enkaz bir kadro olduğu için şimdiden hocayı belirleyip ona göre transferlerin başlaması ve çöplerin ayıklanması lazım. İşimiz zor olacak ama sonunda güzel bir kadro göreceğimize inancım yüksek.
Hasan Arat’ın Şenol Güneş veya Sergen getireceğine hiç olasılık dahi vermiyorum. Geldiği ilk gün veya kupayı aldığımız akşam verirdi haberi öyle olsa. O yüzden içim rahat. Sergen her zaman 1 şans daha hak ediyor ama şu an değil. Şu an yapılanma lazım. Şenol hocamın artık futbol hayatını bitirmesi kanaatindeyim.
Sergen en azından çözüm bulamıyoruz diye itiraf etti. Şenol hoca hep aynı oyuna dönüyor bir noktadan sonra ve çözümü yok. O itiraf edemiyor bunu inadından dolayı.
İkisinin geleceğini ben de düşünmüyorum. Zaten Mou ismini verdikten sonra o kalibrede birisini getirmeleri lazım, yoksa taraftar çok tatmin olmayabilir. Yerli olacaksa da Nuri Şahin benim ilk tercihim olur, çok kez konuştuk burada.
Günün sonunda iyi bir kadro ve yapılanma için bu sezon büyük isimli bir hocayı getirmek daha mantıklı gibi. Ona göre oyuncuları ikna etmemiz kolaylaşacak.
evet ama o kadar umutsuzum ki bayramda belli olmasına bile razıyım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aziz'den sonra şimdide has adamı Mahmut Uslu ileri geri konuşmuş Mou konusunda. Daha seçilmemiş adamlar bize sataşıp duruyor, sanırsın ki nikahlı eşlerine gidip evlenme teklif ettik. Sizene kardeşim bizim Mou ile görüşüp görüşmediğimizden, madem kendinizden eminsiniz gidin anlaşın açıklayın hocanızı. Neden ikide bir saçma sapan konuşup duruyorsunuz?
Bu tip adamların Türk futbolundan uzak durması lazım. Aziz tekrar seçilirse yine herkeste Fb nefreti uyanmaya başlayacak. Şimdiden iğrenmeye başladım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X