Beşiktaş'ın son 3 senedeki başarısızlığı beni futboldan soğutmuş gerçekten, demin 1. lig maçı Çorluspor - Bodrumspor maçının özetini zevkle izledim. 5-4 penaltılarla Bodrumspor kazandı. Oysa BJK başarısız olunca canım futbol maçlarına ve diğer spor haberlerine bakmak bile istemiyordu. |
🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (2797. sayfa)
-
-
Zıt düşünceler elbette olacak ki ilerleme olsun...elbette saygılı ve yeri geldiğinde öz eleştiri yaparak...Olgun insan ,derin ve objektif düşündüğü takdirde karşıt fikirli olanlardan da faydalanmasını bilendir..Ben isim vermeyeceğim ama en az iki-üç kişi var ki, orijinal olalım hevesi ile akla hayale gelmeyecek ve sadece ortalık karışsın diye yorumlar yapıyordu ki halen de yapıyorlardır ,ben banladığım için doğrudan göremiyorum..baktım diğer arkadaşlar birileri ile mücadele halinde ,mesajı genişlettiğimde görüyorum ki aynı banladığım kişiler hep..Bir genç arkadaş vardı adını şimdi unuttum ANÇ sezon ortası %99 şampiyon olacağız masalları anlatırken aşırı gaza gelmişti, ben böyle bir açıklama BJK başkanına yakışmaz dediğimde Atatürk Kurtuluş Savaşında kazanamayacağız mı deseydi yani diye yazarak çapsız Çebi ile M.Kemal i aynı kefeye koymaya kalkmıştı..Umarım ki böyle fikirler zamanla törpülenecek..herkes başkan ve hoca adayları, futbolcular arasından farklı isimlere daha yakın olabilir ama bunlar iyi niyetle saygı ile fikir alışverişi şeklinde yapıldığı takdirde sorun yaratmaz benim için..Büyük hatalar yapılmazsa gelecek sezon böyle bir korku filmi seyretmeyiz inşallah..Haziran-Temmuz bizim akıl dolu ,atak aylarımız olmalı..Acilen hoca alınıp onunla birlikte temizlik başlamalı
-
Kiev hayırlı olsun
x (formerly twitter)Haber Kartalı (@HaberKartali) on Xhttps://x.com/haberkartali/status/1794017827722023329?s=48
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım küme düşerler o sene bu sene
x (formerly twitter)Kartal Record (@KartalRecord) on Xhttps://x.com/kartalrecord/status/1794151875610354123?s=46
Farioli'yi elimizden kaçırdık. Beğendiğim bir hocaydı.
-
Süs eşyalarını gönderseydi şampiyon olurdu transferler lig başladığında son anda yapılan çürük oyuncuları ben seçmedim
Beşiktaşın kadrosu geçen sene daha iyi ve oturmuştu A. Veliz, Becao ve Davy Klaassen üst seviye oyunculardı
8 Futbolcu Alıp Takımdaki Süs Eşyası 13 Futbolcu Gönderirsek Rahat Şampiyon Oluruz
https://forum.donanimhaber.com/6-futbolcu-alip-takimdaki-sus-esyasi-10-futbolcu-gonderirsek-rahat-sampiyon-oluruz--155907633
10 milyon euronun altında bir bütçeyle başlandı şimdiki değer kasada 56 milyon euro para var takımın değeri 150-200 milyon euro
https://forum.donanimhaber.com/1-milyon-euro-alti-hwang-in-beom-yas-23-orta-saha-2-yil-sonra-15-20-milyon-euro--141474854
Harcanan 38 milyon euro
1 - Alejo Veliz (Yaş 19) - Forvet 4 milyon euro
2 - Kaiki Bruno (Yaş 20) - Sol Bek 700 bin euro
3 - Daniel Junior (Yaş 20) - Orta Saha 1,4 milyon euro
4 - Arif Aiman (Yaş 21) - Sağ Kanat 450 bin euro
5 - Mustafa Erhan Hekimoğlu (Yaş 16) - Forvet 50Bin Euro Altı
6 - Adrian Leon Barisic (Yaş 21) - Stoper 2 milyon euro (daha da ucuza alınabilir)
7 - Dal Varesanovic (Yaş 22) - Orta saha 1 milyon euro
8 - Bernhard Zimmermann(Yaş 21) - Forvet + sağ/sol kanat 1 milyon euro
9 - Liam Morrison (Yaş 20) - Stoper 300 bin euro
10 - Claudio Echeverri (Yaş 17) - Orta saha 4 milyon euro
11 - Thomas Kristensen (Yaş 22) - Stoper 4,5 milyon euro
12 - Tobias Slotsager (Yaş 18) -Stoper - Sağ Bek 1,5 Milyon Euro
13 - Oscar Schwartau(Yaş 17) - Forvet Arkası 1 Milyon Euro
14 - Adam Daghim (Yaş 18) - Forvet - Sol Kanat - Sağ Kanat 2 Milyon Euro
15 - Ian Subiabre (Yaş 17) - Sağ Kanat 1,2 milyon euro
16 - Estevão Willian (Yaş 16) - Orta saha /Sağ kanat 10 milyon euro
17 - Gabriel Mec (Yaş 16) - Orta saha 3 - 4 milyon euro
Hayaller NECİP izlemek değildir Bunu oyanatan teknik direktörün ve başkanın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 25 Mayıs 2024; 13:18:51 >
-
Tık Tık Tık 😎
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Prag, Apoel, Braga , Kiev harici her takıma razıyım.
Hareketli Görsel ve Fişekler İyiymiş.
Mourinho Şenol Güneş'in yabancı ve daha masraflı halı bence. O kadar egosu yüksek ki değişime kendini kapatmış durumda.
Sergen veya Şenolu geçiniz
Sergen bugüne kadar hiç takıma uyum sağlamamış ve tutunamamış
Şenol bu rezil kadroyu kuran değil mi kendisi kurmadıysa da bu transferlere izin vermeyecekti istifa edecekti
ucuza Nuri Şahin getirip parayı transferde kullanmak en akıllıca iştir (1+3 yıl sözleşme imzalansın)
Başkasının kuyusunu kazan Samet çapsızın yerine Mehmet Özdileki getirsinler (Beşiktaşa 5 yıl boyunca beşiktaşa teknik direktör olamaz şartı konarak göreve başlasın Nuri Şahinin kuyusunu kazmasın)
Yönetim bu kadar basit işi bile yapamıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 25 Mayıs 2024; 13:30:7 > -
Düşecekler hocam. Hatay rizeyi yenecek. Ankaragücünun trabzonu yenme ihtimali yok normal şartlarda. Bursa'nın yanına doğru yola cikacaklar
Trabzon verir bence maçı, 3.lük'de garanti, yedeklerle çıkarlar muhtemelen. Umarım tersi olur tabii de lanet takım küme düşer.
Çorumsporun İsmini Yadedelim. En Büyük Başarıları Çorlu İsmiyle Karışmasın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopali08 -- 25 Mayıs 2024; 13:51:16 >
Kupayı Kaybettikten Sonra İçeride Yenilmek Sıkıntı Çıakrır. Maç Seyircisiz Sanırım. Yine de Her Şey Olabilir.
Cenk Milli Takım Konusunda da Montella Son 15 Dakikalarda Sokacak Oyuncu Profilinde Düşünmüş Olabilir. Eski Tecrübeleri de Var. Bizim İçin Sıkıntı Yok. Kadroda Doğru Düzgün Forvet Yok Zaten. Semih ile Kadroda Kalmayı Başarırsalar Ne Ala Ama İkisi Birlikte 26 ya Kalamaz Görünüyor.
Şikeli oyunun nasıl döneceğini yazayım
Federasyon tarafından planlanan
1 - Hatay Rizeyi yener (Hakem bilerek kırmızı kart göstermediği taktirde)
2 - Konya - GS maçı oyunun maç dakikaları federasyon düzenine göre gider ( Tahmin bu maçta ilk golü GS atar sonra düzene göre maç beraberliğe bağlanır veya TS - Ankaragücü maçına göre ayar çekilir)
3 - Hatay ve Konya ligde kalır
4 - Ankaragücü küme düşer (Küme düşmesinin nedeni bu sene sahada yapılan olaylar)
PLANLANMIŞ TÜRKİYE LİGİ FEDERASYON KİTABI BÖYLE YAZILIR
Federasyon böyle basit, ucuz, pislikle dolu bir kitap çıkartır
Benim düşümcem
1 - Hatay Rizeyi yener ligde kalır
2 - Konya - GS maçı (beraberlik veya GS galibiyetiyle sonuçlanır)
3 - Ankaragücü küme düşer
BU KİTAP Sezon başı yazılmıştır
Unutmuşum FETÖ olsa Lig Fikstürünü bile bu şekilde dizayn ederdi
Beşiktaşın ligde en güçlü olduğu dönemlerde BJK GS maçları şu şekilde olur ( 9-10. haftadan sonra ilk BJK - GS maçları oynanır 18 - 20. haftadan sonra GS - BJK maçları olur)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 25 Mayıs 2024; 14:12:49 >
-
Barcelona büyük bir sürpriz olmazsa Xavi'nin yerine Hansi Flick ile anlaşmaya vardı Xavi'nin gideceği açıklanmıştı. kaynak: Fabrizio Romano
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 25 Mayıs 2024; 14:1:21 >
Eger ki risk almayıp iyi bir kadro kuracaksak Nuri Şahin yerine yabancı tecrübeli bir hoca ile anlaşılması lazım. Yalnız çok az hoca 1+3 yada 1+1 şeklinde anlaşmayı kabul eder. Mehmet Özdilek karakter olarak çok sevdiğim çocukken de örnek olarak aldığım bir futbolcu ama sanki bu görev için de yeterli olmayacaktır gibi geliyor. Samet Aybaba içinde aynı fikirdeyim.
Kısacası yabancı tartışılmayacak başarılı bir hoca ve iyi bir kadro Türkiye ligi için yeterli olur. Türkiye'de sportif direktör bence gerekli değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 25 Mayıs 2024; 13:59:23 >
Trtspor Yıldızda Tekerlekli Sandalye Şampiyonluk Maçı Var. Fenerbahçe Beşiktaş. Başa Baş Gidiyor
Edit: Ben Açtıktan Sonra Yenilen Üçlüköerke Maçı Kaybettik. Hucum da Etkisizdik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopali08 -- 25 Mayıs 2024; 14:26:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X