Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (2796. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56.345
Cevap
126
Favori
1.328.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27942795279627972798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kupayi aldik cok super oldu tebrikler. TR ye ziyarete geldim babamla izledik maci acayip keyif oldu bu sabah cocuklugumda oldugu gibi gittim spor gazeteleri aldim keyif yaptim.

Benim actigim sezonun konusu tarihin en kotu sezonu oldugu icin biraz uzulmustum, en azindan actigim konuda bir TR kupasi kazanmak benim icin sevindirici oldu.

Herkese guzel gunler dilerim.

• inonu88 kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam hepimiz üzüldük konuyu kimin açtığının bir önemi yok dün 3 /4 yıllık kederden sonra hepimiz çok sevindik ömrü hayatım boyunca ben Türkiye Kupasına bu denli bu kadar fazla sevineceğime ihtimal vermezdim ama demek ki oluyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 25 Mayıs 2024; 0:22:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Red Alert kullanıcısına yanıt

Beşiktaşın çok eksiği (en az kaliteli 5 yerli ve şampiyonlar ligi seviyesinde 5 yabancı) var süt kupası başarısızlığı kapatamaz liderden 43 puan fark yemişiz

Bu adamların Beşiktaşta oynayacak yeteneği yok Anadolu kulübüne gitseler küme düşmeye oynarlar

Pompon kızlardan defans oyuncusu olmaz

Colley

Necip

Musrati

Masuaku 

Worrall

Swenson

Amartey

Bu kupayla övünen yönetici varsa derhal istifa etsin

SÜT KUPASI

İhlas Haber Ajansıyoutube
    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Çok da önemli bir şey değil bu süt kupası sonuçta. Biz ligde lider olarak devam ediyoruz. Şampiyonluğu da alacağız kimsenin şüphesi olmasın" dedi. Beşiktaş’ın Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fenerbahçe’ye 1-0’lık skorla mağlup olup kupaya veda ettiği maçın ardından Fikret Orman önemli açıklamalarda bulundu. "Bizim için çok önemli bir maç değil" diyen Fikret Orman, "Ancak Fenerbahçe ile oynadığımız için önemli bir maç oldu. Demeçler ve her şey çok gerdi. Futbol sahada oynanan oyun ve yöneticilerin bunu germesine gerek yok. Oyuncularda gerildi ve gereksiz bir gerginlik oldu. Bu da bize riayet etti ve çok da önemli bir şey değil bu süt kupası sonuçta. Biz ligde lider olarak devam ediyoruz. Şampiyonluğu da alacağız kimsenin şüphesi olmasın. Bizim için de pek abartılacak bir şey değil. İlk defa Beşiktaş Fenerbahçe ile maç yapmıyor kazanıp kaybetmiyor. İlk defa da kazanıp kaybettiğimiz bir maç değil. İnsanlar üzülüyor ancak Fenerbahçe ile oynadığımız için üzülüyor. Şu maç başka biriyle oynansa çok da bizim açımızdan önemli değildi. Biz önümüze bakıyoruz. Biz lideriz ve bu yolda da devam ediyoruz. Allah’ın izniyle de üçüncü yıldızı takacağız" dedi. Hakeme bakmamaları gerektiğini söyleyen Orman, "Tosic’in yaptığı takımı 10 kişi bıraktı ve bu da doğru bir hareket değildi. Biz kendimize bakacağız ve hakemin performansı da düşüktü. Çok gergin bir maçtı ve herkes kendi evine gitsin" diye konuştu. ====================================================== İhlas Haber Ajansı YouTube Kanalına Abone Olmak İçin: ► http://goo.gl/ZtrNFV İhlas Haber Ajansı Resmi Web Sitesi ► http://www.iha.com.tr İhlas Haber Ajansı Sosyal Medya Adresleri ► https://facebook.com/iha.com.tr ► https://twitter.com/ihacomtr ► https://instagram.com/ihacomtr/ ► https://plus.google.com/+ihatr_ihacomtr/ İhlas Haber Ajansı hakkında http://www.iha.com.tr/hakkimizda.html İhlas Haber Ajansı’na ulaşmak için ►http://www.iha.com.tr/hakkimizda.html
    https://www.youtube.com/watch?v=jt4Ne31D_bM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 25 Mayıs 2024; 1:35:31 >

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    Her öneri ayrı bi facia. 11 ay önce Amartey sağ beke Onuru orta sahaya yeterli görüp 11 e yazmışsın. Musrati mi oynayamaz oldu?

Edit: önerdiğin baniya ts de full yedek bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 25 Mayıs 2024; 1:25:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amartey unutmuşum ekledim

Baniyayı alsınlar Beşiktaşta iş yapmazsa adam değilim Abdullah Avcıyla zaten kavgalı hemen alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 25 Mayıs 2024; 1:34:1 >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Gördük konuda yine gömmede dünya birincisiydiniz maşallah 

• bjkyener kullanıcısına yanıt

SEN ANÇ'yi öven. "Merak etmeyin bu sene şampiyon olacağız" adam değil misin :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7-Quaresma -- 25 Mayıs 2024; 6:21:20 >
  • Zamanında ANÇ ve Şenol a (yanlış anlaşılmasın sevenlerini fikir belirtenlerini değil, ona buna çemkirenleri saldıranları elbette) güzelleme yapanları, aklını yitirmiş mezarlık kumarbazı vaziyetinde %99 şampiyon olacağız diyen ANÇ yi alkışlayan ergenleri (buradaki ergen lafı da gençlik olarak algılanmasın, 35 inde olup da halen ergenlikten çıkamamış insanlar da var, 20 yaş grubunda olup da gayet olgun gençler de) de banladım zamanında. Ancak şimdi başka arkadaşlarla yazışmalarından görüyorum ki bir-iki tanesinde zerre utanma yok ve hala aynı yıkıcı kafadalar

İnsan biraz utanır, eski yazdıklarınız ortada ..keşke ANÇ şahsına özel bir takım kuraydı da sizi de oraya fanatik yazdırsaydı..hep beraber batırırdınız güzelce  

• Pendikspor, kulüp rekoru kırarak Galatasaray'dan 3m € bonservisle aldığı Fredrik Midtsjö'yü bedelsiz olarak Eyüpspor'a vermiş.

• WmLord kullanıcısına yanıt

CM 02/03 taktiği bu. Yeni menajer açıp Lyon seçerdim. Esas profilime dönüp Pernambucano’ya 1 euroluk teklif verirdim. Diğer profile geçip teklifi kabul eder ve bedavaya alırdım böylece.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WmLord kullanıcısına yanıt

Pendikspor'u Araplar aldı herhalde  

• Beyler Mourinho transferi hakkında ne düşünüyorsunuz alabilirmiyiz

• Tebrikler rakip arkadaşlar. Bu sezonun üzerine bu kupa gerçekten iyi gelmistir ve umarım büyük bir sürpriz olmazda yazın süper kupada görüşürüz :))

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Bu konudaki Beşiktaşlıların %60 ı sosyal medya beşiktaşlısı Beşiktaşı sosyal medya platformu gibi görüp kızıp küfür edip galip gelince ettiği küfürleri kızdığı şeyleri kim yaptı derler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Aynen cok feci sevindik ya. Ben ta gelmeden hayal ediyordum babamla izleri vs diye yilda 2-3 mac denk geliyor birlikte.

Hala gazeteleri okumayi bitiremedim 20 kere ozeti izledim.

• Mou gerçek değildir zamanlamasıda kötü oldu, sezon finaline çıktığın hafta mou konuşuldu. Şahsen kibrini severim ama oynattığı oyunu sevmem. Çalıştırmadığı TT hala para alıyor 'avcı'nın bizden aldığı gibi' para önemli bu zat için.

Son altı takımdan 80 mılyon üzeri tazminat almış birine para vereceğime futbolcu alırım.

• Her fırsatta maçın özetini izliyorum kafayı mı yedim ne:)

• tartekin kullanıcısına yanıt
    Zaten bir tanesi meşhur sadece millete laf atmak için mesaj atıyor. Hiçbir fikir yok mesajlarında. Sadece o bunu dedi şu bunu dedi yok oturduğunuz yerden hocalık yapıyorsunuz cart curt. Mesela sizinle de zıt düşüncelerimiz oluyor, biraz tez canlı olduğunuzu belirtiyorum eleştiri konusunda, ama en azından bir fikir sunuyorsunuz. Bu kişide öyle birşey yok, direk herkese sataşıyor.

• R-Kartal kullanıcısına yanıt

Bazen bu konuda böyle yorumlar okuyunca diyorum ki rezalet bir kabus gördüm aslında Beşiktaş şampiyon. Sonra açıyorum puan durumunu bakıyorum liderden 50 puan fark yemiş bir Beşiktaş var.

3. olur Avrupa Ligi derken 3.lük gitti. Trabzon kupayı alırsa 4.olur Avrupa gideriz derken 4.lük gitmiş. 3 hafta daha olsa 6. olacağız

Kupayı aldık ve bu sezon affedildi mi yani? Dua edin %60 sosyal medya taraftarı 10 sene 15 sene önce olsaydı bu taraftar sahaya girer tek tek tokatlardı.

Aybaba’nın dediği gibi çürümüş oyuncularla dolu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • corcıao kullanıcısına yanıt
    Pahalı, eski kafalı, inatçı ve yüksek egolu bir hoca. Bence FB'nin (Tadiç hariç) aktif kadrosuna daha uygun bir tercih olur.
    Biz alırsak 11'e 3 yeni stoper, 2 yeni bek, 1 yeni kanat, 1 yeni forvet, 1 yeni 8/10 numara zaruri.
    4-2-3-1 veya 4-3-3 oynatan iyi bir hoca gelse 11'e 2 yeni stoper, 1 yeni kanat, 1 yeni forvet ile epey fark yaratır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 25 Mayıs 2024; 12:19:8 >
  • 
Sayfa: önceki 27942795279627972798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.