Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (2794. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
56.345
Cevap
126
Favori
1.328.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27922793279427952796
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bacak arasını kim yedi alanı kim boşalttı? Dursa olduğu yerde colley ile başa baş kalmazdı adam. Necip yine önde basıp basıp gitti bütün maç. İki top uzaklaştırdı diye iyi oynadı sanıyorsunuz. 5-10m tl para veriyoruz canla başla mücadele etmemekte başka şansı yok bu vasıfsızlıkla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BJK kullanıcısına yanıt

Adam yavrusu kadar kaldığı onaku devinden kaç hava topu çaldı necibe laf edenler bir gün taş olacak bak gör 

• Hala Necip konuşulması çok anlamsız..kendisine jubile teklif edilip, münasip bir plaket ,seromoni neyse gönderilmeli..Artık yeni bir çağ açmalıyız..2-3 kişiden fazlası bu takımda kalmamalı..Kasımpaşa maçında da full gençlerle çıkalım derim..Yenilsek de artık sorun yok..Gençlerimizi seyrettirin bize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 24 Mayıs 2024; 15:48:34 >
  • yeniçağ gazetesi
    Hasan Arat o ismi protokolde görünce çıldırdı. Üstüne yürümeye kalktı
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/hasan-arat-o-ismi-protokolde-gorunce-cildirdi-ustune-yurumeye-kalkti-800899h.htm

Başkan sana helal olsun .Hadsiz ve gereksiz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç e haddini bildirmişsin ..İnşallah aynısını bir punduna getirip ,Küçükekşi denilen badem bıyıklı kele de yaparsın..ARKANDAYIZ !!!

• yeniçağ gazetesi
    Abdullah Avcı 'Rakip bizi yasladı. İçimize girdi' dedi. Trabzonspor taraftarı çıldırdı
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/abdullah-avci-rakip-bizi-yasladi-icimize-girdi-dedi-trabzonspor-taraftari-cildirdi-801139h.htm

AVCI da rot balans, yiv set kalmamış..acayip laflar ediyor   EDİT : Gazete nin başlığını biz buraya yazsak 1 hafta uzaklaştırma alırız garanti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 24 Mayıs 2024; 15:52:9 >
  • Dün maçı izlerken hiç foruma bakmadım, iyi ki bakmamışım. Maç öncesi kadroyu eleştiren futbol uzmani yorumcular, 3 5 gol yeriz eleniriz diyen karamsarlar, belli oyunculari eleştirmekten ( maçın yıldızı bile olsa ) bıkmayan bir topluluk, yeni yönetimi eleştirmekten bıkmayan bir başka topluluk, yeni transferleri eleştirmeye başlayan bir başka topluluk diye uzar gider.

Arkadaşlar hayattan biraz keyif almaya bakın ve anın tadını çıkarın. Buraya sürekli eleştiri ve negatif seyler yazıp birbirinizi artilayınca stres mi atıyorsunuz bilmiyorum ama bu yanlış. Kupanın üzerinden daha 24 saat bile geçmedi yine aynı oyuncular aynı konular dönüyor. Aynı takımı tutan, aynı ilgiye hobiye sevdaya sahip insanlar birbirine giriyor.

Tartışmak çözüm bulmak tabii ki mantıklı ama karşı tarafa empati yapılmıyor pek de artık burada. Sürekli haklı olma kaygısı var. Diğer takım forumları da böyledir belki, o kadar vaktim yok onlari da okuyacak.

Forumda kimse Necip, Salih, Cenk, Onur vb. çok iyi oyuncular demiyor. Daha iyilerini getirecek imkan var mı? Varsa da takım içi uyum, maaş dengesi, arkadaşlık ilişkileri, bu oyuncuların yine form tutma ihtimali ( maçın yıldızı eleştiri bombardımanına tutulan Salih ) ve hatasina rağmen en iyilerden Necip vs.

Stoperde Pepe, Marcelo, Tosic vs. var da Necip oynuyor sanki. 5 teknik direktörden de iyi bilemezsiniz arkadaşlar. Bu oyuncu 10 yıldır 15 yildir ana takımda bir şekilde forma buluyor. Demek ki Beşiktaş seviyesinde. Deneyimlemediğiniz şeyler hakkında bu kadar yorum mantıklı değil.

Biz kendi hayatımızda neyi düzeltebiliriz biraz da buna kafa yoralım, dolar milyoneri futbolcular ve yöneticiler bir şekilde çözüm bulacaklardir. Biz de hobimiz ve mutlulugumuzu paylaşalım burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 24 Mayıs 2024; 15:57:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mitescere kullanıcısına yanıt
    Belinden ameliyat oldu, yatıyordur evinde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yeniçağ gazetesi
    Hasan Arat ile TOKİ başkanının kupa maçında kavga ettiği görüntüler ortaya çıktı
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/hasan-arat-ile-toki-baskaninin-kupa-macinda-kavga-ettigi-goruntuler-ortaya-cikti-801035h.htm

Başkan ,TS li TOKİ Başkanına da gereken ayarı vermiş   Helal olsun , Trabzonlu ANÇ den sonra doğru hareketler nihayet..hadsizleşene gereğini yapmalı böyle koskoca Beşiktaş ın Başkanı !!

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Bu saçmalıklara kafa yoramayacağım. Bir şekilde yollayacak yönetim artık. Bir bizde var bu maaşı çok gitmiyor olayı. Fener Samatta'yı falan kiralaya kiralaya çıkardı elden. En kötü sağa sola kiralayacaksın takımda durup yer kaplamasından iyidir belki adamların işine yarar form tutar da kurtulursun.

• Beşiktaş seneye lige ambargosunu koyacaktır. Takıma inancım tam

• bu arada kazanmışken söyleyelim çok büyük eyyamcı **** Ali Şansalan!

+5 verdiğin uzatmada ne oldu da 10 dakika oynattın?

Serdar Topraktepe gibi mülayim sakin bir adamı bile çıldırtıp kırmızı kart gösterdin. Allah belanı versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 24 Mayıs 2024; 16:8:17 >
  • ilker07 kullanıcısına yanıt

siz şimdi musrati'nin dünyanın en kötü oyuncusu olduğunu, kazıklandığımızı kabul etmiyor musunuz? üstüne bir de maçın en iyi oyuncusunu eleştirip, "eleştirmezsen vasata alışırsın" gibi üstten konuşmalara katılmıyor musunuz? bu sezon başarısızlığın eski yönetimlerle hiçbir bağı olmadığına, hepsinin hasan arat yönetiminin suçu olduğuna da mı inanmıyorsunuz? sırf samet aybaba aldı diye svensson eleştirmeyelim mi yani şimdi?

neyse, şaka bir yana, bazen böyle reality check okumak güzel oluyor. haklısınız. kişisel gelişim her şeyin önünde olmalı. her zaman haklı ya da mutlu olamayız. elinize sağlık.

• Konu canlandı resmen ölü toprağını attık üstümüzdeki. Bayadır görmediğim üyeleri görüyorum son 2-3 gündür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  üstat ne anlatıyon sen ya maaş indirimi yapmış mış Beşiktaşta oynuyor bu arkadaş farkındamısın sen necip için bundan büyük lütuf olabilirmi bizden gitse adresi sütlüce mezbaha spor yapmayın böyle hizmetini etti hakettiğinden fazlasını aldı necipin hayatında Beşiktaş olmasaydı muhtemelen şu anda sanayideydi.

• Umarım bu hafta sonu Ankaragücü denilen, provokatör, yandaş ve çakma takımın küme düştüğünü de görürüz 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 24 Mayıs 2024; 16:54:35 >
  • Modric ve Camavinga gibi oyuncular var çünkü hocam biz de Real Madrid'den iyiyiz yoksa vasata alışırız

Bu yorumları yapan arkadaşlarımızın umarım öğrencilerse dersleri vasat değildir, çok iyidir ; iş hayatındalarsa 3 haneli gelirleri, muhteşem üretimleri, ticaret uzmanlıkları vs vardır. Malum vasata alışmamak lazım

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 24 Mayıs 2024; 16:48:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camavingayı alabilir miyiz acaba? Çok iyi katkı sağlar

• ilker07 kullanıcısına yanıt

necip,salih,onur,cenk ten daha iyisini bulmak için çokmu para harcamak gerekiyor ben anlamadım yoksa adam akıllı bir scout ekibiyle bunlardan en azından daha faydalı sını uygun maliyetle bulanamazmı,bu takımı bu hale taraftarmı getirdide bütün tasarrufu taraftarın yapması bekleniyor biz anadolu takımınımı tutuyoruz başarı beklemeyelim ben anlamadım hocam,necipi eleştiriyoruz neden hemen her maç hata yapıyor diye,eleştirmeyelimmi para yok diye sadece yüreğiyle oynamasına alkışmı tutalım anlamadım seni.

• Şu lanet sezon da büyük bir sevinç oldu bu kupa bizim için normal de çoğumuz umursamaz belki TR kupasını ama bu sene çok şey anlam ifade ediyordu o yüzden böylesine sevindik. Tersi bi sonuç olmuş olsaydı çok zor bi yapılanma süreci olacaktı Avrupa kupasına katılım olmayacağı için,getirmek istediğin oyuncular teklifi geri çevirecek 5 vereceğin yerde 10 çıkacaktı cebinden karmaşa hali devam edecekti. Neyse ki bunlar yaşanmayacak şükür aldık kupayı tarihin en anlamlı Türkiye kupası olarak hatırlayacağız.

• Dünle alakalı tek sıkıntım normalde cenk ve salihe yol verecektik ama salihi tutarlar artık🤦
    Üzülerek söylüyorum ama necip futbolu bırakmadığı sürece takımdan göndermezler.takımda kaldığı taktirde de bir şekilde oyuna girer🤦
    Dün muçinin o bölge de olmayacağını görmüş olduk
    Semihi bu sene yüksek meblağlara satamayacağımz sakatlık problemleri nedeniyle belli oldu

• 
Sayfa: önceki 27922793279427952796
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.