Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (2793. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
56.345
Cevap
125
Favori
1.330.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27912792279327942795
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üstad bence necip sizde bir takıntı olmus dün ilk golü onun taraftan yedik yine yine yine,rotasyon için 10 senedir tercih necipse ve sen hala dursun diyorsan bence sen takıntı yapmıssın.

• Seneye UEFA Avrupa Ligi Kupasi kaptanımız Necip Uysal ellerinde havaya yükselecek ona göre ayık olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey olsun Necip+Kupayı ben sırtımda gezdiririm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3. olan takımdan bir ay sonra avrupada ilk maça çıkıyormuşuz

&#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

bence çok büyük bir avantaj.

çebi olsa eylül'ü %100 beklerdik.

yeni yönetim transferleri erken halledebilirse bu durum müthiş bir fırsata dönüşür.

• 22 Ağustos güzel tarih aslında çünkü lig başlamış olacak ve maç kondisyonu olacak takımın.

Tabii ki ne zaman olursa olsun hazır olmalıyız. Haziran ayının en geç ilk haftasında hoca belli kadro planı belli olması lazım kulübün. Yaz kampı düzgün geçmeyince neler oluyor gördük.

• mitescere kullanıcısına yanıt

Peki ya beni

• BlacKartal78 kullanıcısına yanıt

Ben niye takıntı yapayım, Necip bu takımın kaptanı, siz isteseniz de istemeseniz de bu takımda kalacak. Ha oynar, oynamaz ona zaten gelen teknik direktör karar verir.

BJK başarıya odaklı olduğu kadar, vefa nedir bilen bir camiadır. &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı 

• omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Karaktersiz iş ahlakı 0 gitsin nereye gidiyorsa ben geçmişini ve şuanı sildim hiç bir şekilde iyi anılmaya layık değil herkes hak ettiğini görür / yaşar eskiden bir dirhem vardı onu Kendi elleriyle yok etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 24 Mayıs 2024; 15:12:57 >
  • Aboubakar ve Cenk oyuna alma olayını anlamıyorum. Keşke 5 hoca da karşımıza geçse ve açıklasa. Skor tutacaksın, kontra arayacaksan Semih’i al son 20 dakika zaten ağrım var diyorsa da Oxlade’i al. Aboubakar ve Cenk en son geçen yaz koşan adam. Daha ne bekleyip oyuna alınıyor ki bunlar.

Neyse artık yormak istemiyorum kendimi Cenk sözleşme bittiği gibi çıksın gitsin. Abuş da yazın kim ne veriyorsa alsın. Gerçi sorun Abuş’a kim yıllık 3.5 verecek de sözleşme imzalatacak. Gitmez ki yatar burada

• BJK kullanıcısına yanıt

necip bizde sevabına oynadı galiba senin yazdıklarından bunu anladım ben para falan almadı dimi vefa yetmez kulübün tapusunuda verelim bence.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Abu,Ox ve Rebic'in sözleşmeleri kıyak olduğundan gitmeleri için bir sebep yok. Sonuçta o paraları başka kimse vermez. Transfer sezonu zor ve sancılı geçecek.

• BJK kullanıcısına yanıt
    Dün necip yüzünden az daha sezonun en kritik en önemli maçı elden gidiyordu ne vefası? necip'e rağmen kazanılan bir Final her zaman olduğu gibi.

• erAn_ kullanıcısına yanıt

Abubakar çoktan bitti zaten yani, ilk fb maçında&#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı  Ghezzal saatli bomba patlama saati belli değil ama yedek olursa belki iş yapar. Musratiye çöp diyen futbol konuşmasın hiç adamın pasları alacak değerlendirecek 2 3 iyi adamla baya iş yapar&#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı 

• mitescere kullanıcısına yanıt

Tek tesellim bu adamların futbol oynamak isteyeceği bu yüzden daha az kazanıp gidebilirler. Yoksa burada kalmaları futbol hayatlarının bitmesi demek. Tamam para kazanacaklar ama son kontratları olacaktır.

• Çok mutluyum. Kupayı kazandık.

Kupayı kaptanımız Necip'in ellerinde yükselmesini görmek ekstra sevindirdi beni.

Eğer hakkımız yenmeseydi bu sene şampiyonduk.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Umarım öyle olur yoksa hem kontenjan hem de maliyet olarak çok zorlanırız.

• bjkyener kullanıcısına yanıt

Hey Allah'ım hala küstürülmüş diyor&#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı 

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Valla orada sadece Necip'in suçu yok, 2 metrelik adama kaleye kadar refakat eden Colley ve vuruş sırasında ayakta durmayıp yere yatan Mert'in bile suçu var.

Bu hatasına rağmen Necip ondan sonra gayet iyi oynadı.

Sizin Necip nefretiniz yüzünden , yetenekleri sınırlı ama canla başla oynayan Necip'i her defasında savunmak zorunda kalıyorum.

• BlacKartal78 kullanıcısına yanıt
    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı
    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalıfanatik
    Beşiktaş'ta Necip Uysal'dan maaş indirimi! - Beşiktaş (BJK) Haberleri - Spor
    https://www.fanatik.com.tr/besiktas/besiktasta-necip-uysaldan-maas-indirimi-2161729
  • 
Sayfa: önceki 27912792279327942795
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.