< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 8 Kasım 2024; 12:2:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (1573. sayfa)
-
-
En Masum olan Futbolcumuz kendisi çünkü bu adamda yaş var bu adama Hürmet edeceksin pozisyon hatırlayacaksın Hürmet et o gerisini halleder zaten yeter ki saygıda kusur etme adama bek kovalatıyor Bizim takım en az 60-70 dakika boyunca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 8 Kasım 2024; 12:9:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dk 5 den itibaren dinleyin. Biz söyleyince kötü oluyoruz. Musrati bu takımda ilk 11 e yazılacak 2. İsimdir Rafadan sonra.
Serbest SekizyoutubeSTOPER SIRTLAYAN SEMİH'İ ÖZLEMİŞİZ | Al-Musrati'li Orta Saha, Hücumdaki Beceri Eksikliğihttps://www.youtube.com/watch?si=z9yCcIeYwDtBmPGF&v=e9WjSXcHgng&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
hocam Bu adam altın ayakkabılı top class forvet ama ceza sahası içinde etkin.
maç içinde bakıyorum, adam orta sahaya kadar gelip istasyon olmaya çalışıyor, uzun top indirmeye çalışıyor, 3 kişiyi geçip gol atmaya çalışıyor.
şu adam doğru kullanılsa şu an 15 golü vardı, böyle özel adamlar doğru kullanılmadığında gerçekten maç içinde kahroluyorum.
dikkat ettiniz mi bilmiyoum ama rafa silva bariz adam seçerek oynamaya başladı, çoğu pozisyonda uygun olan adama pas atmıyor çünkü o oyuncunun pozisyonu batıracağını biliyor.
kadromuz çok dengesiz, ben bu seneyi çoktan kapattım, önümüzdeki sezonun kadrosu hazırlanmalı ve gio suz olmalı.
-
Atletik, orta sahası fizik olarak güçlü takım bu ligde her şekilde 3 yapar. Araya kaliteli ayakta sokarsan şampiyon olursun. Bizim tartistigimiz konuların toplam özeti budur. Beşiktaş takımında nerden baksan son alınan 3 futbolcu benden çevik değil.
Ben farklı düşünüyorum. Yani evimizdeki maçlarda kesinlikle oynamalı ama deplasmanda güçlü takımlara karşı hala kesin değil bende. Mesela lyon maçında Ndour olmasaydı bence çok rahat gelirlerdi, geldilee de ama Musrati kimseyi kovalamıyor. Öyle takımlara karşı ben pasımı atarım Gedson koşar olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lyon her halükarda gelecekti zaten. Ancak bizde tek kesici Gedson var o düşünce takım düşüyor. Gedson’u Toreira Medel tarzında bi adamla yedeklemek lazımdı. Onana Ox Ndour Mario hiçbiri bu tarz değil maalesef. Musrati yoksa top çıkmıyor. Lyon maçında da top çıkaramadık ki. Oyuna girince pozisyon bulmaya başladık. Musrati yokken baskı yemememiz bir sebebi de ne Ndour ne Gedson oyun kuramıyor. Bu adamlar topla az oynayacak ceza sahası önüne koşu atacak 8 numara olacaklar. Yoksa sıkıntı yaşarız. Gs de mesela Sara oyun kuruyor daha çok Toreira daha çok kesici rolde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öyle tabi de bu konular hep biz demiştik olayına geliyor. Yani Musrati Ndour hepsinden iyi ona lafım yok ama Musrati Demir Ege Onana Ndour hepsi aynı tipte. Derinlik için Souza tarzı 6 lazım koşacak birini alalım en azından defansif yönü olsun denildi. Olmadı artık yapacak bir şey yok. Devre arasında kim gelir kim gider bakacağız.
Bu arada aynı tipte derken fizik olarak hantallar.
"Alan tutucu oyun kurucu" (deep-lying playmaker) terimi, futbolda orta sahada görev yapan ve genellikle takımın oyun kuruculuğunu üstlenen, aynı zamanda savunma ve atak arasında dengeyi sağlayan oyuncuları tanımlamak için kullanılır. Bu oyuncular, topu alıp dağıtma, oyunu kontrol etme, pas bağlantılarını kurma ve takımın temposunu ayarlama gibi görevleri üstlenirler. Alan tutucu oyun kurucu, hem defansif hem de ofansif sorumluluklara sahiptir ve genellikle iyi bir oyun görüşüne, teknik becerilere ve fiziksel dayanıklılığa sahip olur. Bu oyuncular, takımın pas trafiğini yönlendirir, oyun temposunu kontrol eder ve savunmadan hücuma geçişi organize ederler.
https://medium.com/@NathanBagnallMedia/the-deep-lying-playmaker-football-role-analysis-5b97c8d43a09
---
Oyuncuya kendi profili dışında görev verirsen kötü görünür.
-
Musrati hantal olsa da alanı kaplayıp çok boş alan vermiyor. Ndour 6 olmadığı için yerini çok kaybediyor. Orta alanda büyük boşluk oluşunca rakipler ortadan rahat rahat pas yapıyor. Givo doğruya dönüp başak maçında musratiyle başlamalı.
lyon maçında biz gidemediğimiz için geldiler zaten hiç tehdit yaratamadıkki bencede musratisiz olmuyor deplasmanda olsa iç sahada olsa musrati oynamalı.
-
Malmö maçının 75.dakikasından sonraki 2-0lık takım bozulmamalı. İlk 11 sürekli bu şekilde çıkmalı. Immobile döndüğünde Semih yerine oynayabilir ama Immobile yedeği Semih olmalı. Mustafa artık Ziraat kupa maçı hariç süre almamalı. Muçi sola sağa geçmemeli sadece solda oynamalı. Rafa her zaman forvet arkası olmalı. Musrati Gedson Rafa dokunmasın.
Bence de dostum takımla oynamaya gerek yok iyi oynadığımız maçlarda kim nerede oynadı kim nerede verim verdi belli musrati bizim takım için elzem o olmayınca kaleye gidemiyoruz.
-
musrati'nin yapması gereken şey koşmak değil. souza'nın oyun tarzı farklıydı. hiçbir zaman güvenli bir liman olmadı. çok mücadeleci bir adam oldu. musrati ise sadece fiziğiyle kapladığı alan değil, koca bir çemberi yönetiyor. durduğu yer ve pas atma ihtimali olan alanla.
musrati sahadayken, herkes pas için opsiyon yaratmaya, kendi alanında hareketlenmeye başlıyor. çünkü biliyorlar ki boşa çıktıkları, pozisyon aldıkları anda, musrati en doğru pası en doğru zamanda atacak. bu sebeple takımın oyun gücü yükseliyor. musrati'yi bir şey yapmıyor gibi görürken bile musrati topsuz oyun oynuyor.
yeri gelmişken semih'in de bir 6 numara kadar değil tabii ki ama topsuz oyunu öğrenmesi lazım. o konuda çok kötü. kafasını da kaldırmıyor. bunlar birbiri ile bağlantılı. topsuz oyun futbolda sanıldığından çok çok daha önemli.
Bu dediğini (Aklın Yolu Misali) yapmış olsa Govanni van Bronkhorst Paşa bizi sahamızda 3'lemezdi 4 senedir herhalde tam hatırlamamakla birlikte adamları yenemiyoruz 10 Kişi Trabzon'u yenemedik Antep'e puan hediye ettik Derbiyi kaybettik 12 potansiyel puan maalesef ''Açıkça Buhar oldu'' bu ligin henüz başındayız ama çok çok hani gereği olmayan puanlar bıraktık bu puanları ikinci yarı zaten arayacak takım artık olan oldu dönüşü yok artık takım Maç Kazanma Alışkanlığı edinmeli bu şimdiye kadar göremediğimiz bir şey nedeni çok basit Van brankorst takımla adeta oyun hamuru oynarmış gibi oynuyor bak ben her sene yeni FM alırım az çok bir şeyler öğrendim ''Çalışıyorsa Dokunma'' bu kadar Basit abi işte ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 8 Kasım 2024; 13:38:43 >
-
Genç bir Medel olsa elimizde var ya ne güzel olurdu.
-
Senin salih, amir ikilin şampiyonluğa oynadı önlerinde 10 numaraları bile yoktu. Salih ve amir top çalarmı ? Evet. Salih, amir pas istasyonu olabilirmi ? Evet.
Defans ve ofansı yarı yarıya yakın yapamadığın sürece dirençli takım olamazsın. Musratiyi 8 oynatsan dinamik değil Gedsonu 6 yapsan sağına soluna pas veremez.
Beşiktaş yönetim ve taraftarı bir sistem varmış gibi son rötuşlarını yapmaya çalışıyor halbuki orta alan iskeleti yanlış.
Bu takım ön libero almadan ilerleyemez.
Şampiyon olunan sezon çok güzel bir laf vardı, oyuncular yerini kaybettiğinde sahada josef ararlarmış ki doğru konumlanmak için.
Musrati ve ndour gibi adamları rakip yokmuşcasına geçiyor, buna ne stoper nede bek dayanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 8 Kasım 2024; 14:25:9 > -
-
x (formerly twitter)dewe & pankart 🎨 (@dewe_pankart) on Xhttps://x.com/dewe_pankart/status/1854802165266567621
-
Young Boysa tokatlanan tayfa ve Rigası deplasmanda yenemeyen tayfa UEFA kupası hayallerine başlamış. Ulan 1,5 aydır evinizde maç oynuyorsunuz gece gündüz. Üstüne bu hafta da hala yine kendi sahasında oynayacak. Göreceğiz sizi 2-3 hafta sonra. Ivrıpa matihi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X