Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (1584. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
50.379
Cevap
237
Favori
1.060.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
48. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 15821583158415851586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen hafta sadık ın Rafa yı itmesini hatırlıyor musunuz? hani kırmızı beklediğimiz.

samsun a verilen ikinci penaltıyı da seyrettik hep birlikte.

yorumsuz!

• Mario bu maç iyi oynayacak desem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • su55 S kullanıcısına yanıt

Hoca bence Mario nun bonservisini aldırmaya çalışıyor... Adam kiralık geldi maç sayısına göre bonservisi mi alınacak acaba bilmiyoruz... GVB akıllanmamış hiç malmö maçındaki son 20 dakikada ki 11 o çıkar 3 puanı al... Mario ile kanser gibi oynayacağız yine...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ehmet34 E kullanıcısına yanıt

Ben de geçen öğrendim babası belli olmayan kişi demekmiş TDK anlamı o yüzden artık küfür olarak işlem görüyor.

• Rafayi yine kanada almış Mario oynuyor yok abi biz niye her sene bu takıntılı hocalarla uğraşıyoruz niye adam akıllı bir sistem hocası bulamıyoruz ya

• Hocayı Mario sevdası bitiriyor. Her zaman dk 75’te kurtaramaz Rashica

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Oha babası belli olmayan kişiye p*ç denir

100 yıllık kelimenin ismi ne zaman değişmiş

Yapı lobi TDK da bile var 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kadroyu umursamıyorum şuan cuma gece 1 de maçtan çıkan 3-4 saat uçak yolculuğu ile ülkeye dönen Başak'ı yenemiyorsak çok konuşulacak şey olur zaten

Maç 0-0 giderse kurtarır ama 1-0 2-0 gibi skoda rachizza değil Ronaldo girse kurtaramaz ....

Bende Türkçe yazdım demek ki sende anlamamışsın.Ben bizim takımın süper oynadığını söylemiyorum.Ama kötü oynadığında bizim takımın haklı kartları verilirse, penaltıları verilirse o zaman bu maç satan takımlardan kaybedilen puanlara senin yaklaşman kolaylaşır diyorum.Ali koç söyledikleriyle benim yazdığım farklı şeyler.Ben samsunspor başkanının açıklamalarından tecrübe olarak hissettim o gün zaten maçı vereceğini.Ayrıca bizim takım ligten çekilemez öyle bi ekonomi yok,lobide yok, yok yani.Sen çok yanlış yerden bakıyorsun.

• Bu mario yu umarım ikinci yarı başında çıkartır. 75 gibi falan çıkarırsa falan ağır eleştirilir artık.Umarım mario bugün iyi oynar.Hadi bakalım kadro güzel umarım günündelerdir bizim oyuncular.

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt

Önce sahada konuşmak gerekiyor. Onu yapamadıktan sonra gerisi boş. Biz maçımıza odaklanalım. Bugün de puan kaybı gelirse zaten konuşmaya hiç gerek yok.

• Atı alan Üsküdarı geçiyor. Nasıl şampiyon olduğunun önemi yok. Türkiye'de gündem hızlı değişiyor, o yüzden önce saha dışında kazanmayı bileceksin. Bütün spor kurumlarında gsnin çalışanı daha fazladır. Bu yapıyı kurdularsa sonuna kadar kullanıyorlardır. Armut piş ağzıma düş demeyeceksin, onlar gibi kazanmak için her yol mubahtır diyeceksin.

• Dizilişte sorun var, oyuncu tercihlerinde de sorun var bugün.Umarım hocanın bi planı vardır.Bugün kaybedersek zaten kasımda havlu atıyoruz tekrardan.2-1 içimden bi ses alırız diyor ama hayırlısı bakalımç

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt

Bu takıntılı hocalar hep bize denk geliyor ve sonu hep kötü bitiyor.

• Başakşehirde eylülden beri maç kazanamıyor. Bize patlar şimdi bunlar da.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Muhtemelen 1 1 biter maç sezonu kapatırız bu maçla

• Senelerdir bir türlü herkesin yerli yerinde oynadığı bir ilk 11 göremedik. Herhalde nasip olmadan göçüp gideceğiz.

• 
Sayfa: önceki 15821583158415851586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.