hocam bu adamlar resmi imzayı atmadan hesabında arka plana stadı koyup, birde iş ünvanını yazmaz. bence imzalar atılalı çok oldu... zaten ikinci uyruğu amerika, fridılın arkadaşıdır büyük ihtimalle. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1666. sayfa)
-
-
O zaman bizim için yapılabilecek tek şey kaldı halimize ağlayan bulmak..Mayısa kadar çıldırmadan devam şart..
-
Bunu harbi demis mi ?
-
Evet hatta Mario da iyi bir oyuncu hoca çok istedi.Alismasi lazim dedi.
-
Muçi ve rafa ciddi maliyet. Aynı bölge için birde talisca mantıklı değil.
Fotoğraf çekilip ima'da bulunmadan önce adamın maaşını sorman lazımdı.
Taraftar kızmakta haklı.
Yakın zamanda ya samet aybaba sahaya inecek yada istifa edecek.
Samet aybaba'yı ne kadar sevmesemde. Bu yıl gitti artık, en azından koşan mücadele eden takım yaratır.
Mario'ya 90 dakika tahammül edeceğini sanmıyorum. Forma adaletide geri gelir.
Yönetim önümüzdeki sezon için hoca planlamasını yapsın. Oyuncu değil, hoca !!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 22 Kasım 2024; 16:39:36 > -
Ne taliscası ortasahada 10 tane oyuncu var 1 kanat yok
Hatta Hasan transfer yapmasın tam bir beceriksiz 100-120 milyon euro para harcadı elde sadece rafa var
Bu ikisini alsınlar takım kendine gelir
Niklas Beste (Sol Kanat)
Antony (Sağ Kanat)
Muçi + Musrati + Can + Mario + İmmobile + Onana + Masuaku + Rashica + Chamberlain + Onur + Necip + Tayyip + Ndour = 13 vasıfsız ÇÖP oyuncuyu göndereceksin 2 tane adam gibi NET oyuncu alıp 2 tane de altyapıdan oyuncu takviyesi yapıp yola devam edeceksin
Semihi de satıp Onuachu alacaksın
Dönüp dolaşıp çöp oyuncularla ilgileniyoruz
Mert
Svensson - Paulista - Uduokhai - Emirhan
Antony - Salih - Niklas Beste
Rafa - Gedson
Onuachu
cılız fizik gücü olmayan oyuncu kalmayacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 22 Kasım 2024; 17:12:0 >
-
Aslında kaleci ve 2 stoper yerinede orta saha alinabilirmis,yeni farkettim.
Bu kadrodan bir numara olmaz.hoca ve yönetim gitmeli.takimin yarısında çoğu gereksiz.
Semihi filanda satsinlar bence isteyen varsa.gio onu yiyecek gibi giderayak.
Semih kafasını kaldırarak oynamazsa 3 yıl sonra eldivenleriyle Sivasspor formasıyla görüyorum. -
Takımda eksikler varmı var ama Beşiktaş forması bazı şeyler için başlı başına yeter. Bizim puan kaybettiğimiz takımlar bizden çok mu iyi değil. Bazen sinerji kaybolunca herşey yokuş aşağı gider malesef. Birde aslında en büyük sıkıntı hoca konusunu tam net olarak çözememiş olmamış. Son senelerde en büyük sıkıntımız oldu.Misal Şenol güneşin 2. gelişinde ligin 2. yarısında aynı takımla sadece hoca farkıyla puan bakımından çok iyi toparlamıştık. Sonraki sezon yönetimsel sıkıntılar ve çok kötü kadroyla iyice dibe vurduk. Öncesine gidersek sergende ara sezonda gelip kötü giden takımı toparlayabilmişti. Sonraki sezon şampiyon olmuştuk. Ha sonra yine sergenin yönetimin hatalarıyla yine dağıldık o ayrı. Ama şuanki hocalarda o kıvılcımları bulmak zor...Gvb ye destek vereli diyoruz veriyoruz ama 65. dk takıntısı var maç ne olursa olsun değişiklik yapmıyor. yaptığı değişiklikler çok tartışlır vs vs uzar gider.
Toplayacak olursak kadrodan en iyi verimi alcak çokta kasmayacak bir hoca bulabilseydik eğer şuan tartıştığımız çoğu şeyi tartışmıyor olacaktık..
-
JOAO MARIO Önceki yönetim almış olsaydı hasan arat şu an feci şekilde gömüyordu oyuncuyu.Ama kendi alınca süper yıldız oldu.Sevmiyorum böyle iki yüzlü açıklamaları...Bu arada önceki yönetimi korumuyorum kendilerindende nefret ederdim.Ama eğriye eğri doğruya doğru.
-
Bakın, dedikleriniz doğru ve verdiğiniz örnekler de yerli hocalar..Hele bizim durumumuzdaki yeniden yapılanma (artık ne derecede gerçek ? belli değil) gerektiren takımlar için yerli hocalar şart..Belki denilebilir ki takımların zaten %90 kadrosu yabancı ne fark eder? Ama öyle değil..Yerli hocalar; ligi, rakip takımları, hakemleri, rakip hocaları, TFF yi kime nerede ne ayar vereceklerini bilirler..Çilekeş ortamlara kolayca adapte olurlar..Yabancılar, ancak kadrosu oturmuş sıkıntıları az takımlarda başarılı olurlar desem o bile değil..ligimizde şampiyonluk yaşayan son yabancı teknik adam, 2006-2007 sezonunda Fenerbahçe ile Brezilyalı Zico olmuştu. 17 sene geçmiş
Konu harici ; takımda ilk 11 de kesinlikle yer alabilen ve kaleci hariç kaptanlık bandını takabilecek, milli takımda oynayabilen 2 yerli oyuncu şart..bu da bizim eksiğimiz..Mert de artık çabalama kaptan ben gidemem diyor. Seneye ciddi para harcanması gereken mevki
Bu düşünce ile ben hep yerli hoca istedim ama olmadı..Nasip kısmet bir dahaki seneye..
-
Bunu yapmayaydı iyiydi Umutlandı insanlar doğal olarak .. Bu sünnet çocuğu yerine illa selfie lazımsa, çektir bir Victoria Secret meleği ile ,gözümüz gönlümüz açılsın
-
Hoca şart..ama dünya çapında olması da şart değil..Amca oğlu kontenjanından abuk subuk transferler yaptırmayan, hatalı yönetimlerin önünde siper olmayan, herkesi mevkisinde oynatıp, değişiklikler için son 5 dk yı beklemeyen, seyirci ile dalaşmayan, az konuşup çok çalışan, haysiyetli şerefli top oynatan, disiplinli, düzgün bir hoca ..Böyle adama hasret kaldık yahu . Çok şey mi istiyoruz anlayamadım
Bunca futbolcuyu bulan H.Arat beyin 20 küsur ülkedeki scoutları acaba gelecek vaat eden bir hoca da bulabilirler mi diye de düşünmüyor değilim
-
Ara transferin son günü noname bir kanat gelir.
planlama işi cidden varsa onanaya şimdiden klüp bulunup kanat ve forvetin işi ocak 1 e kadar çözülmelidir! -
Hayirli olsun talisca fb anlasmis..hasan arat rafa silvanida alip gidebilirsin..rafa silva sana yeter .. -
Hocam Rafa yı almasın gene de..J.Mario yu alsın giderken..zaten çok beğeniyor..temiz ,iyi ahlaklı filan diyor..yardım kuruluşlarından birinde işe yerleştirir.. ..biz de ha bugün ha yarın adapte olacak diye bekleye bekleye kanser olmaktan kurtuluruz
-
Rafa bize yeter dedi ya..oraya istinaden dedim..yoksa gwtirdigi kim varsa goturebilir. Immo rafa muci musrati alsin gotursun...sen cok dedin burda..hasan arati cok elestirdin..hakli ciktin..
-
Samet Aybaba yı sevmezdim..ancak herşeyin başı Friedel miş deniyor..Bu kadar konuşulan başka da bir personel yok T.C. futbol tarihinde Demek tüm musibetlerin başı bu adam..Gidip S.Aybaba dan helallik alasım var ..Dön baba artık..bilemedik kıymetini affet bizi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X