TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu istifa kararı aldı. (M. Tahir Kum) |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe (1675. sayfa)
-
-
Chamberlain süre almalı, sakatlanacaksa da oynamalı. Parasını alıyor, faydalanmalıyız. Kenarda oturan adamı da kimse almaz zaten.
-
Doğrudur inşallah, hiçbir şeye derman olamadı, öncekilerden farkı da yok.
-
Bakalım oyun ne olacak.Ben karamsarim önde baski yapip bizi kitlemeyi deniyeceklerdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Semih arkası Rashica-Rafa olabilir. Rashica ne kadar verimli olur göreceğiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende sıkıntı yok.
-
Girebiliyorum, bir sıkıntı yok bende.
-
Masuaku bek olduğujda ne defansa ne hücuma faydası var en azından Emirhan defansif yönden daha iyi. Masuaku adam geçebiliyor ama kanat oynadığında içe dışa yapacağı koşular naısl olacsk bakalım. Daha hiç adam geçip kaleye vurmadı, çizgiye kadar inip atakları hiç ediyordu. Şimdi herhalde farklı bir şeyler yapar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru değildir ya. Daha yeni seçildi. Ortada fol yok yumurta yok neden durup dururken istifa etsin ? Bizim başkan ile bir kapışmaları var ama onun istifaya sebep olacak kadar büyüdüğünü sanmıyorum.
-
Hem tarayıcı hem uygulamadan bir kaç farklı telefondan giremedik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hasan arat ile birlikte ortak basın açıklaması birilerini rahatsız etmiş demek ki
İstifa mı ediyor affı mi isteniyor
Bari giderken arda kardeşler ve Halil umut meler gibi eyyamcıların ipini tamamen kesip öyle gitse
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
geç bile kalınmıştı
-
Salihi oynatması lazimdi.
liverpool adım adım şampiyonluğa gidiyor. 2-1den 3-2 öne geçtiler. southamptondaki dibling çok iyi top sürüyor bulamadık şöyle bir oyuncu
-
O gün yabancı VAR hakemi olabilir demişti. Demek ki perde arkasındakiler sen ne diyorsun, yabancı gelirse malum takımlar lehine nasıl eyyam yapacağız dedi. Bunun üzerine perşembe günü canlı yayında ben olduğum sürece yabancı hakem gelmeyecek, dedi.
İstekleri, baskıları bitmedi ki istifa kararı aldı.
Zaten Ekşi kesin seçilir denilirken hiç hesapta yokken Hacıosmanoğlu seçilmişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 24 Kasım 2024; 18:56:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Malum camia ne istiyorsa o oluyor
Yapı var dendiğinde ise kabullenmiyorlar
Böyle bir adam bile (mafya vari birisi) bunlara karşı pes edip istifa ediyorsa düşünün ne kadar büyük bir lobi var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 24 Kasım 2024; 19:0:50 >
Başlıyoruzzz
Güzel oyun izleyelim
-
Hadi hayırlısı 3 puan olsun.
Goooool
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Goooool beee semiiiiihh
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X