Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 1 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Kayserispor (1829. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rcpdrnc Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
55.976
Cevap
243
Favori
1.178.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 18271828182918301831
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burada bazı şeyleri söyleyince sen çok biliyorsun oluyor sonra. Dünde söyledik. Samet Aybaba feda döneminden sonra da bunları söyledi. Çıktı açıklamaları var. Hep kendini aklama olayları. Burada da benzer durum söz konusu. Bu şu demek değil, bunları neden söylüyor. Bazı şeyleri zamanında söyleyeceksin. İstifa etmek bırakıp kaçmak olmuyor. İstifa edeceksin, sonrasında çıkacaksın bu açıklamaları yapacaksın. İşte o zaman değeri daha fazla olur benim gözümde. Bu anlattıkları sadece bizim kulüpte mi oluyor. Fenerbahçe ve Galatasarayı birileri irdelesin daha beterleri çıkacak. Biz bu filmi yıllardır izliyoruz zaten.

Anlattıklarına göre 1-2-3 kez benzer olaylar olmuş ve devam ediyor. Başkan sana komisyon mu teklif etti, bundan rahatsız mı oldu. Çık istifa et kardeşim. O zaman bunları açıkla. Belki takım ve kulüp bu durumlara gelmeyecekti. Sonunda olan biz taraftara oluyor, kimseye bir şey olmuyor burada. İş işten geçmiş, atı alan üsküdarı geçmiş ondan sonra baba böyle oldu, şöyle oldu. Bana birşey ifade etmiyor. Çok şükür aklım çalışıyor bazı topçular bu takımda ne şekilde ve neden oynuyor diye sorgulamaya.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Günde 10 saat park modunda ana sayfada dikilen birine bu laf söylenmez, ayıp. Senin iftiraların bitmeyecek sanırım.

Keşke arat gibi sende gitseydin. Gerçi oda sende sözünde durmadın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 30 Kasım 2024; 13:55:50 >
  • Samet aybaba: Kaan sakul un olduğu bir yönetimde tekrar göreve gelmem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Eski yöneticiden kastın kim ?? Onu doğrudan sen sor istersen de.. O mesajı sildin tamam..normal iki mesajı da sildin..Bırak şu eraser modunu..real hayatta başarı sağlamaya bak ..tatmini orada ara..bir türlü durulamadın ayıpır..hala ona buna laf sokmaya çalışıyorsun..adminsin ağır ol biraz

• Bide kasim kasim kasiliyolardi ekranda..sanirsinki en buyuk besiktasli bu..amk gitmis herif.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    adam da o süreci anlattı ya keşke dinleseydin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Am@deus kullanıcısına yanıt

Başvur tekrar, benim yerime sen geç. Emeklilik can sıkmış belli.

• Hasan arat ve Kaan anasını bellemis düşman gelse böyle yonetmez anc den kötü yönetim olmaz diyordum ama anc böyle saçmalıklar yapmıyordu. Komisyon para yeme efsaneyi kovma madara etme klüp içten yenmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş Liverpool maçında 8 tane yediğinde bile bu kadar utanç verici bir olay değildi Brad Freidel'in yardımcılarına klüp para ödemiş Hasan Arat mahkemeye verilmeli bu kara para aklamaktır bu soygunculuktur bakın Samet hoca namuslu adamdır bu adamlardan hesap sormayan ne olsun hadi bakalım hodri meydan!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 30 Kasım 2024; 13:56:28 >
  • sizin bu yönetimin patlak olduğu belliydi

biz uyardık

bir daha büyük lafı dinleyin

• Am@deus kullanıcısına yanıt

Hatırlarsan arkadaş geçici olarak bakacağım demişti..Üst yönetim yerine admin bakıyordu ..kendi söyledi bunları biliyorsun..yakında gider biraz sinirleri dinlenir tabi bizimkilerde

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Geri gelmesini çok istediğimiz Fikret Orman döneminde de çok farklı değildi senaryo. ''O paralar nerde'' sloganında ki o paralar işte o komisyon, cukkalarda falan gitti hep.

•         Sağol Samet hocammm

olayları yapanlara tepki vermiyorsunuzda neden Samet şimdi anlatıyor falan diyenlerin amacıda çözemedim ANÇ ' e demediğiniz kalmazdı ANÇ bunların harcadığı paralarla 4 sene takım kurardı

• tartekin kullanıcısına yanıt

Ya burada kimin gerçek hayatta ne yaptığını nereden biliyorsun? Hayır yani tut ki çok zenginim tut ki çok fakirim. Ne değişecek? Belki gerçek hayatta 0 bmwye biniyorum o zaman gelip bana başarılı mı diyeceksin?

Düzeysiz mesajını sildim haklıysan hak veririm dedin hala niye mesaj siliniyor diyorsun. O zaman nokta nokta koyarak herkes küfür yazsın. Diğer mesajları da sildim sanki durduk yere siliyormuşum gibi şaşırıyorsun gerçekten çok garip.

Neyse zaten Kulüp kötü durumda sürekli aynı açıklamaları yapmaktan da sıkıldım.

• Samet Aybaba Beşiktaştır Samet Aybaba Beşiktaşın kendisidir. Zamanında sustuysa ortalığı karıştırmak istemediği için susmuştur. Zaten bu olaylardan sonra adam kenara çekilmiş etliye sütlüye karışmamiş.

• Naganzo N kullanıcısına yanıt

şu anda sezon devam ediyor mu ? şampiyonluğa havlu atmış olabilir ama hala ligi ilk 2-3 te bitirme iddian var mı ? Bu tarz konuşmaları ya başına geldiğinde istifa edip hemen anlatacaksın ya da bekleyeceksin sezon bitince söyleyeceksin. Bu bir şahsın kendini aklamasıdır. Bak bir şeyler oldu, ama ben yapmadım, etmedim. Başka bir şey dinlemedim ben bir saattir. Zaten bu senaryoların nesine şaşırıyorsun, kaç yıllık Beşiktaşlısın ilk defa mı duyuyorsun böyle şeyler. Git Fener ve Galatasaray da alası dönüyor.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

1-Tüpçü 2- Hasan 3- ANÇ... Hasan ,ANÇ yi geçti şimdiden ..2 bombası daha patlarsa tüpçüyü de sollayıp tarihe geçer

• Samet Aybaba: "Parayı bilmem. Beşiktaş'ta 47 senede aldığım görevlerin hiçbirinde para konuşmadım. Hep boş mukaveleye imza attım."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 30 Kasım 2024; 14:1:18 >
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    biraz daha dursa 1.ciliğe otururmuş muhtemelen kayyum atanarak gönderilirdi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

Yalnız bir nokta çok ciddi. Benim imzamla Worrall’a teklif yolladılar diyor. Bu çok ciddi bir şey. Beşiktaşlıyım o yüzden sustum olayıyla kapatılacak bir şey değil.

• 
Sayfa: önceki 18271828182918301831
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.