Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2188. sayfa)

3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
45.190
Cevap
234
Favori
964.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 21862187218821892190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onlar Immobile'nin donlu fotoğrafını paylaşmakla meşguldüler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi oynadigi mac hatırlamıyorum.Rafa da iyi baslayip epey geriye gitti.Ayakta kalan tek adam var o da Gedson.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben artık Beşiktaşı bitirme projesi olduğuna inanıyorum, son yıllarda şahit olduklarımız tesadüf olamaz. Yani tüpçü, anç, arat...

Gelen vurdu giden vardı, bundan daha kötü bir dönem hatırlamıyorum.

Yaşı tutanlar bilir sixten weit, Thomas schafer falan lı kadro bundan iyidi.

Selami, halilagiç bundan iyidi, herkes bunlardan iyidi.

Bu takımdan futboşcusundan malzemecisine, tercumanından masörüne herkesi kovup, sadece profesyonel kadrolar gelmeden böyle gider.

• Şu anki oyuna göre Rize 1 bjk 0 deseler herhalde herkes kabul eder. O derece rezil bir oyun var.

• Takıma kanat mı geldi? Bindiren 2 tane bek mi geldi? Bu takımda Musrati'nin yeri yok şu an. Salih Musrati nedir ? İkisi de ağır. Salih'i koy 6 numaraya. Önüne Ox ve Gedson çek. Dinamik orta saha ikilisi işte.

• Ghezzal ve Amiri gönder daha kötüsünü al

• Ya bu iş iyi oyuncu kötü oyuncu işi değil, herifler mücadele etmiyor, ikili mücadelede eziliyorlar, baskı yok birşey yok. Geçin şu iyi bu iyi oyuncu laflarını

• Gedson sezon sonu gidecek deniyor.. Oynayan tek adam da giderse adam akıllı transferler yapılmazsa seneye ligde kalma mücadelesi veririz.. Tabiki bu sezon bu oyunla ligde kalırsak...

• Yalnız kimse şunun farkında değil mi?

Takımın hali ortada, seçim olacağı belli, her gün bir rezillik çıkıyor, stajyer hoca kenarda sahaya ediyor ve iki başkan adayı da Sergen ile çalışacağım diyor.

Takım bu kadar içler acısıyken, kaybedecek bir maç değil 1 gün yokken yapsana protokolü seçim sonrasında devreye girecek şekilde hemen gelsin başlasın, bir kan değişsin şu ruhsuzlar silkelensin.
    Eğer Sergen paşam da olmaz tatilim var derse de ona hadi yallah çekersin, burası Beşiktaş dersin.

Herkes koskoca camianın ismini kullanmaya geliyor, hakkım gram helal değil size

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ersin'i düşünsenize şuan kalede. ben bir hayal ettim Tadım kaçtı. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Ox da yürüyemiyor ki. Salih zaten bitmiş. Musrati zaten bitik. Altyapıdan bi 6 numara da mı yok? Ben onu anlamadım. Hakeme de bak. Ulan herkes bize hakem kesiliyor. Şu sarıyı sarılara veremezler. Bize gelince farklı işliyor işler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4321 gibi oynuyoruz. Kanat yok, Muçi ve Rafa yanyana merkezde oynuyor. O yüzden Svensson tarafı çok fena, otoban yaptılar resmen.

• Rafadan umudu olan varmi? adam yatmaya gelmis bu kadar umursamaz oynanirmi ya 1 mac al len sadece 1 mac cidden ömür törpüsü bu takım.

• BlacKartal78 kullanıcısına yanıt
    Maradona mı hocam bu adam tek başına harikalar yaratsın.

• Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

Her topuda kaptirmazsin ama kardesim delgado kadar oynasa raziyim

• İlk 25 dakikada takım xG'leri;

🟦 Rizespor - 2.04
    ⬛️ Beşiktaş - 0.04 Muçi topa dokunmadan Ghezzal 2 asist yapacaktı kalede Mert olmasa.

• Bu maçta da anlaşıldı gol yiyeceğimiz kesin.... Sabaha kadar oynasak Rizeye gol atamayız daha doğru düzgün ne atak var ne şut var...

• Gedsonu santrafor oynat İmmobile den daha iyi oynar

• İlerde oynayan üç adam var. Maça zorla getirmişler sanki, üçünün aldığı maaş rize'nin toplamından fazla.

Orta alan zaten kronik düzelme ihtimali yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 3 Ocak 2025; 20:35:9 >
  • Adamların parası ödenmiyor. Bu kadar ruhsuz olmanın koşmamanın nedeni ne olabilir ki.

• 
Sayfa: önceki 21862187218821892190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.