Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mitescere , saranghapanida Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
50.370
Cevap
237
Favori
1.059.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 23212322232323242325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kazanacağımıza çok ihtimal vermiyorum açıkçası ikinci yarı Samsun hocasının müdahalesi ile baskıyı kurar bence. Biz de hoca olmadığı için kaderimize razı oluruz. Tabi futbol bu belli olmaz. Ben bunları yazarken adamlar gelmeye başladı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mario'nun topu ayağına her alışı fiyasko mu İnanamıyorum ya Üstelik de hani risk alıp ileriye oynamaya çalışarak fiyasko olsa neyse.

Kendi zaten dripling atamıyor o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 18 Ocak 2025; 19:26:27 >
  • Hat kıran hareketler kaplumbağa dan.

• Bu kadar etkisiz orta saha olamaz.

Her takıma karşı üstünlüğü kaybeder mi ya.

• Tribünde not tutup duruyor. 70 sayfa not alınır bu takıma.

• Immobile de pas verme hastalığı var Negredo da zamanında en vurulacak yerde bile Pas dağıtmaya çalışıyordu.

• Takım zamanında pres yapamadığı için topları rahat rahat atıyor ve alıyor rakipler. Çünkü kondisyon kötü olduğu için götleri yemiyor tam saha baskıya. Hep geç baskı yapıldığı için bir rakip oyuncu hep boşta kalıyor. Zaten ısıran bir ortasaha da olmayınca puding gibi takım oluyoruz.

• 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Gio nun analizcileri de 5 ayrı ekran dan veri topluyordu

• Indir elini kolunu Emirhan delirtme adamı bu kadar elleri havada oynayan defans oyuncusu görmedim

• Bu arada takım Yine tabii ki muhteşem oynamıyor ama en azından bir taraflarını kaldırıp Koşmaya başlamışlar 🙂

• Masuaku Maradona gibi bugün

• masuaku şu ana kadar 3-4 net çalım attı Adam eksiltti orta açtı, arapaslar verdi. Bu adam sol bek defansta bomba hatalar yaptığını biliyoruz.

diğer tarafa bakalım swenson ofans'a 1 gram destek vermedi henüz ama defansta normalde hata yapmadığını biliyoruz hangisini tercih edersiniz Bence ikisinin de eksi ve artıları aynı ama millet küfrü masuakuya ediyor.

Yan Pars yakınıma destek büyük taraftardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 18 Ocak 2025; 19:32:7 >
  • Solskjær ben nereye düştüm diye yardımcısına dert yanıyor. Yardımcı 3m Euro'luk maaşı hatırlatıyor.

• rashica = rezil top oynuyor

• Mario dripling Sanırım 100 üzerinden 5 falan yani inanamıyorum adam topla hiç hareketlenemiyor adam top süremiyor süratliyi bırak Teknik olarak top süremiyor zaten

• Bu hoca önden ziyade orta alanda baskı yaptırmayı seviyor. Bu orta saha bırak baskıyı adama din değiştirir.

• Link yok mu beyler ya?

• Bugün gayet iyi mücadele ediyor takım. Raşitza kabızı yüzünden 10 kişi oynuyoruz.

Gölge 8 maryo, ve adı var kendi yok rafa silva ile bu kadar olur.

Masuaku maçın en iyisi.

• Masuaku takımın en iyisi durum o kadar vahim.

• 
Sayfa: önceki 23212322232323242325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.