< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor (2333. sayfa)
-
-
Solskjær ben olsam atmıştım demiş midir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Muçi ortasahada devamlı oynamalı bence. Gedson yerine Groenback alabilsek gidebilir aslında. Bir kaç tane çer çöp de gönderilip 2 iyi kanat olsa takım epey düzelir.
Transfer için acele etmemize gerek yokmuş.Son günü bekleyelim zaten coplerimize çöp katalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanat olmayan takımda, kanatlardan oynamaya çalışmaya devam etmek ahmaklıktır.
İnat eden de ahmaktır.
Serdar T. sırf oyuncu ıslıklatmak için değişiklik yapıyor. Yani o dakikada Musrati'yi niye çıkarıyorsun ki? Ortada pas yapacak adam kalmadı. Gedson'u veya Rashica'yı çıkarsa daha iyi olurdu.
-
Yalnız şu takıma Mario'dan çok Udokhai'yi aldıran kimse ona çok büyük ahım olacak bir taraftar olarak. Tarihimizde gördüğüm en kötü yabancı defans oyuncularında ilk 3e girer bende.
Muçi son maclarda gayet iyidi. Sorun serdar da. Neden yedek bekletiyorsun çocuğu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 18 Ocak 2025; 21:3:19 >
Gene kazanamadık ama bugün oynadığımız oyun fena değildi. Samsun'un aldığı 1 puan aşırı şans ve aşırı Bjk beceriksizliği. Sanki Samsun 9 kişi kalsa gene de gol atamayacakmisiz gibi hissettirdi bana.
Gene de ikinci yarıdaki mücadeleyi beğendim. Puan kaybedeceksek böyle kaybedelim.
Ezbere yorum yapmayalim Masuaku bugun iyiydi.Muci cok iyiydi.İmmobile hayalet gibi gezdi yine(Muleka yi geri cagir bundan daha cok is yapar)
Neyse ki yardımcı hocadan kurtulduk. Kulüpte görev falan almamalı.
-
İki kanat ve sol bek bile "şimdilik" 2-3 seviye yukarı çıkartır.
Serdar Topraktepe bırak A takımı, mümkünse altyapıda falan da görev almasın yine mümkünse İstanbul'un Beşiktaş semtinden geçirmeyin.
Acil 2 kanat lazım. Muci bu çöplükte bunlar gelene kadar 11 oynamalı. Mario çöpü yedek bile olmamalı. Musaku çöpü yerine de acil biri bulunmalı. Gönül ister ki adam akıllı forvet de olsun ama o iş zor. Kanat gelince belki iş yapar biraz daha Immo.
-
İkinci yarı :
- 21 şut
- 7 net pozisyon
- 2.10 gol beklentisi
- 30 rakip ceza sahasında topla buluşma
(Opta)
---
Şu transferler bir an önce gelsin, gidecekler gitsin de takımın yüzüne can gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 18 Ocak 2025; 21:10:57 > -
Kanat oyuncusu diye Rashica, Mario getirmesinler. Kariyerinde 300 maç orta saha oynamış adamı 20 maç kanat oynattı diye kanat oyuncusu olarak transfer eden yönetim bizi şaşırtıp iki tane çalım atan pasör kanat al.
Rafa’ya gömenler var; ancak şu takımda Rafa olsam, maça çıkma isteğim bile olmazdı. Motivasyonu zamanla iyice düştü. Muçi kazanılabilir.
-
bu kadar kötü bir futbolcu topluluğu nasıl denk gelmiş inanılmaz bir takım inanılmaz.
-
📊 Samsunspor maçının ikinci yarısında Beşiktaş.
▪️ Şut: 21
▪️ İsabetli Şut: 6
▪️ Gol Beklentisi: 2.10
▪️ Rakip Ceza Sahasında Topla Buluşma: 30
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X