Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor v BEŞİKTAŞ (2383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
47.646
Cevap
235
Favori
1.011.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 23792380238123822383
Sayfaya Git
Git
Giriş

Valla konu admini onları tuttukça hiç bir şeyin farkına varmazlar biz onlara ne oldu deyince admin bizim mesajı siliyor onlar devam böyle saçmalık görmedim yıllardır bu forumdayım acayip tecrübesiz adminler getiriliyor başa 

• Tartışma çıkmasın diye siliyordur hocam onlar da Beşiktaşlı. Boşver her forumda var karamsar kişiler. Adminlik de zor ne yapsın adamlar.

Oyuncu ıslıklayan taraftar da Beşiktaş taraftarı, bugün maçta gerçek İnönü atmosferini yaşatan da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilker07 kullanıcısına yanıt

Tartışma çıkacak durum yoktu sadece bjk yine kevgire döner diyene ne oldu dedim utanmazsa tartışsın bu lafa 

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Kimin neye sinirleneceği belli olmuyor ki. Şenol Güneş dönemini övdüm diye, istifa etmese toparlayabilirdi kendi hatasını kendi telafi etmeliydi yazmıştım.

"Bu takımın hocası Rıza Çalımbay, başkanı da Hasan Arat. Beşiktaş, Beşiktaşın evlatlariyla devam edecek!!!!!" yazıp beni bloklayan kişiler vardı burada ( Rıza hoca için de hiçbir olumsuz yorumum olmamıştı ).

Nitekim Şenol Güneş'in en başarısız döneminden daha başarısız bir dönem geçirdi Rıza Çalımbay da.

Çok da ilgilenmem yorumları okur çıkarım genellikle hobi amaçlı. Yani benim yorumumun tutmasi anca şans olur. Çoğu kişi de futbolu bilmiyor ama biliyormuş gibi davranıyor

Beşiktaş başarılı olsun da hepimiz mutlu olalım önemli olan o hocam boşver. Solskjaer'den çok umutluyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 23 Ocak 2025; 4:38:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• helal olsun müthiş galibiyetti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23792380238123822383
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.