bilen bilir eski mesajlarımı okuyanda net görür, neredeyse hergün serdal adalı yönetimi eleştiriyorum, beğenmiyorumda. ben cengiz transferi şuanki koşullarda ve konuşulan opsiyonlarla mantıklı diyorum, sırf eleştirmek için eleştirmem. dediğim gibi yerli konusunda saldırmamız lazım. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ (2429. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Son iki sezon gözümüzün önündeki oyuncunun hali ortada. veriye gerek yok bence oyuncu ben yılda 10 -15 maç anca oynarım diye belli ediyor kendini böyle bi oyuncuyu alacağımıza ghezalı göndermeseydik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beşiktaş, Cengiz Ünder’e yarım sezon için 1.8 milyon Euro ödeyecek.
@ceyhunsamety
Bu doğru ise mayis da defol git s.a
Ahhahahahhahaha. Yancılar cengizi övmeye başlamış şimdiden jsjsjdjsjjsn. Scout felan hepsi hikaye demiştim size bu Serdal Adalı tarihin gördüğü en kötü başkan olacak bakın görün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://x.com/sercan_dikme/status/1883886375956812095
Beşiktaş, Cengiz Ünder için Fenerbahçe ile 1.5 sene kiralama+satın alma maddesiyle anlaşma sağlamak üzere. Fenerbahçe’ye kiralama ücreti ödenmeyecek. Maaşının bir bölümünü Beşiktaş karşılayacak. @SportsDigitale
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 27 Ocak 2025; 17:48:27 >
-
ne zamandan beri rakibimizin artıklarıyla başarılı oluyoruz ki
iyi olsa fener göndermezdi zaten, beşiktaş'ta nasıl bir etki yaratabilir bu herif, anlamıyorum
-
Kendi Chamberlain’imizi göndermeye çalışırken, Fenerbahçe’nin Chamberlain’ini alıyoruz.
Haber kaynağı nedir beyler yalan haber olmasın. Belki de nabız yokluyorlar.
Scouting ekibi gelecek çok ünlü biri başlarında olacak. Beşiktaş'ın parasını çöpe atmayacağız. İlk transfer Cengiz ise Yönetim Mayıs'ta defolsun gitsin !
Tetikcilerine nabız yoklatiyor işte hazırlıyor alt yapısını.
Sırf yerli diye yarım sezonu 1.8 m Euro maaş alacak. Bu sezon en az 6-7 fener maçı seyrettim. Adamın bir olumlu hareketi yok. Saç baş yoldurur. Bizi sinir stres sahibi yapar hiç yokmuş gibi
bu Cengiz transferi al gülüm ver gülüm işi birazda bence ndour'dan çıkarız bugun yarın, ndour'dan çıkıldığı gibi beki kanadı 2. plana atıp acil pivot santrafor indiririm bu takıma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 27 Ocak 2025; 17:55:46 > -
Maaşını fener odeyecekse oynanacak bir kumar ama 6 aylık 1.8 e geliyorsa kazık.
Adalı da mı olmadı şimdi? Daha kötüsü kim var? Aziz Yıldırım gelsin bunlardan daha Beşiktaşlıdır.
Cengiz Ünder kronik sakat olduğu için avrupadan TR'ye geri düştü zaten yeteneğinden şüphe duyulacak birşey yok ama yok adamı kiralayacağız 5 aylık 1.8m euro maaş vereceğiz ertesi sene 4m maaşının hepsini vereceğiz filansa hiç kasmayın gidin Mayıs'ta aday bile olmayın.
Sen Cengiz'i şöyle çekersin 1.5 sene Toplam 1.8m maaş verirsin gerisini FB öder zorunlu olmayan makul bir bonservis koyarsın 4-5m euro 1.5 sene istikrarlı oynar sakatlanmazsa alırsın yoksa geri yollarsın geri kalan bütün anlaşmalar faciadır.
Bir diğer açıdan bakarsak kadromuz facia arkadaşlar kanat oyuncusu yok sağ ön tarafın ve sağ bekin yedeği Onur Bulut fecaati buradan anlayın. Bizim orta saha yedeğimiz yok hiçbir halt yapamıyorlarsa Amir Hadziahmetovic'i geri alsınlar şuan sahada dolaşan orta saha kılıklı adamların hepsinden daha iyi oyuncu Amir.
Savunma oyuncusu yok bek yok yedekleri yok kanat oyuncusu yok forvet yok kadroda en iyi 2 oyuncu 10 numarada birbirlerinin yedeği Rafa ile Muci böyle kadro mu yapılır ?
FB GS'ın 3. 4. yedekleri bizim as kadromuzda fark yaratırlar FB'de 3. 4. yedek Cengiz sağlıklı haliyle girer oynar bizde ama sana vaat olarak verilen 2 tane iyi oyuncuya 2 iş adamı sponsor olacak alacağız onları gerisini gideceklere göre alacağız olup sen gidip maaşını ödeyerek C.Ünder çekiyorsan sayın Adalı siz de gidin Mayıs'ta.Bırakın Fikret Orman gelsin bu rezilliği anca o temizler.
-
Çebiden daha kötü başkan olamaz diyoruz Hasan arat ondan da kötü çıkıyor.Sonra diyoruz top seviye bu.Bundan daha kötüsü gelmez Hop Serdar adalı geliyor.Büyük ihtimal adalı hepsinden daha kötü olacak.Yine tahminen söylüyorum ibre Fikret Ormana dönüyor gibi..
-
-
Adalı da yemeye gelmiş. Afiyet bal şeker olsun tosunuma
Yıllık 3.7m Euro alıyormuş. İnşallah transfer gerçekleşmez. Parasını geçtim adam tersten kariyer sezonunu yaşıyor
cengiz pışpış yapan, gaz veren bir hocayla çok iş yapar. ben olsam ben de tepki verirdim rakibimizin oynatmadığı adam diye ama 15 milyon verdiğimiz adamın rakibimize gitmesi bayağı rahatsız edici.
-
1.5 yıllık kiralık satın alma opsiyonu yok koskoca Beşiktaş fenere oyuncu hazırlayan klüp oluyor cengizi adam edelim fener satsın para kazansın rezilliğe bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X