Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ (2510. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mete2649 , ilker07 , nightawolf7 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
50.199
Cevap
237
Favori
1.055.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 25062507250825092510
Sayfaya Git
Git
Giriş

sadece 1 kere isim sevdasına düşmeden adam bulup getirdiler o kadar sadece 1 abuyla talisca

onun dışında boku çıkmış adamlar üzerine yapılan transferler.

porto benfica juve sporting bizim anadolu takımları geç genç oyuncular buluyo

dün juve de, benfica da kaç tane adam tanıyoruz borussia da, shaktar senelerdir cl de adamlar.

bu akşamki duruma iyi niyetle bile isteye gelinmez abi akıl mantık dışı

• Ali Ece haklı. Saçma sapan defanslar kurup duruyoruz. Şef stoper şart diyoruz, hamleci adamlarla oynuyoruz; 2 sol ayaklı olmaz diyoruz, 2 sol ayaklılarla Bir Bahtiyar bir Emirhan Bir Uduokhai oynayıp duruyoruz.

Emirhan ceza sahası içinde seken topu kafayla ceza sahası önüne çıkarıyor. Alt yapıda ne öğretmişler buna?

Onur, taç kullanmayı bile bilmiyor adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 31 Ocak 2025; 1:51:1 >
  • Geçen sezondan itibaren kendini izlemekten zevk aldırmayan bir beşiktaş.
    Bu kadar ruhsuz bir takım nasıl oluşur akıl sır ermiyor.Hakıketen yeteneksizler takımımı anlamış değilim.
    Kaç hoca değişti ben sayamadım.Hiçbirşey değişmiyor.Bu topçular olduğu sürecede değişmeyecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WmLord kullanıcısına yanıt
    Bodo da da Ersin yaktı. O maçta en az 1 puan tur atardık. Kardeşim bu yakan adamları gönderin artık. Camia çocuğu vs bitsin ya. Teklif geliyor reddediyoruz. Yolla. Olmuyor olmayacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • WmLord kullanıcısına yanıt
    tel Aviv maçında hükümet maçı içerde oynatsa kazanırdık. Frankurt maçını yedek kalecileri 5 senelik sözleşme imzalanacak kadar kurtarış yapmamış olsa kazanırdık. Bado maçını Ersin hediye etti. bu maç 1 gol atamadık. yönetim desen zaten ortada hiç bir şey yok artık üzerine konuşmak bile istemiyorum ama bu işin sonunda fatura hocaya çıkacak.

• Hasan Arat, sağlık bahanesiyle kulübü kaosa sürükledi gitti. Yönetim kurulu başkanlığı yaptığı bir çok yerden de istifa etmedi. Sadece Beşiktaş'tan etti. 3 ay oldu tek bir laf ta söylemedi.

Yazıklar olsun. İbra edilmeyeceksin, külüpten de ihraç edileceksin. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ Fotoğrafta gördüğünüz bu 3 şahıs Beşiktaş'ı bitirmeye ant içmiş ama sadece 2 ayda Çebi'den kötü başkan oldu Adalı helal olsun.

• Ağzımı bozmak kötü konuşmak istemiyorum ama U19'a gönderin kafasını kaldırmayı kafasına vurarak öğretin yok olmuyor? o zaman gelen ilk teklife verin bıktım artık ben bu çocuğun Amatör hareketlerinden kendisini Messi sanıyor Rafa'nın ruh hali her şeyin özeti. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ

• OGS bu takıma gelerek gerçekten kariyerini riske atmış. Bu rezalet kadro mühendisliği ile ancak bu kadar oluyor. Şu turnuvada 2 sol ayaklı stoperle oynayan takım yoktur bizden başka.

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ
    Haber doğruysa eğer, 22 yaşında şu sakatlık geçmişine sahip adamı bedava getirsen ne olur

• Guti getirdim quaresma getirdim diyerek aday oldun.

Sen değil kulüp sen çiftlik bile yönetemezsin.

30M haciz getirdin balık hafızalı taraftar unuttu.

Muhabirleri yanına alıp ADAMCILIK yaptın İlk defa en azından olumlu bir işin olsun en azından dene.
    Mayıs'ta sakın aday falan olma. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 31 Ocak 2025; 2:33:56 >

• Ya hala mı akıllanmadı bazı arkadaşlar, ne hocası? Bu yetenek özürlü, ruhunu teslim etmiş oyuncu grubuyla olmuyor işte, 1 maç oynasalar 5 maç sinir krizi geçirtiyorlar bize. Adam akıllı yapılanma olmadan, kadro mühendisliği oturmadan bu çileyi çekeceğiz. Çünkü şu kadronun alayı değişmek zorunda. Bu da zaman alacak maalesef. Benim umudum da sinirim de kalmadı artık. Bazı şeyler yoluna girene kadar futbolu takip etmeyede, buraya yazmaya da ara vereceğim. Sağlığımdan ödün vermeye başladım artık. Değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carelesswhisper -- 31 Ocak 2025; 2:18:49 >
  • Hoca yiyiciler

• carelesswhisper kullanıcısına yanıt
    Kadro planlaması rezalet ötesi. 13 tane hoca gelmiş hiçbiri mi bilmiyordu? Anç ile başlayan felaket kadro yapılanması sonucu bu oldu. Gönderip daha kötüleri alındı üstüne. Onu geçtik. 2 sol stoperle kim oynuyor abi avrupada? Bırak Avrupayı Türkiye’de bulamazsın. Yetmedi müzmin sakat Talha ile sözleşme yenilendi.

Her mevkiye en az 2 adam lazım çöpleri gönderip. Kanatlarda zaten adam yok 4 tane kanat gelse kimse hayır demez. OGS ye bırakacaklar her şeyi. Kadroyu adam edene kadar canımız çıkacak. Başka yolu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 31 Ocak 2025; 2:24:21 >
  • Kurtarıcı diye oyuna giren oyunculara bak.

Mario- Semih - Mustafa - Salih - Onur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 31 Ocak 2025; 2:54:21 >
  • Nasıl olsa lig gitti Avrupa'dan elendik diye transfer yapılmazsa bu takım bu kadrosuyla Ziraat Kupası falan asla alamaz. Avrupa'ya gitmek istiyorsanız en az 4 Transfer yapmak zorundasınız beceriksiz yönetim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 31 Ocak 2025; 2:56:54 >
  • Hahaha hocam ztkyı alacağımızı düşünüyor musun. Geçen sene fb ve gs elenmese yine alamayacaktık zaten. Trabzon maçı da tamamen şans eseriyydi ortadaydı maç baya. İlk 4 e falan da kesinlikle giremeyeceğiz. Gireceğimizi düşünen varsa satılık köprü var elimde

• Son 5 Sezondur bu görsel her sezon istisnasız güncelleme alıyor Tüketiyor artık bu takım her şeyi hoca olsun yönetim olsun her şeyi tüketiyor bıktım artık. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ

• Sergen Valorant Senol Santos Rıza hoca GVB Burak yılmaz sırada Ole hoca var daha hoca varsa aklıma gelmedi. Hocalar değişiyor ama oyuncular değişmiyor gönderin artık 3-5 e bakmadan sorun teknik adamlar değil sorun belli işte oyuncu degeri 5 se 3 teklif ediyorlarsa ver gitsin.Daha kac sene daha kaybedecek bu takım.

• 
Sayfa: önceki 25062507250825092510
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.