< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (2522. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
tek işleri futbol oynamak adam bacakları kütük olmuş bilek diye bir şey yok çok ağır oyuncu
-
transfer değil de öncelik şu immobileden kurtulmak olmalı . benim hayatımda izlediğim Beşiktaşa gelen açık ara en kötü santrafor ve bu kadar maliyetli olması adamı delirtiyor.
-
Transfer sezonunun 20. günü:
Gelen oyuncu: 0
Giden oyuncu: 0
Kiralık gönderilen oyuncu: 1 Hayalet yönetim bütün kadrosuyla dilini yutmuş Hasan Arat zamanında en azından Feyyaz Uçar en azından çıkıp açıklama yapıyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ara sıra da olsa gol atabilseydi ,bu kadar sert girmezdi belki arkadaşlar
-
Gurbetçi listesi vardı hani 75-100 kişi mi neydi oradan da mı yok kimse? Beşiktaş büyük camia diyorsak ne olursa olsun 2-3 transfer olmalı. Şu kadronun ZTK kazanacağını düşünen var mı? Onu geçtim ilk 10’a gireceğimiz garanti değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Beşiktaş, Cher Ndour'un sözleşmesinin feshi konusunda oyuncu ve PSG ile anlaşmaya vardı!
"Yağız Sabuncuoğlu"
5 gün kaldı avrupa transfer sezonunun bitmesine.Bizde hala yaprak kıpırdamıyor.
-
Arkadas bizim onceligimiz sol bek degil sol ve sag kanat hatta santrafor ne sol beki.
Tamam söyleyeyim serdal adalıya
Sanki transferi ben yapıyorum
5 gün bile yok pazartesi akşamı bir çok avrupa ülkesinde transfer tahtası kapanıyor
Sana demiyorum ki Reis zaten bu is bilmezlere sözüm
"Arkadas" diye mevzuya başlayınca bana diyorsun sandım
Neyse sorun yok kral zaten bunlar transfer yapamaz gazlama haber yapılıyor
Bana kalırsa hiç transfer yapılmasın sonra soktukları kazığı çıkartmaya uğraşıyorlar
Sercan bjk hala ansu fati ile ilgilendiğini söylüyor.Bu kulüp yöneticileri ne zaman akıllanacak.Gerçi adam borca solup kulübü sonra kaçıyorlar hesap soran yok.
-
-
Fiorentina, Cher Ndour için PSG ile 10 M€ bonservis ve sonraki satıştan %50 pay karşılığında anlaşma sağladı. (Foot Mercato)
Beşiktaş şuradan 1 kuruş Bonservis kazanamadı 10m Piyasası olan adamı hiç bir kazanım olmadan öylece gönderiyoruz ne desem az da neyse %70'le seçen kongre düşünsün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 1 Şubat 2025; 17:46:2 > -
-
Dahl, ıslak imzası eksik %99 Beşiktaş'ta.
"Roket Evren"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizps3 -- 1 Şubat 2025; 18:10:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X