Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2547. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 21 Misafir (6 Mobil) - 21 Masaüstü10 Mobil
5 sn
50.998
Cevap
240
Favori
1.074.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 25452546254725482549
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne güzel Cengiz Ünder i alıyorlardı ki engellediniz 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 3 Şubat 2025; 12:41:7 >
  • Serdar atçı başkan sanırım anç ve çebiden daha kötü nasil başkan olunur dersi verecek veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar scout filan boş İşler.
    Onemli olan yonetici abi ve ablalarin menejerlerden mamalanmasi.
    Genç oyuncu da gelir ama ayni menejerin elindeki genç oyuncu gelir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu bozuk düzene en çok Beşiktaşin ses çıkarması lazım ama tık yok. Yine geçen seneki senaryo, gs fb kavgasından rating almak için 2 tarafıda ittirip duruyorlar. Avrupada oynanan oyunlara, ligdeki derbilere bakınca bjk, fb, gs arasında öyle ahım şahım bir fark yok ama hakem yönetimleriyle ligde saçma sapan bir durum ortaya çıkıyor. 3 büyükleri İsviçre ligine koy ilk 3 e zor girer.

• Takımda ihtiyaç olarak bek,kanat elzemdi şimdi yönetim 3 orta saha yollayarak orayı da eksik bıraktı daha oralar dolmadan bura da eksik oldu görelim bakalım doldurabilecekler mi

• Mirtazo01 kullanıcısına yanıt
    Anç ve çebi de aynı kişi değil mi

• ehmet34 E kullanıcısına yanıt

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Bazen insan sinirden ne yazdığını da bilmiyor farkında olmadan yanlış yazdığınıda göremiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sinanakgl

Neye dayanarak söylüyorsunuz bunları? Hicbir şeye. Altını dolduramadiginiz laflar ediyorsunuz. Ben de agzima geleni filtrelemeden söyleyebilirim ama temelsiz olur.

Ne yapsın belge mi koysun

• mamo44 M kullanıcısına yanıt
    Piyasası olan adamları gönderip 1 kuruş kazanamadı yönetim Ndour gitti biz ne kazandık koca bir hiç. elimizde ki orta sahadan olduk. Musrati oyuncunun yerin dibine sokulması sonucunda sudan ucuza gitti sadece aldığın fiyata sattın üstelik opsiyon zorunlu falanda değil. Bugün Avrupa'da transfer dönemi kapanıyor akşam pazarına çıkıp oyuncu kovalama peşine düşecekler Vizyonsuz çapsız yönetim her gün kendilerini daha fazla Rezil ediyorlar.

• Bu kadar beklemeye yine 30 yaşını geçmiş posası çıkmış adam alırlarsa çok pis söverim. Beklentim arttı açıkçası 25 yaşını geçmemiş fişek gibi kanat ve taş gibi bir stoper transferi bekliyorum.

• Brad Friedel: "Satış yapamadığım için eleştirildim ama Türkiye'de verilen maaşlar çok yüksek. Bu yüzden satış yapmak çok zor. Örneğin Onana, Genoa'ya gitti ama maaşının yarısını Beşiktaş ödeyecek." (HT Spor)

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt

Desin ki dün su pozisyon bana gore hatalı. Su kadar hakem de hatalı dedi. Bunu desin diyebilir mi diyemez cunku hakemlerin yorumlarini gördük. Bunu diyemedigi icin farazi konuşuyor.

• Beşiktaş, Lens forması giyen 32 yaşındaki 1.80m boyundaki Fransız stoper Jonathan Gradit ile ilgileniyor. (RMC Sport)
    www.transfermarkt.com.tr
    Jonathan Gradit - Oyuncu profili 24/25
    https://www.transfermarkt.com.tr/jonathan-gradit/profil/spieler/126557

• Edwards burnley e gitmiş

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Doğruysa akillanmiyoruz demektir.

• Musrati ne oldu gitti mi kaldı mı

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    Puan farkı 8 iken kaçıncı haftaydı, Semih yüzünden 50 puana çıktı gibi konuşmanız bence yanlış.

Geçen sene Semihin performans olmasa küme düşme potasında olacaktı takım.

Bu yılki berbat performansı için ise eleştiride haklısınız.

• Bi fizikle hangi futbolcu gördünüz?Bilekler olmus baldir gibi?
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor

• 
Sayfa: önceki 25452546254725482549
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.