Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (2618. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 13 Misafir (4 Mobil) - 13 Masaüstü6 Mobil
5 sn
52.986
Cevap
242
Favori
1.117.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 26162617261826192620
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acil Forvet lazım Romulo tarzı Sorlothu kiralayabilselerdi keşke

1 Kanat daha alabilsek güzel olur. 6 yada Amir gelecek heralde.

iyi pas atabilen oyunu yönlendirecek 8 numarada lazım aslında. Gedson bugun yanındaki adama pas veremedi kaç sefer.

• popturceyn P kullanıcısına yanıt

Oldu paşam. Semih girince izleme sende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mario bugün iyiydi bunu yazdığıma inanamıyorum ama iyiydi :) keşke bu kadar oynasa her maç

• Son 4 yildir Aralik-Ocak-Subat ayinda Sivasspor'un kendi sahasinda saat 19.00 da oynadigi 3 mac var 3'u de Bjk maci..Peki bunda bi kasit yok mu bunu kimler yapiyor Bjk ile net ugrasan birilerinin oldugunu sadece su durum bile kanitlamiyor mu? Kim bunlar?

• Mert Günok: "Havanın durumunu gördünüz. Maçın saatiyle ilgili birçok spekülasyon oldu. Buradan öncelikle federasyonda bu maç ayarlamalarını yapan kişilere teşekkür etmek istiyorum. Maçın saatini değiştirmeyerek bize ekstra motivasyon sağladılar.

Sivassspor burada birçok maçını gündüz saatinde oynarken bizim maçı bu saatte oynuyor. En son yine kupa maçında bu saatte oynamıştık. Bunları yapanlara teşekkür ediyorum." | 3-0 oldu an itibariyle maç bitti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt

Geçen Yılda Bu Haftada ve Aynı Hakemle Oynadık Sivasla. Seneye de Böyle Olur

• Mert Günok: "Neden genelde böyle olaylar bizim başımıza geliyor? Bunu anlamakta güçlük çekiyorum. Sadece saat olayı değil başımıza birçok böyle şey geliyor. Fazla konuşmak istemiyorum.

Biz kulüp olarak kendimizi ezdirmeyiz. Gerekirse çıkar hakemi de yeneriz. Oyun olarak iyi değiliz, bu kendi içimizde halletmemiz gereken bir konu. Dışarıdan müdahale istemiyoruz."

• Siceyy kullanıcısına yanıt
    Yav çocuk 70 kg civarı, 90 kg olma ihtimali var mı sence? Akıl var nizam var. Ben 90 kg'yum ve o idmanı yesem 80'e inerim. Yani biraz mantık arayın yazdıklarınızda.

• yok fenerimin en son aldığı kupayı attım görmek istersin diye :D

• elpdrno_046 kullanıcısına yanıt
    Utanmakla ne alakası var anlamadım? Kendini mi attı?

• elpdrno_046 kullanıcısına yanıt

Sizin aldiginiz penalti tam komedi her macta oluyor öyle korner atilirken bi size verildi baska verilen var mi yok

• Penaltı sırasında kendisine kar topu atılan João Mário, penaltıyı gole çevirdikten sonra Sivas tribünlerine dönerek “Atmaya devam edin, çünkü biz de atıyoruz.” diye bağırdı. 😁😁😁😁

• Bu kanarya en son ne zaman şampiyon olmuş gelmiş boş yapıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt

Bu maçtaki pozisyon da her maçta oluyor rakibin serçe parmağı temas etti diye penaltı aldınız hâlâ utanmadan zırvalıyorsunuz :D

• 
Sayfa: önceki 26162617261826192620
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.