Fenerbahçe,Gs maçına kadar algı çalışması yapıyor. Yabancı VAR hakemlerini Fb istedi. Gs-Adana VAR hakemi danimarkalı bir hakem.Penaltıya neden müdahil olmadılar?Ortada penaltı yok. Müdahil olmadılar çünkü burdan bir şeyler çıkaracaklardı ve çıkardılar bana göre. bu benim düşüncem bu doğrudur ya da Gs sütten çıkmış ak kaşıkta demiyorum. Bu maç özelinde Gs ye yürüdüler.Evet Gs ye ilk defa bedavan penaltı verilmedi daha bir çok maçta verildi. Peki neden bu maçta takım çekildi ?Benim demek istediğim bu. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (2632. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Sorun siyasi arkadaşlar iktidar değişmeden boşa çenenizi yormuş olursunuz sadece konuşarak.
Biz kendimize bakalım - puanlı Adana'ya yenildik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu iste de Billong un parmağı olmasin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Memleketin hiç bir noktasında hak, hukuk ve adalet kalmadı.
Ne penaltı ama
-
Mario ya verilen kart ne hikmetse frede kart vermiyor.Tiyatroya devam..
Hiç olmadı kiquote:
Orijinalden alıntı: Am@deus
Memleketin hiç bir noktasında hak, hukuk ve adalet kalmadı.
BJK taraftarı da istemiyor adamı da ondandır
-
İkinizde hak-sız-s-ınızquote:
Orijinalden alıntı: tekkral3499 puan alan takım da 1 golle zar zor 24. luge tutundu.
Eger biz haksizsak onlar hakli iselerdi ilk 8'e kalmalari gerekiyordu kalamadilar? Ilk 8'i gectim hadi rahat rahat 24'e kalmalari lazimdi 1 golle ucundan degil.
2 konferans temsilcisinden biri gruplara kalamadi oteki elendi. Türkiye kupasini kazanan da elendi.
Hangi Türk takiminin durumu iyi? Yine soruyorum hepsi batırdi iste ayan beyan bizle alakasi ne?
Bu kafayla hicbir sey olmayacak.
GoodFellas:
"YURTDIŞINDAN HAKEM DEĞİL SAVCI İSTİYORUZ!
Yayıncı kuruluşun reytinglerini korumak ve gündem oluşturmak amacıyla düzenlenen iki takımlı rezil ligde dönen pislikler araştırılsın! Başınız dimdik yürüyün çünkü boğazınıza kadar boka battınız!"
21 B görüntüleme · 139 ifade | Beşiktaş-Antalyaspor maçında Gocho Guintchev, Ayhan Akman'a John Cena'yı kıskandıracak şekilde "rko" çekeli 20 yıl oldu. | By Karakartal | Facebookfacebook
21 B görüntüleme · 139 ifade | Beşiktaş-Antalyaspor maçında Gocho Guintchev, Ayhan Akman'a John Cena'yı kıskandıracak şekilde "rko" çekeli 20 yıl oldu. | By Karakartal | Facebookhttps://www.facebook.com/watch/?v=422145215224256&vanity=karakartalcom
Adaletli yıllar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Beşiktaş'ın her zaman anasını ağlattılar
Yürü murat başkan helal olsun sana
Adana başkanı, okan denilen varlığın oyuncusuna küfür ettiğini söyledi.
Videoda barizdi zaten
-
Bu gifi vara mı yollasam defalarca izlesinler
gerçi önlerinde 10 adet ekrandan görmezden gelen bunu hiç görmez
-
Billong'un olsa olsa billoggg olur bu işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 9 Şubat 2025; 20:42:54 >
Adam penaltı değil bile diyemiyor, yazık.
-
-
Adana başkanı aspor da Galatasaraylı şakşakçılara vuruyor kırbacı 😂😂 aspor da herkes sus pus murat başkan tokatlıyor adamları...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U&S -- 9 Şubat 2025; 20:48:48 >
İçinden geçti hepsinin, adam alenen diyor federasyonu yemeye çalışıyor teneke bağlanan hakemlerquote:
Orijinalden alıntı: U&S
Adana başkanı aspor da Galatasaraylı şakşakçılara vuruyor kırbacı 😂😂 aspor da herkes sus pus murat başkan tokatlıyor adamları...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X