Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (2636. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53.286
Cevap
242
Favori
1.126.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26342635263626372638
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizi karıştıran yok fakat sadece Adana demirspor başkanı sahadan çekmek için 20 dk niye bekledi bunu söyleyin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kulüp başkanının tek başına futbolcuyla sözleşme imzalama fotoğrafını doğru bulmuyorum. Bırak yöneticilerden biri imzalasın, bi ağırlığınız olsun ya. Yanında ki de vini değil sonuçta

• Beşiktaş Alvyn Sanches ve Junior Dina Ebimbe ilgileniyor.

"Christopher Michel"

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt

Olaya bu kadar sığ bakmıyorum ben. Biz aciz olmasak o Avrupalı kendini atacak cesareti bulamaz. Önce kendimizi düzelteceğiz

• Yeni 🔟 numaramız:

Keny 'Cheche' Arroyo! 🦅 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor Beşiktaş'ın paylaşımı:

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertancanluksenburg

Olaya bu kadar sığ bakmıyorum ben. Biz aciz olmasak o Avrupalı kendini atacak cesareti bulamaz. Önce kendimizi düzelteceğiz

Teşekkürler çok derinlik kattın

• Konyaspor başkanı Anadolu ligi kurulsun demiş. Hiçbir çözüm olmaz. Direkt o ligte de Fb ve Gs türevi klüpler peydahlanmaya başlar

• burakizmr B kullanıcısına yanıt
    Rafa'ya Ciro'ya bile verilmeyen en son Aboubakar'a verilen ağır bir forma numarası verilmiş beklentiyi en az X2 yükseltecek giydiği forma numarası keşke başka bir numara verilseydi.

• Akcam46 A kullanıcısına yanıt

Hakemler izin vermedi penaltıda adamlar çekiliyordu

Bunu Adana Demirspor başkanı söylüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 10 Şubat 2025; 0:0:25 >
  • Akcam46 A kullanıcısına yanıt

Siz neden ısrarla yerli Var istiyorsunuz.!!

• sublebaaa S kullanıcısına yanıt

Hocam bize yerli yabancı fark etmez.Yabancı olayını atan fb idi.Bizde tamam dedik.

• sublebaaa S kullanıcısına yanıt

Israrla üst düzey yabancı orta hakem istiyorum tek çözüm budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 10 Şubat 2025; 0:13:40 >
  • çözüm birilerine ceza vermek değil hak mahrumiyeti veriyorsun takan yok yine konuşuyorlar

dünyada olmayan şeyi yapacaksın maç sonları hakemler de basın toplantısına çıksın. verdiği vermediği penaltıyı kartı cartı curtu izah etsin kamuoyuna. bak bakalım kaç maç şaibe yapabilecekler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • UEFA, kendine bağlı federasyonlarda hakem rotasyonu yapmalı. Hiçbir ülkede hakemlerin ana liglerde uzun süre kalmamasını sağlamalı. Bunu bazı ülkelerde yapmaya başladılar galiba. Tüm ülkelerde bir standart haline getirmeli.

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor

• Transferin bitmesine son 48 saat.
    Beklentim yok.

• 1 tane transfer daha gelir ama hangi mevki olur hiçbir fikrim yok, ama en saçma iş orta saha gelmesi olur

• frkndgnr kullanıcısına yanıt
    Transferde gündeme gelen isimler hep orta saha ki hoca da orta saha istiyorum dedi.

• Biz ligde fb ve gs'den az gol yemişiz la nasıl iş bu?

• 
Sayfa: önceki 26342635263626372638
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.