Ateşini yolla bana'yı unuttu tribünler hiç söylenmiyor artık. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (2667. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yarın ki maç beraberlik kokuyor.ugurcan panter olur bizim takim satar yine tek merak ettiğim genç oyuncular..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şarkı öyle popüler oldu ki güncel versiyonu çıkarıldı. Tabi zamanla geride kaldı artık. Ben marşlara, şarkılara önem veririm umarım biraz toparlandıktan sonra bu konuları da ele alırlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Trabzon'un deplasman karnesi çok kötü galibiyetleri bile yok sanırım.
-
Bu kulüp sözde vefa adı altında daha kaç işe yaramaz adama bakacak.Artık bu adamlar doymadı mı kimse yeter diyemiyor mu. (YENİ TEKNİK EKİP)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaGLe Power -- 14 Şubat 2025; 16:22:29 > -
-
GS taraftara kandı yavaştan patlamaya başladı bizimkilerde taraftara fazla takılsa bu hale düşerdi ki arat gaza gelip 2 pahalı transfer yaptı tutmayınca patladı
hala burada transfere bahane bulup hani nerede pahalı transfer diyenler var
-
İstediğiniz kadar bunu yapmaya çalışın sistem oturtmaya çalışın falan Avrupa'da malum takım aleyhine verilen kırmızı kart ve penaltılar süper ligde çalışmayacak Lobi güçleri sayesinde her sezon ligi dizayn edecekler öyle yazmak kolay. bunun önüne geçecek yönetim lazım Rafa çime bastı diye cezalı duruma düşürüldü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yarın hakkımız yense hakkımızı savunacak yönetim var mı mesela? Taraftar baskısıyla atılacak 2-3 göstermelik Tweet haricinde ne yapabilecek yönetim? arkadaşlar burada sistem demek Scout demek belki güzel gelebilir ama burası Türkiye burada bütün maçlar masada oynanır Beşiktaş'ın güçlü bir lobisi ve masada maç kazanma konusunda tecrübesi olmak zorunda? ligde şampiyon olmazsan istediğin kadar genç kadro oynat günün sonunda Şampiyonlar Ligi'ne katılım payını alamıyorsanız sadece günü kurtarırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 14 Şubat 2025; 18:17:36 >
Ciro Immobile: "Son 2 maçı kazandık. Güzel zamanlardan geçiyoruz. Şimdi Trabzonspor'la önemli bir maçımız var." (Beşiktaş YouTube)
-
Taklacı güvercinlere de en az 2 maç ceza verilir maddesi eklenmeliydi.
-
-
John Vik: "Taraftardan sabır bekliyorum. Yeni bir scouting yapısı kuruyoruz. Ben Güney Amerika ve İskandinavya’dan sorumlu olacağım. Ekibimizde 3-4 kişi daha olacak, onlar da Orta Avrupa’yı tarayacak. Kısa vadede başarı istiyoruz ama uzun vadede güçlü bir oyuncu izleme ağı kuracağız. Beşiktaş’ın geleceği için sağlam bir yapı oluşturacağız."
(Beşiktaş YouTube)
Bizim transferler kendi ülkelerinin herhangi bir yaş kategorisinde oynamış mi acaba
Keny arroyo
Elan ricardo
-
Mario Dorgeles (Orta saha - Beşiktaşın ATİBASI olur)
-
Yağız sabuncuoğlu gedsona 25 m teklif olduğunu söylemiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Spartak Moskova, Gedson Fernandes için peşin 25 M€ teklif yaptı.
Serdal Adalı, bu teklifi bekletiyor.
Benfica'nın %50 payından daha düşük bir pay alması istenecek. (Yağız Sabuncuoğlu)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X