Sen şuan ne yapıyorsun merak ediyorum |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Subat 2025 - 20:00 Eyüpspor v BEŞİKTAŞ (2698. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Amir Hadziahmetovic: "Bir sene sonra geri döndüm ve çok güzel hissediyorum. Çok duygusal. İnşallah galibiyetlerle devam edeceğiz." | hoşgeldin de 2 tane kritik pas hatası yaptın bunların olmaması gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun kötü ama 3 puan güzel. Bazen olur böyle. TS de kötüydü bereket versin ki.
-
Her şey bir yana gesenin sevgilisini yenmek iyi oldu. Umarım iyi kötü bir şekilde 3. oluruz. Hiç olmadı 4.
-
Sonuç olarak Allahtan buradaki taraftar maça gitmiyor çok şükür
-
Mert Günok: "Hocamız pozitif bir kişiliğe sahip. Bir anlamda takıma enerji getirdi. Sonuçlarla beraber yukarı doğru çıkmamız daha kolay olacak gibi gözüküyor. Bugün iyi oyun sergiledik, maçı büyük anlamda domine ettik. Bunda hocanın etkisi var."
Birde ekrandan serdar hocanın amir e taktik verirken de gördük
Serdar dahil türk hocaların teknik kadrodan çıkarılması lazım illa türk hoca da olsun diyorlarsa kan değişikliği olsun yeni türk hocalar dahil edilsin
Serdar anladığım kadarıyla hocaların dediklerini oyunculara anlatıyor. Bence boşuna yeriyorsunuz.
x (formerly twitter)
KAAN GEDİK (@ekgedik1903) on Xhttps://x.com/ekgedik1903/status/1890836870990340303
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Masuaku maç seçiyor onu bir kenara koyalım. Performans artış sebebi hücuma katılması. Ole hocadan önce topsuz bindirme yapmıyordu. Gio hoca onu defansif bek olaraj oynatıyordu ama Masuaku defans yapamıyor. Bu yüzden her maç patlıyordu.
Şimdi Masuaku hep ileride. Ortaları da düzelmeye başladı biraz. Dribbling anlamında en iyi isim bence Rafa ile beraber.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haftaya Eyüp'ü de yenersek 3. lüğü rahat alırız gibi bundan sonra
-
"Ole abiyi sevin."
Bak öncekilere benzemiyor. Soğukkanlı bir seri katil suratı var adamda.
"Ole abiyi sevin."
Bu arada Talha'nın oyuna girme sebebi bence Emirhan'ın son bölümde biraz sekerek oynamaya başlamasıydı. Bir pozisyonda bir sakatlık geçirdi. garanti olsun diye de Talha alındı oyuna. Her halükarda daha derli toplu bir oyun var ama oyuncu profili çok ofsayt. Yani 5 benzemez bir oyuncu grubu var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 15 Şubat 2025; 22:21:45 >
-
Eyüp maçı da zor. Yeni transferler için zorlu fikstür.
ilk yarıdan sonra maçı izlemeyi bırakmıştım.Yeni geldim eve bi baktım Mucize olmuş.Her zaman papaz pilav yemez orasıda var.İyi kötü yinede tebrikler solskjaer. İmmo yu mümkünse artık oynatmasınlar.Rafa da sonradan toparlamış.Önemli olan sonuç kazandık biraz morallendik iyi oldu.
-
Bu adamın BJK ile ilgisi yok zaten, haklı çıkayım yeter modunda!!! Ben belki Semih’i malum şahıştan daha çok eleştirdim. Ama çok üzülüyorum. Keşke toplasa, oyununu ileri seviyeye taşısa ama zor görünüyor.
Rafa bugünle birlikte şöyle bir takımda 33 maçta 18 gol katkısı verdi yeni transferler oynamaya başlayınca +20 çok rahat gelecektir. hep söylüyorum "İyi bir takımda" izlemek lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X