Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 1 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Kayserispor (2790. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: muratdem88 , muratdem88 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (3 Mobil) - 13 Masaüstü4 Mobil
5 sn
55.961
Cevap
243
Favori
1.177.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 27882789279027912792
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onur için iç sahada taraftar ıslıklıyor diye taraftara suç bulanlar vardı. Bu adam evrenin hiçbir noktasında BJK seviyesinde oynayamaz. Adamın kafada ileriye gitmek yok ki sürekli basayım topa geriye döneyim modunda.

Sezon sonu Ersin Onur direkt teşekkür edip yollanmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theKing_ kullanıcısına yanıt
    Nkodu iyyidi, geleceği vardı en azından.

Zor işte hocam zaten gelecek vadeden genç oyuncu almaya kalkarsan avrupalı scout lar ,
    Hem sana çok daha güzel Avrupa şehirlerinde yaşama imkanı verip senden de daha fazla para veriyor, onların önüne geçip alabilme şansın yok Sadece Türk Futbolcularda Sen daha önce fark edip alabilirsin Anadolu kulüplerinden.

Nkodu 24 yaşındaydı...
    Muçi yi de risk alıp satın aldılar.

Yani 23-24 yaşında olup da 10 milyona bir adam alacaksın ve bir iki senede süper işler yapacak Eğer böyle bir oyuncu olsa zaten avrupalı scout lar sana koklatmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 25 Şubat 2025; 17:7:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BANA BU FORVETİN NE YAPTIĞINI SÖYLESİN

Top tutamıyor

Baskı yapamıyor

Kafayı yere gömüyor

Oyun görüşü sıfır

Kafa topuna çıkamıyor

Takım arkadaşına pas indiremiyor

Pas alışverişi çok kötü

Ceza sahasında ağır oyuncu

Rakibe topu gösterek çalım atmaya kalkıyor %95 kaptırıyor

Oyun içinde hiç yok

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 1 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Kayserispor
  • Arou mesela, çok iyi bir oyuncu olsa daha Şu anda belli olsa,
    Avrupa'nın ünlü kulüpleri Avrupa'nın güzel şehirlerinde yaşama imkanı verip En az senin kadar da para verince o oyuncu o genç oyuncu neden sana gelsin ki...

Daha henüz o Işık adam da yok ki onlar satın almamış,

Ama bu ışığı görüyorum ben diyerek risk alarak satın alıyorsun Beşiktaş olarak yani mantıklı bir iş yapıyorsun aslında. ama riskli bir işte yapıyorsun mecburen.

Nkodu , Larin, Muçi gibi.

• O yüzden yetenekli Türk gençleri yakalamak daha kolay,

hem Avrupalı scout lara göre daha avantajlısın hem de o gencin Belki de zaten rüyası Beşiktaş'ta oynamak.

ama Muçi nin , Arroyunun, , Nkodu nun öyle olmadığını biliyorum ama ispatlayamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 25 Şubat 2025; 17:14:54 >
  • GKDFLJGLDFKJHLDFKGHLDFKLFDKGNM Cumhurbaşkanı hakaret soruşturması açmasa bari Ersin'in küfürü duydunuz mu

• Dünkü derbicikten daha keyifli maçtı
    Lider olamasak deplasmanda derbi gelecekti sıkıntı olurdu şu aşamada
    Kazanmak önemliydi
    Tebrikler Beşiktaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 25 Şubat 2025; 17:18:18 >
  • theKing_ kullanıcısına yanıt

Yerine daha iyisini bulup alamazlar diyorum ben de tipki Nkoudu tipki Ghezzal'i yollayip almadiklari gibi.

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Umarım en güçlü 2. yi kura da bizle eşleştirmezler

• 2-3 değişiklikle maçı bitirebilirdi, kritik noktada bile kulübedeki genç oyunculara şans vermekten kaçınmadı Ole. Kaybetse çok eleştirilirdi onu da göze aldı cesur davranış.

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
  • dashwood kullanıcısına yanıt
    Her maçta istisnasız şöyle duyulan bir küfrü var Ama kazandık diye arada kaynamasın çok futbolcu izledim ben bu Ersin Onur ve Tayyip kadar yeteneksiz adam görmedim. Beşiktaş'tan gönderildiği zaman Kurye olarak çalışacak futbolcular sıralı tam liste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 25 Şubat 2025; 17:31:14 >
  • Solskjaer: "1-0'dan sonra yavaşladık. Ben 1-0'dan sonra iki, üçü bulup maçı bitirmemizi bekledim. Daha çok fırsatlar yaratmamız lazım."

• Solskjaer: "Önemli olan her oyuncunun Beşiktaş'ın değerlerini bilmesi. Ben asla oyuncularımın vücut dilinin negatif olmasını kabul etmiyorum. Bu görmek istemediğim bir şey. Şu an aslında hayatlarının en güzel şeyini yapıyor. Futbol oynamak en güzel şey. Çok çalışmaları lazım."

• Solskjaer: "Futbolda en önemli şey, bir takım olmaktır. Tarih boyunca kağıt üstünde çok iyi takımlar gördük ama birlik olmadıklarında başarı gelmedi."

• Solskjaer: "Keny Arroyo çok heyecan bir verici oyuncu. Çok yetenekli ancak yeni bir kıtaya geldi. Adaptasyon süreci olacak. Özelliklerini geliştireceğiz. Özellikle önümüzdeki sezon için daha gelişmiş bir Keny göreceğiz."

• Dün bir derbi oynandı. Yaşanılan olaylar da var, bunları takip ediyor mu?

Solskjaer: "Ben sadece Beşiktaş'a odaklanıyorum. Benim odak noktam Beşiktaş."

• Tayyip Talha Ersin’e geri pas atınca Ersin “Tayyip a.koycam senin bak” diye bağırdı 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 1 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Kayserispor 

• RAFA

• yabancı hakem sadece dunki maç ile sınırlı kalmamalı, diger derbilere de gelmeli.

beşiktaş ve ts yönetiminin de böyle dusunmesi sevindirici.

cesaretli olan, şerefli olan teraziden kaçmıyor işte.

• 
Sayfa: önceki 27882789279027912792
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.