Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 10 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Gaziantep (2839. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
56.804
Cevap
242
Favori
1.191.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 28372838283928402841
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 10 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Gaziantep

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikret Orman:

Ahmet Nur Çebi benim karşımda kuzu gibiydi, güç eline geçince palazlanmaya başladı!

O bana kumpas kurmadı, kumpasın tetikçiliğini yaptı!

Düzmece KPMG raporunu kim yaptı?

Ahmet yaptı!

Şimdi de masum masum konuşuyor.

Geldi ve Beşiktaş'a büyük zarar verdi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fikret Orman:

Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'ın yakasından düş!

Çöp çöp, sakat oyuncular aldın. Beşiktaş'ı rezil rüsva ettin.

Şimdi de Hasan Arat'ın başarısızlığını kendi başarına çevirmeye çalışıyorsun.

Düş Beşiktaş'ın yakasından, hangi takımı tutuyorsan ona git!

Kulübe gidip Serdal Adalı'yı da rahatsız etme!

• Fikret Orman: Burnumdan eğrilik ameliyatı olmuşum...

Bunları takip ediyor. Ben ömrüm boyunca popüler bir adamdım.

2000 senesinde Beşiktaş'a asbaşkanlık yaptım.

Bunlar Beşiktaş'ın yolunu bilmiyorken!

Şimdi gelmişler, Beşiktaş üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar.

Bunlar, insanlar gelip fotoğraf çektirsin diye benim yürüdüğüm yerlerde geziyorlardı!

• @Shiningeagles24 Öncelikle konuya anlık olan biteni yazdığın için teşekkürler ama bu flood şeklinde olmamalı özellikle 1 cümle cümle her mesaj. Flood yasak biliyorsun forumlarda.

Senden ricam olabildiğince tek mesaja toplaman. En kötü 2-3 mesaj tamam ama 1 sayfa boyunca tek cümle mesaj olmamalı.

• İşi iyice laf dalaşına çevirdiler. sıkıcı olmaya başladı artık Beşiktaş üzerinden laf dalaşına girmek nedir yahu?

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilmiyordum dikkat edeceğim, yazarken keyif aldığım gelişmeler değildi Beşiktaş'ın artık önüne bakması geleceğini inşa etmesi gerekiyor ben bu ikisini yazmaktan sıkıldım bu ikisi kavga etmekten sıkılmadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 3 Mart 2025; 15:39:35 >
  • Neredeyse her 1.5 senede 100 gole ulaşıyormuşuz. Şampiyonluk senesinde 89 gol atarken geçen sene 52 golde kalmışız mesela. Bu sene de gol problemimiz var. Net forvet lazım bize yazın çözülür umarım.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BJK kullanıcısına yanıt

çok desteklediniz

başkan seçildiği ilk günden söylemiştim muçi musratiye dünya para verirken söylemiştim hatta samete de çapsız demiştim bu iki oyuncuya 42 milyon euro para verdirdi

yaz aylarında da HIRSIZ demeye başladım

Hırsız dediğimde ceza almıştım

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 10 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Gaziantep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 3 Mart 2025; 18:4:43 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt

Desteklemeyip ne yapacaksın, seçilmiş başkan, ilk başlarda doğru işler yapıyor gibi konuşuyordu. Meğerse kandırıyormuş, kendisinden hiç beklemeyeceğim şeyleri yaptı ve gitti. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 10 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Gaziantep 

• Radyo Golyoutube
    Beşiktaş'ın eski başkanlarından Fikret Orman, Baba Yapı sponsorluğundaki Alper Üstündağ ile Kazan Kaynıyor'a çok özel açıklamalarda bulundu! Başta futbol olmak üzere tüm sporlardan çok özel haberler, gündemden sıcak gelişmeler ve transfer haberleri, hiçbir yerde bulamayacağınız özel açıklamalar ve ünlü spor yorumcuları, tüm sporseverlerin buluşma noktası Radyo Gol'de! Kanalımız abone olmayı, yorumlarınızı bize iletmeyi, programları kaçırmamak için bildirimleri de açmayı unutmayın. #beşiktaş #fikretorman #röportaj
    https://www.youtube.com/watch?v=4Oeen6hEr1E
  • Mirtazo01 kullanıcısına yanıt

Şampiyonluk yürüyüşü ? bu yıl kendi takımınızdan daha çok fenerbahçe yi desteklediniz nedense ?

• Beşiktaş Dergisi'nin Mart sayısına Ufuk Bayraktar konuk oldu. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 10 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Gaziantep

• 
Sayfa: önceki 28372838283928402841
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.