Şimdi Ara

Beşiktaş'a attığım gol çok özel bir andı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 Ocak 2015 Beşiktaş 0 - Galatasaray 2 (Burak Yılmaz 90+5")

Beşiktaş'a attığım gol çok özel bir andı.

Beşiktaş'a attığım gol çok özel bir andı. Başka bir şeydi. Yaşananları ben yaşadığım için o golün zevki ayrı daha bir ayrıydı. Her şeye maruz kalmıştım. Çok da dua ettim. Allah da kabul etti. Benim için ekstra güzelliği de derbide olması. Kötü şeyler yaşamıştım. (kaynak: tr.eurosport.com)

5 Şubat 2019

Yaklaşık 12 sene önce ayrıldım. 12 sene sonra tekrar bana bu formayı giymemi uygun gören başkanımıza, yönetime teşekkür ediyorum. Önce kendimi, sonra bana inananları mahçup etmemek için elimden geleni yapacağım. Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra çok yerde oynadım. Ama hep Beşiktaş maçlarını izledim. Çin'de de izledim. Elendiğimiz Lyon maçında sabah Çin'de saat 5'ti. 4 büyük takımda oynadım. Ama bütün camialar benim Beşiktaşlı olduğumuz bilir. Kalbimizde hep Beşiktaş vardı. Burada olduğum için mutluyum. (kaynak: milliyet.com)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben o golde Burak Yılmaza helal olsun demiştim 90. dakikada öyle depar atıp top sürüp gol atmak kolay değil. Arkasında ise Pedro Franco ve İsmail vardı, İsmail yeni girmesine rağmen yetişemedi.
  • Dünyada sanki tek penaltı alan Burakmış gibi iğrenç bir saldırı yapıldı adama taraftarından tut yöneticisine kadar. Misal Cenk Tosun, Talisca yerlerde sürünürken bir tanesi çıkıp emek hırsızı dedi mi? Hayır, çünkü kendi lehlerine olunca çıtları çıkmaz. Herifin tek günahı Galatasarayda oynamasıydı bunlar için. Dün emek hırsızıydı bugün kral. Çünkü dün Gs'de oynuyordu bugün Bjk'de bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Dünyada sanki tek penaltı alan Burakmış gibi iğrenç bir saldırı yapıldı adama taraftarından tut yöneticisine kadar. Misal Cenk Tosun, Talisca yerlerde sürünürken bir tanesi çıkıp emek hırsızı dedi mi? Hayır, çünkü kendi lehlerine olunca çıtları çıkmaz. Herifin tek günahı Galatasarayda oynamasıydı bunlar için. Dün emek hırsızıydı bugün kral. Çünkü dün Gs'de oynuyordu bugün Bjk'de bu kadar basit.
    Kimsenin Burak'a kral falan dediği yok. Sizin çıkardığınız bir lakap. Transfer öncesi de sonrası da Beşiktaş taraftarı tepkisini koymuştur. Hala tepkiler devam ederse takım zarar görür. Artık olumlu/olumsuz tepki verilmeden, sadece takım desteklenmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iq muhabbeti yapanlar Fener bölümünün troll'ü ve sınırsız yemiş poturun yan hesabı. güldürdünüz çocuklar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.