Şimdi Ara

Beşiktaş Anadolu Lisesine Nasıl Ulaşırım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yardımınıza ihtiyacım var yarın hatunu çıkışta alıcam Beşiktaş Anadolu Lisesine gidiyor Bakırköyden gidicem nasıl gidebilirim bilgisi olan varsa lütfen söylesin

Kendi Düşüncem ; Tramvayla Kabataşa gidicem sonrasını bilmiyorum

• Yok mu yardım edicek babayiğit
  • beşiktaş a giderek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: todorov_44

beşiktaş a giderek..

Komik çocuk
  • Valla istanbulda oturmuyorum ama bakırköyden beşiktaşa çok gitmişliğim vardır bakırköy meydanının orda metroya doğru kalkan mnibüslerin arkasında taxim dolmuşları vardır taksimde inersin ordan istersen yürüyerek istersende otobüsle beşiktaşa inebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: HonouuR

Valla istanbulda oturmuyorum ama bakırköyden beşiktaşa çok gitmişliğim vardır bakırköy meydanının orda metroya doğru kalkan mnibüslerin arkasında taxim dolmuşları vardır taksimde inersin ordan istersen yürüyerek istersende otobüsle beşiktaşa inebilirsin

Kardeş Beşiktaşa giderimde Beşiktaş Anadolu Lisesini arıyorum ben
  • dostum..
    kabataştan z.kuyu tarafına giden otobuse bin..
    sabancı lisesinden bir durak önce in sağına doğru bak conrad oteli göreceksin hemen yanı okul
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beşiktaş anadolu liseside zaten hemen sahilde :D yerini tam olarak bilmiorm ama büyük beşiktaş çarşısının ilerisinde olması lazım orda kime sorarsan gösterir hemen sahilin dibinde
  • taksiye bin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nero Bianco

dostum..
    sabancı lisesinden bir durak önce in sağına doğru bak conrad oteli göreceksin hemen yanı okul

Saol kardeşim o zaman tramvay ile kabataş sonra z.kuyu tarafındaki yoldan otobüse zıplıyım çok teşekkürler kardeşim !
  • Arkadaş tramvyla kabataşa git sonra dolmabahçe yakınlarından 28 t 28 28e gibi beşiktaştan geçen otobüslere bin gidiyorsa bulvarda gitmiyorsa akaretlerde in

Eğer akaretlerde inersen karşıya geç alkım kitabevi olacak onun önünden geç dümdüz sağ tarafa doğru git dümdüz ileride bulvar var orda dümdüüüz gittiğinde vakıfbankın ilerisinde herhangi bir sokaktan gir dümdüz yıldız caddesini görüceksin ordan da dümdüz ilerle beşiktaş anadolu lisesi orda

Bulması zor ama öyle işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoktuguA

quote:

dostum..

Saol kardeşim o zaman tramvay ile kabataş sonra z.kuyu tarafındaki yoldan otobüse zıplıyım çok teşekkürler kardeşim !

zincirlikuyudan geçen otobusune bineceksin kabataştan yanlış olmasın...
    şöföre söyle conrad otel e gideceğim diye indirir seni uygun yerde..

• quote:

quote:

quote:

dostum..

Hocam Atatürk anadolu lisesi tarif ettiğin yer.Beşiktaş anadolu lisesi ortaköy yolu üzerinde çığrağanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 7 Eylül 2008; 22:22:29 >

• quote:

quote:

quote:

dostum..

Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesiyse tarif doğru ama Beşiktaş Anadolu Lisesiyse yanlış.

• Dostum sanırım sen eski beşiktaş lisesi yeni adı beşiktaş anadolu lisesi olan yeri arıyosun. Ben oradan mezunum. Benim tavsiyem sana hiç tramvaya binme. Bakırköy tarafından beşiktaştan geçen bi otobüse bin(Eğer yoksa tramvaydan inince direkt sahili takip et ama bu sefer de cok yürürsün). Sonra beşiktaşta in ve ortaköye doğru yürü. Okul sağ tarafta kalıyor.
  • OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO HARBİDEN ANADOLUYU SORUYORMUŞ..

DOSTUM KABATAŞ TAN ORTAKÖY YÖNÜNE GİDEN OTOBUSE BİNECEKSİN OKULUN ÖNÜNDE DURAK VAR ..
  • Arkadaş bir daha foruma girmezse muhtemelen yanlış yere gidecek.
  • özelden mesaj atim bari mailine düşer en azından
  • beşiktaş anadolu sahilde
    beşiktaş Atatürk anadolu ise conrad ın arkasında

beşiktaş anadoluya gitmek için beşiktaşa gidip ortaköye doğru yürümen yeterli, beşiktaş meydandan sonra çok uzak değil, otobüs falan kastırmaya gerek yok.

beşiktaş Atatürk içinse beşiktaş meydandan yukarı yürü, dediğim gibi conradın arkasında
  • mesaj kutusu dolu herhalde iletilmedi msj inşallah sabahtan girer yine yoksa fena küfredecek :)

DOSTUM KABATAŞ TAN ORTAKÖY YÖNÜNE GİDEN OTOBUSE BİNECEKSİN OKULUN ÖNÜNDE DURAK VAR .. KABATATAN SONRA 3.DURAK OLMASI LAZIM..

@psychomantis,
    BAKIRKÖYDEN OTOBUS YOK BEŞİKTAŞA :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.