Şimdi Ara

Beşiktaş Basketbol Ana Konusu (472. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
9.830
Cevap
23
Favori
228.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bugün Theodore maçtaymış, maçla ilgili bir sürü "amaizing" şey paylaşmış, umarım gelir Beşiktaş'ımıza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efes f4 den sonra toparlayamadı. Saha avantajınız olmasına rağmen ben efes turu geçer diye düşünüyordum ama bu saatten sonra çok zor görünüyor. Efes 5. Maça taşımayı başarırsa turu geçebilir ama kafalarında sezonu kapatmış görünüyorlar.

• 3. yada 4. maci kesin calariz biz efesten tahminim 4. mac olur 3. mac bi nadasa birakiriz kendimizi 4. macta savunmayi kokleriz bi 2 periyot alir gideriz.

• BJK kullanıcısına yanıt
    BJK büyük iş başardı bu sezon, muhtemelen finalde olacaksınız. Şimdiden tebrikler ve başarılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red Alert

Beyler bugün Theodore maçtaymış, maçla ilgili bir sürü "amaizing" şey paylaşmış, umarım gelir Beşiktaş'ımıza.

Valla keşke gelse de bilemiyorum fener de istiyormuş galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Beyler bugün Theodore maçtaymış, maçla ilgili bir sürü "amaizing" şey paylaşmış, umarım gelir Beşiktaş'ımıza.

Theodore'u onlarca maçta izledim.Bizim kalibremizde bir adam değil.Obra'nın isteyeceğini de sanmıyorum.Fakat size cuk oturur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

quote:

Theodore'u onlarca maçta izledim.Bizim kalibremizde bir adam değil.Obra'nın isteyeceğini de sanmıyorum.Fakat size cuk oturur.

Niye ki, Bobby Dixon'dan neyi eksik? Onu da ilk geldiği zaman pek istemiyorlardı ama sonradan takıma alıştı.

• Ufuk hocam KSK ile obra yi nasıl elediyse yine eler güveniyorum :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

quote:

Niye ki, Bobby Dixon'dan neyi eksik? Onu da ilk geldiği zaman pek istemiyorlardı ama sonradan takıma alıştı.

Bobby Dixon'un tırnağı bile etmez.Açın Bobby Dixon'un Euroleague maçlarını izleyin ne dediğimi anlamanız gerek.

•  Beşiktaş Basketbol Ana Konusu

Beko bunu beğendi , yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 3 Haziran 2017; 16:45:47 >
  • En zor maçlarımızdan birini oynayacağız, inşallah yine yenebiliriz efes'i ama çok çok zor bir maç olacak.

Bu kadroyla final yapabilirsek bizim açımızdan başarı olacaktır.
  • Maç nttvsporda yok! Neden acaba?
  • Maçı beinsport 3 veriyor...

Efes hızlı başladı.
  • Vay Muratcan vay..

Sene 2000 Beşiktaş da uçar kaçardı hep.Sonra şutu biraz gelişti Ülkere gitti..Sonrasında Galatasaray KSK faan geriledi.Öyle ki top elindeyken hep sıkıntı yaşıyordu şimdi de devam ediyor o sıkıntı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gram top oynadıkları yok şov peşinde Efes

•  Beşiktaş Basketbol Ana Konusu
  • Clark sağolsun verdi maçı

• Ne güzel iş, takımı kafana göre parkeden çekebiliyorsun demek ki, biz de öyle yapalım bari bundan sonraki maçlarda nasılsa yaptırım falan olmuyor.
  • Sene başından beri uzun seri yeme sıkıntımız var ne güzel çare bulduk hocam

• Anadolu Efes’ten kulübümüze etik dışı uygulamalar!

Beşiktaş Sompo Japan takımımız, Spor Toto Basketbol Süper Ligi yarı final serisinde Anadolu Efes karşısında müthiş bir mücadele verirken saha dışında ise bir o kadar etik dışı uygulamalara maruz kalıyor.

Normal sezonun 30. haftasında oynanan mücadeleden itibaren Anadolu Efes cephesi tarafından kulübümüze ve takımımıza çeşitli zorluklar çıkarırken Beşiktaş Sompo Japan tüm bunlara parkede cevap vermeye çalışıyor.

Anadolu Efes’in etik dışı uygulamaları normal sezonun 30. haftasında başladı. Beşiktaş Kulübü, Anadolu Efes karşılaşmalarında rakip sporcuların yakınlarına tümü basın tribünün arkasında olmak üzere 40 bilet ayırırken Anadolu Efes, 12.500 kişi kapasiteli Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oyuncu yakınlarımızın deplasman taraftarları ile birlikte oturmasını uygun gördü.

Bilindiği üzere başkanımız Fikret Orman, Anadolu Efes karşılaşmasını yerinden takip etti. Fikret Orman karşılaşmayı protokol tribününden takip ederken Basketbol Süper Ligi yetkilileri Orman’a karşılaşmayı saha içi koltuklarında izlemeye davet etti. Sayın Fikret Orman bu teklifi kabul ederek karşılaşmanın geri kalanını saha içi koltuklarında takip etti. Maç sonunda Anadolu Efes, Fikret Orman’ın’ kombine satışı yapılmış koltuklarda oturduğu’ gerekçesiyle Türkiye Basketbol Federasyonu’na bir yazı gönderdi.

Beşiktaş Sompo Japan takımımız, Anadolu Efes’i Akatlar Arena’da 74-72 mağlup ederek seriyi 2-0’a getirdi. Karşılaşmadan hemen sonra Anadolu Efes Genel Menajeri Alper Yılmaz, daha önce eşi benzeri görülmemiş şekilde ‘Federasyon kararını verdi’ şeklinde bir tweet atacak hem hakemleri etki altına alma operasyonuna start verdi hem de takımımızın sahada ortaya koyduğu müthiş emeği ve hak ederek aldığı galibiyeti hiçe saydı.

Anadolu Efes’in ilginç uygulamaları bunlarla sınırlı kalmadı. Abdi İpekçi’de oynanacak serinin 3. maçı öncesi kulübümüz, antrenman için Anadolu Efes’ten bir antrenman saati talep etti. Anadolu Efes, antrenman saati için 20.00’ı kulübümüze bildirirken bunu uygun bulmayan takımımız ancak maç günü saat 12.00 da son antrenmanını gerçekleştirdi.

3 Haziran’da oynanan serinin üçüncü maçında Anadolu Efes tarafından yapılan ve daha önce basketbol sahalarında görülmemiş davranışlar ise tüm kamuoyunun malumudur.

ÖZEL | KartalBasket.org

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 4 Haziran 2017; 0:32:28 >

• 
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.