Şimdi Ara

Beşiktaş Basketbol Ana Konusu (471. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.836
Cevap
24
Favori
228.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ben de GS gelsin derim. Ergin Atamanla yıllar boyu sürecek bir davamız var, ucunda kaybetmek de olsa yenebilme olasılığına bile değer!
  • sizin yari finalde 1 maciniz seyircisiz mi, gsliler efesi gecerlerse o maci alabileceklerini konusuyorlar

neden seyircisiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KnghtER kullanıcısına yanıt
    Evet ilk maç seyircisiz Akatlardaki maçtaki olaylar yüzünden.

• İnşallah Efes maçını yine kazanırız, bu seferki çok daha zor maç olacak.
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Bu eşleşmede favorim efesti ama bjk resmen dağıttı efesi daha ilk maçtan . Tebrik ediyorum.

• Stimac ve strawberrt çok büyük oynadılar.Yerlilerden de katkı alınca rotasyon da pek sıkıntı yaşamadık.1 gün ara ile tekrardan akatların dolması gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Intermed

Bu eşleşmede favorim efesti ama bjk resmen dağıttı efesi daha ilk maçtan . Tebrik ediyorum.

Teşekkürler, aynen, ben de bu kadar fark beklemiyordum gerçekten. Özellikle defansta çok iyiydi takım Efes'i 71 sayıda tutup 90 sayı atmak, süper
  • Ufuk Sarıca bu kadroyla inanılmaz iş yapıyor helal olsun be Tebrikler..

• Efesi geçebiliriz gibi duruyordu bugün, deplasmanda ne olacak bakıcaz..

Fenerbahçeyi saha avantajı da olmadan çok büyük ihtimal geçemeyeceğiz ancak finalde çok çok iyidir şu anda
  • Kenan Sipahi denen şahısı izlemek adeta kanser. Sertaç bile bu takım için her şeyini ortaya koyup mücadele ederken, Kenan Sipahi denen şahısın bu oynadığı basketbolu (!) görünce kalbime ağrılar giriyor. Yok böyle bir yeteneksizlik. Kendinden 15 yaş büyük Erkan Veyseloğlu'nun mücadelesinin 10'da 1'ini vermiyor çocuk. Yeni sezon planlamasında kesinlikle olmamalı. Bunun yüzünden her maç Thompson'un anası ağlıyor ve periyot sonlarında yorgunlukla hep ritmini kaybediyor ve 1 numara eksikliği hissediyoruz.

• İkinci maçta ilk maçta bulduğumuz dış atışları bulamıyoruz. Thompson dışında dış atış isabet edemedi hiçbir oyuncumuz. Ek olarak Earl Clark ilk sayılarını 3. periyotta atabildi. Bakalım daha ne kadar götürebileceğiz bu işi bu şekilde.

• 54-51 son çeyreğe giriyoruz maalesef hiç dış atışımız yok bu şekilde son çeyrek nasıl geçecek muamma.

• Michael Thompson 10 sayı farktan aldı verdi maçı tabi IQ 0 olunca bir oyun kurucuda böyle oluyor işte.

• Bitti maç zar zor 74-72 kazandık. Beşiktaş - Fenerbahçe finali bizi bekliyor gibi.

• Kenana en büyük şansı obra vermişti. Ama baktı iş yok kenanda şutladı. Orta sıra takımlara rotasyon oyuncusu olur ancak. Belki 30 ki yaşlarına geldiğinde öğrenir oynamayı.

Bu arada tebrikler. Son topa kalan maçta çok önemli bir galibiyet aldınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Intermed

Kenana en büyük şansı obra vermişti. Ama baktı iş yok kenanda şutladı. Orta sıra takımlara rotasyon oyuncusu olur ancak. Belki 30 ki yaşlarına geldiğinde öğrenir oynamayı.

Bu arada tebrikler. Son topa kalan maçta çok önemli bir galibiyet aldınız.

Orta sıra takımlarında rotasyon oyuncusu dahi olamaz kümede kalmaya çalışan takımların 3-4. tercihi olabilecek kadar vasat bir oyuncu.

Bugunkü galibiyeti ben koça yazarım, oyuncuların hepsinin oyunu kötüydü ancak karşımızda da bizden daha kötü bir Efes vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6AEF290E0 -- 1 Haziran 2017; 22:5:3 >
  • Ne maçtı be, zar zor da olsa kazandık, galibiyet önemliydi.

Valla bundan sonra ne olursa olsun, Ufuk Sarıca ve ekibi tebrik edilmeli. Bu kadar mütevazi bir kadro ile, Efes'i 3 maçtır üst üste yenmek kolay iş değil.
  • ne kadar efes final four macerasında ki hezimeti hala üstünden atamamış olsa da arka arkaya 3 kere efes gibi bir takımı yenmek kolay iş değildir.

Tebrikler.Güzel maç oldu bu arada , son dakikaları baya heyecanlıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 1 Haziran 2017; 22:18:32 >
  • 5 milyon dolar bütçeyle Ufuk hocam inanılmaz işler yapıyor be.

Helal olsun hocam ben kendisinden çok şey bekliyorum bakalım bu macera bu sene nasıl bitecek.
  • Strawberry kendisine gösterilen sabrı sonuna kadar hakettiğini gösterdi helal olsun.

• 
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.